فرهنگ سازی در حوزه های دینی و ملی باید با شیوه های بدیع انجام شود

خبرگزاری شبستان: کاراندیش با بیان اینکه در حوزه دین و فرهنگ، محتوا قابل تغییر نیست، تاکید کرد: همه ما وظیفه داریم در راستای فرهنگ سازی در حوزه های دینی و ملی با استفاه از شیوه های نو و جدید، تلاش کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ دکتر علی اصغر کاراندیش مروستی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، عصر دوم دی ماه جاری، در جلسه شورای سیاست گذاری جشنواره تئاتر رضوی، با اشاره به اینکه انقلاب ما انقلاب فرهنگی بود، گفت: اگر نتوانیم در امر فرهنگ سازی در بخش های مختلف جامعه به ارتقای لازم برسیم در حوزه های دیگر هم دچار مشکل خواهیم شد.

 

وی فرهنگ را زیربنا و زیرساخت توسعه پایدار دانست و افزود: گفتمان سازی و فرهنگ سازی در حوزه های مختلف، سبب ارتقاء جامعه خواهد شد، بنابراین جامعه ای که ارتقای فرهنگی نداشته باشد، دچارچالش خواهد شد.

 

کاراندیش با تاکید بر اینکه همه وظیفه داریم در راستای فرهنگ سازی تلاش کنیم، تصریح کرد: محتوای دینی ما در این حوزه، قابل تغییر نیست و باید در حوزه دینی و ملی با شیوه های نو و جدید فرهنگ سازی شود.

 

وی با اذعان بر اینکه هنر زبانی گویا برای فرهنگ سازی است، خاطر نشان کرد: به ویژه هنرنمایش اثرگذاری بیشتری در انتقال ارزش ها دارد.

 

دکتر کاراندیش گفت: یازدهمین جشنواره تئاتر رضوی با قبول مسئولیت دکتر عزیزی که فردی متعهد، علاقمند و متخصص در حوزه تئاتر و سینما است، نوید برگزاری جشنواره پربار به لحاظ محتوا و کیفیت را دارد.

 

وی حمایت های خراسان شمالی برای برگزاری جشنواره تئاتر رضوی را خوب توصیف کرد و افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد و اسلامی هم به مانند جشنواره های گذشته برای یازدهمین جشنواره که قرار است گسترده تر برگزار شود، اعتبار قابل توجهی اختصاص خواهد داد.

 

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: البته اعتبارات جشنواره تئاتر رضوی فقط مختص این وزارتخانه یا خراسان شمالی و بنیاد رضوی، نیست بلکه 30 دستگاه مهم دراین کار مشارکت دارند.

 

دکتر کاراندیش با تاکید بر اینکه کار عمده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرهنگی است، گفت: کارهای هنری و سینمایی بیشتر به چشم مردم می آید اما کارهای قرآنی، فرهنگی، مطبوعات، کانون های مساجد، شوراهای فرهنگ عمومی و ارتباطات، اوقاف و امورخیریه، حج و زیارت و... هم در حیطه فعالیت های این وزارتخانه است.

 

وی افزود: از تمام اعتبارات وزارتخانه، تنها یک چهارم در حوزه سینما و هنر هزینه می شود و بقیه اعتبارات در حوزه قرآن، کانون های مساجد، مطبوعات و... است.

 

کاراندیش با بیان اینکه اعتباری که در حوزه هنر و سینما و نیز دیگر حوزه ها داریم بسیار اندک است، عنوان کرد: اعتبارات هزینه ای در بودجه 95 نسبت به سال 94، 45 درصد افزایش یافته است که امیدواریم با تصویب آن، زمینه تلاش بیشتر در حوزه فرهنگ و هنر فراهم شود.

 

وی اظهارداشت: اعتبار جشنواره تئاتر رضوی در دوره قبل 500 میلیون تومان  از سوی وزارت و 500 میلیون تومان از اعتبارات استانی بود و امسال هم برای برگزاری آن، 50 درصد استان و 50 درصد وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی سهم خواهند گذاشت.

 

کاراندیش تاکید کرد: برای انجام وزین و سنگین و برگزاری واقعی جشنواره تئاتر رضوی به صورت ملی و بین المللی احساس مسئولیت کردم چرا که کار ارزشمندی است و حضور دکتر عزیزی به عنوان دبیر اجرایی در یازدهمین جشنواره سبب ارتقاء کمی و کیفی جشنواره خواهد شد.

 

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: خراسان شمالی و بجنورد جایگاه خوبی در انقلاب اسلامی دارد و سابقه علم، هنر و فرهنگ آن در کشور قابل توجه است که با این قابلیت ها امیدواریم جشنواره تئاتر رضوی با امکانات قابل قبول و کیفی و پرمحتوا برگزار شود.

 

کد خبر 510152

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha