بازارچه مرزی شیخ صله مهمترین و امن ترین گذر مرزی کشور است

فرماندار ثلاث باباجانی، مرز شیخ صله را امن ترین گذر مرزی کشور خواند و گفت: باراچه شیخ صله رتبه دوم صادرات کشور را به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، علی هاشمی نیا، فرماندار و رئیس کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی شهرستان ثلاث باباجانی، امروز(19 تیر) در جلسه ای که به منظور بررسی وضعیت بازارچه مرزی شیخ صله و با حضور اصغر میرزایی، رئیس سازمان بازرگانی استان کرمانشاه و جمعی از پیله وران برگزار شد، اظهار داشت: بالغ بر یک میلیارد و 200 میلیون تومان اعتبار از محل اعتبارات ملی و استانی به منظور باسازی و آسفالت 13 کیلومتر راه ارتباطی از روستای قالیچه به بازارچه مرزی شیخ صله اختصاص یافته است.

 

وی افزود: با هماهنگی های به عمل آمده با دستگاه های ذیربط محوطه بازارچه از 10 هکتار به 40 هکتار توسعه می یابد.

 

هاشمی نیا، بازارچه مرزی شیخ صله را مهمترین و امن ترین گذر مرزی کشور خواند و اظهار داشت: این بازارچه رتبه دوم کشور را از نظر صادرات به خود اختصاص داده است.

 

فرماندار ثلاث باباجانی، در ادامه خواستار تعلق گرفتن جایزه صادراتی به پیله وران، استقرار نمایندگی گذر نامه جهت تردد مسافران، حمل مستقیم کالا به وسیله کامیون به داخل خاک عراق، وارد کردن ضایعات از کشور عراق به ایران شد.

 

وی اظهار داشت: از اول سال جاری تاکنون 78 هزارو 715 تن کالا شامل سیمان و مواد خوراکی به ارزش 20 میلیون 955 هزارو 26 دلار به کشور عراق صادر شده است.

 

هاشمی نیا، با اشاره به صدور 5 هزار و 500 کارت کوله بری، یادآور شد: روزانه 200 نفر در بازاچه مرزی شیخ صله مشغول کار هستند.

 

اصغر میرزایی، رئیس سازمان بازرگانی استان کرمانشاه، نیز در این جلسه اظهار داشت: از سوی سازمان بازرگانی یک هزار و 220 فقره کارت پیله وری برای بازراچه مرزی شیخ صله صادر شده است که این امر حاکی از آن است که بازارچه مرزی شیخ صله یکی از بازارچه های فعال کشور است.


وی هدف از برگزاری این نشست را شناسایی و بررسی موانع و مشکلات این بازارچه مرزی اعلام کرد و افزود: اگر صادرات خوب و پایدار و بنگاه های تولیدی و اقتصادی با ظرفیت کامل فعالیت و اشتغال پایدار و بازار داخلی تثبیت شده ای داشته باشیم به تبع صادرات پویایی خواهیم داشت و تجار و پیله وران را به سرمایه گذاری در شهرک صنعتی ثلاث باباجانی با هدف برنامه ریزی تولیدات در بازارهای خارجی تشویق می کنیم.


میرزایی، در پایان به بحث تعاونی مرزنشینیان در شهرستان اشاره کرد و گفت: ضعف مدیریتی تعاونی های مرزنشینیان باعث رکود و بروز مشکلات شده و عدم اختصاص و عودت جوایز صادراتی به تعاونی مرزنشینیان نیز ناشی از بدهکاری تعاونی های مرزنشین و به دولت و بدهی مالیاتی آنهاست.


پایان پیام/

 

کد خبر 50998

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha