وقف، تجلی ایثار و جانبازی/ از وقف فرزند تا وقف منزل

خبرگزاری شبستان: حاجیه خانم نبوی پس از ایثار و گذشت از جان فرزندش در راستای انجام فریضه ی جهاد و پاسبانی از خاک کشور، با وقف املاکش اجر مجاهدت هایش را تکمیل کرد.

خبرگزاری شبستان- اصفهان:

 

در دوران هشت ساله ی مقاومت و ایثار که جنگ بی رحمانه و ناعادلانه از سوی قدرت های استکباری و ظالم بر کشور ایران تحمیل گشت و تابلویی زیبا از جلوه های ایثار و فداکاری و جانبازی مردم ایران را در مقابل چشمان جهانیان به نمایش درآورد، این خانواده های جامعه ی ایرانی بودند که ندای خمینی کبیر(ره) را لبیک گفتند و با دل کندن از فرزندان رشید و سلحشورشان، با روانه کردن آنان به سوی میدان های مبارزه ی حق علیه باطل فریضه ی جهاد و دفاع از دین، ناموس و وطن را بر مهر و محبت والدین و فرزندی ترجیح دادند و با اقتدا به مولا و سرور شهیدان امام حسین(ع)، علی اکبرهایشان را فدای پاسداری از اعتقاد و باورهای دینی خود کردند و با خون عزیزانشان نهال انقلاب را آبیاری کردند و استقلال و عزت میهن خود را با اهدای جان خریدند.

 

خانواده هایی که نگاه به افق دوختند و از خشک شدن ریشه های اعتقادات و باورها و دین و مذهب خود با اهدای خون حمایت کردند، این بار نیز با وقف اموال و دارایی های خود فعالیت های خودجوش و مردمی را در راستای پاسبانی از نظام و آرمان های فرزندانشان مدیریت می کنند.

حاجیه خانم نبوی بازنشسته ی اداره ی آموزش و پرورش استان اصفهان هدف از وقف منزل شخصی خود را یادبود و خیرات روح فرزند شهیدش عنوان کرد.

حاجیه خانم نبوی، معلم بازنشسته ی اداره ی آموزش و پرورش استان اصفهان و مادر شهید گرانقدر سید محسن نبوی، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان پیرامون انگیزه و هدف از وقف منزل شخصی خود گفت: طبقه ی تحتانی منزل خویش را با اختصاص دادن به انجام فعالیت های مذهبی، فرهنگی، ورزشی، دوره های آموزش هنری و دوره های آموزش و مشاوره های پزشکی وقف این امور جهت خدمت رسانی کردم.

 

وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری پیرامون این که « امروز زنده نگه داشتن یاد و خاطره ی شهدا، کمتر از شهادت نیست» افزود: چشم انداز من از وقف منزل خویش به انجام امور خودجوش مردمی و بدون چشم داشت مالی، علاوه بر زنده نگه داشتن یاد و خاطره ی فرزند شهیدم، ترویج فرهنگ ایثار و گذشت و جانبازی در مسیر کمک رسانی به همنوعانم بود.

مدیر دبیرستان فاطمه جعفریان ترویج و اشاعه ی فرهنگ نماز و اطاعت و بندگی خدا را علت وقف منزل مسکونی این مادر شهید عنوان کرد.

محبوبه نبوی، مدیر دبیرستان فاطمه جعفریان در گفت و گو با خبرنگار شبستان با بیان اینکه از راه های تجلی اندیشیدن، بازگشت به خداست خاطر نشان کرد: برپایی جلسات آموزش قرآن و تجوید، ترویج و اشاعه ی فرهنگ نماز و اطاعت و بندگی خدا، برگزاری جلسات مذهبی با عنوان زیارت خوانی و سخنرانی های مذهبی همگی در مسیر تجلی یاد خدا در زندگی بشر است که حاجیه خانم نبوی با اشراف به پیامدها و آثار مثبت این نوع جلسات مبادرت به برگزاری آن نموده است.

 

وی ادامه داد: زندگی مدرن امروزی، دغدغه های مختلف و سرگرمی ها ی متعدد ذهن بشر را از یاد خدا و نقش آن در ایجاد آرامش کم رنگ نموده است و متاسفانه شاهد کم اهمیت دانستن اقامه ی نماز در بین قشر جوان جامعه هستیم که امیدواریم برپایی این جلسات روزنه ای از نور معنویت را بر زندگی آنان بتاباند.

فرمانده ی پایگاه بسیج صاحب الزمان(عج)، وقف منزل مسکونی حاجیه خانم نبوی را در تکمیل اجر مجاهدت وی دانست.

اکرم کفایت، فرمانده ی پایگاه بسیج صاحب الزمان(عج) در گفت و گویی اختصاصی با خبرنگار شبستان با بیان اینکه آشنایی با حاجیه خانم نبوی برای همکاری در برگزاری کلاس های روشنگری و آموزشی برای قشر جوان از معجزات توکل بر خداوند بود افزود: با توجه به این موضوع که کلاس هایی که پایگاه بسیج مسئولیت اجرای آن را به عهده دارد باید در پایگاه بسیج برگزار شود و نظر به اینکه پایگاه بسیج خواهران صاحب الزمان(عج) یک ساختمان مخروبه بود و باید تخلیه می شد، حاجیه خانم نبوی از مسئولین بسیج تقاضا کردند که کلیه ی کلاس هایی که در این پایگاه برگزار می شود به طبقه ی تحتانی منزل مسکونی وی منتقل گردد.

 

کفایت ادامه داد: پس از بازدید مسئولان پایگاه بسیج از منزل مسکونی این مادر شهید و با مشاهده ی خلوص نیت وی در وقف منزل خویش در راستای برگزاری کلاس های آموزشی و اشاعه ی فرهنگ عترت و ولایت موافقت به انتقال کلاس های این پایگاه بسیج به منزل مسکونی وی کردند.

 

کفایت با اشاره به شرایط و اوضاع اقتصادی حال حاضر حاکم بر کشور گفت: حاجیه خانم نبوی می توانست با مقداری از درآمد حاصل از اجاره ی این مکان، به انجام امور خیر بپردازد ولی وی با چشم پوشی بر مال دنیا و وقف این مکان به نفع امور خیر، اجر مجاهدت خویش را تکمیل کرد و پس از اهدای جان فرزندش در راه عزت و سربلندی ایران اسلامی، این بار با وقف املاک خود پاسبان آرمان های انقلاب و شهدا است.

کارمند بازنشسته ی اداره ی مخابرات استان اصفهان، توانمند سازی خانم های بومی و غیر بومی را از آثار و اهداف وقف این منزل مسکونی دانست.

فرزانه نبوی، کارمند بازنشسته ی اداره ی مخابرات استان اصفهان در گفت  گویی با خبرنگار شبستان با اشاره به برگزاری دوره های مختلف ورزشی و هنری در این منزل مسکونی گفت: در این منزل هر شخصی بدون ادعا و منیت و متناسب با هر فن و حرفه ای که به آن اشراف دارد، با برگزاری دوره های آموزشی از جمله دوره های ساخت وسایل تزئینی، بافتنی، کلاس های یوگا و اصلاح حرکات به دنبال توانمند سازی خانم های بومی و غیر بومی می باشد.

 

وی با بیان اینکه تمامی فعالیت هایی که در منزل حاجیه خانم نبوی انجام می شود بدون هیچ ثبتی در سازمان و ارگان خاصی است ادامه داد: تمامی فعالیت هایی که در این منزل انجام می شود همگی خود جوش و توسط اقشار هنرمند و تحصیل کرده ی محلی و غیر محلی انجام می گردد و وابسته به هیچ قشر و ارگان خاصی نیست.

به هر روی نوجوانان و جوانان نسل امروز که به نوعی روزگار دهه ی 60 را تجربه نکرده اند و شاید هیچ تصویر سازی عینی و ملموسی از فداکاری ها و مجاهدت های آن مردان خدا و خانواده هایشان در ذهن و قلبهایشان مصور نگشته است باید بدانند این آزادی و استقلالی که امروزه از آن دم می زنیم بی شک بدون پشتیبانی و فداکاری آنان که رفتند و یادشان در تاریخ این ملت جاودانه گشت و بازماندگانی که ماندند تا شاهدان زنده و بازگوکننده ی  آنچه در این سال ها بر مردم گذشت باشند میسر نمی شد.

 

کد خبر 509982

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha