به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، صبح امروز(5 دی)، آیت الله دکتر عباسعلی شاملی عضو هیأت علمی جامعة المصطفی العالمیه(ص) در نشست تربیتی چالش ها و پیش نیازهای تربیت اعتقادی فرزندان در آخرالزمان بر این موضوع تاکید داشت که هیچگاه در زندگی از یک راه پیش نرویم زیرا پیامبر اکرم(ص) هیچگاه از راهی که می رفت، از همان راه باز نمی گشت و کسی که از خدا چیزی بخواهد، ولی هیچ سعی و تلاشی انجام ندهد خدا را مسخره کرده است.
وی گفت: یکی از راه های موفقیت در زندگی این است که نگاه نکنیم که دیگران چه می کنند و خود شخص باید پنجره جدیدی را به روی خود باز کند و بهترین مردان درخانواده آنهایی هستند که به خانواده دیکتاتوری نمی کنند و با آنها مهربانند و ظلم نمی کنند.
آیت الله شاملی ادامه داد: درصد دینداری مردم بسیار کم شده است و یکی از دلایل بسیار مهم آن کم شدن دین داری والدین است.
وی خاطر نشان کرد: امروزه دین در ذهن کودکان عزاداری است و جلسات شاد بسیار کم شده است، ما نباید یک دین افراطی به کودکانمان بیاموزیم، زیرا آنها افرادی عقده ای خواهند شد.
عضو هیأت علمی جامعة المصطفی العالمیه(ص) ادامه داد: اگر فقط کودکان را به مجالس عزاداری اهل بیت ببریم، ولی در کنار آن به مجالس شادی اهل بیت بی توجه و یا کم توجه شویم دین در ذهن کودک کاریکاتوری است که یک قسمت آن بزرگ و یک قسمت آن کوچک است.
آیت الله شاملی بیان کرد: طبق فرموده امام کاظم(ع) مستحب است زن و شوهر هر از گاهی بچه هایشان را با بحران روبه رو سازند تا در بزرگی با سختی ها مبارزه کنند و با کودک باید براساس تراز فکری صحبت کرد و تراز فکری کودکان به گونه ای است که باید به زبان کودکانه با او صحبت کرد و کودک بتواند شارژ عاطفی و تخلیه ی عاطفی بشود.
وی با بیام اینکه برای تربیت کودک از تولد تا هفت سالگی دو قالب شعر و بازی که در آن قصه باشد وجود دارد اظهار داشت: چندین الگوی تربیتی همچون فرزند محور، والدین محور و الگوی تعادل واقع نگر کلی وجود دارد.
وی در ادامه با معرفی کتاب هایی از جمله تحکیم خانواده در دامن قرآن، حکمت نامه ی کودک، حکمت نامه ی جوان و کودک خداشناس سخن خود را به پایان رساند.
گفتنی است نشست تربیتی چالش ها و پیش نیازهای تربیت اعتقادی فرزندان در آخرالزمان توسط مدرسه علمیه خواهران معصومیه شهرضا برگزار شد.
نظر شما