حجتالاسلام سیدرضا اکرمی رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبستان، در مورد جایگاه 9 دی در جمهوری اسلامی گفت: در سال 88 هم خاطرات شیرین و هم خاطرات تلخ داشتیم مردم در سال 88 در انتخاباتی شکوهمند با رقابت حداکثری 85 درصد شرکت کردهاند و انتخاباتی را برگزار کردهاند که علاوه بر انتخابات ریاست جمهوری علاقه مندی خود را به نظام نشان دادهاند و این موضوع در خارج از کشور نشان داده شد.
وی اظهار کرد: بعد از پایان انتخابات در مناظرات مطالبی مطرح شد که به دنبال آن تلخی و گرفتاریهایی ایجاد شد که 8 ماه به طول انجامید تا به ایام عاشورا رسید. در این ایام به خصوص در تهران خاطرات سنگین و تلخی را برای مردم بر جای گذاشت و به عاشورای امام حسین توهین شد و برخی حرفهایی زدند که کام مردم را تلخ کردند و این موضوع با سخنرانی رهبری انقلاب همزمان شد و منتهی به حماسه 9 دی شد.
وی ادامه داد: مردم با حضور در خیابانها تقریباً پرونده فتنه 88 را بستند و مجدداً ابراز حمایت و پشتیبانی خود را از نظام جمهوری اسلامی انجام دادند.
حجت الاسلام اکرمی با اشاره به ضرورت نقل، نقد و نتیجه تاریخ گفت: نقل و مرور تاریخ نشان می دهد که چگونه عدهای به ساحت امام حسین جسارت کردهاند و عاشورای مردم را ناگوار و نامناسب کردند.
وی ادامه داد: گاهی غفلتها، غرورها و گوش دادن به حرفهای دشمنان و ضدانقلاب باعث می شود که عدهای پا را از گلیم خود بیرون بکشند و بیش از حد و قد خود حرف بزنند و البته با مراسم 9 دی تو دهنی خوردهاند و مردم نیز نشان دادهاند که نسبت به اهل بیت از جمله عاشورا و امام حسینی بسی ارادتمند هستند.
حجتالاسلام اکرمی اظهار کرد: علاقه مندی مردم به اهل بیت ریشهای است و مقطعی نخواهد بود و برای دشمنان 9 دی اعلام کرد که گرچه عده ای ممکن است در داخل کشور اندک جاهل غافل یا ضدانقلاب باشند اما توده مردم و جامعه ایرانی نسبت به جمهوری اسلامی عاشورا و ولایت فقیه نهایت ارادت و محبت را دارند و پای آن به وضوح ایستادهاند.
رییس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری تصریح کرد: این تحلیلها و نقلها یک هشدار و هوشیاری است تا تاریخ را با تحلیل بخوانیم و این یک نوع بیداری است که حتما تاریخ را با تحلیل نگاه کنیم تاریخ می تواند یک چراغ راه باشد و با آن چراغ راه باید حواسمان جمع باشد که گرفتار برخی غفلت ها و غرورها و غربزدگی و امثال آن نباشیم.
نظر شما