به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام فقیهی، رییس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در نشست خبری ثبت نام چهاردهمین دوره عتبات دانشگاهیان در جمع نمایندگان رسانه های خبری با تبریک سالروز آغاز امامت حضرت مهدی(عج) گفت: ثبت نام چهاردهمین دوره عتبات دانشگاهیان از فردا اول تا هفتم دی ماه در پایگاه www.labbayk.com صورت می گیرد.
وی افرود: ویژگی این دوره نسبت به دوره قبل، اعزام دانشجویان مجرد خانم به همراه دانشجویان آقای مجرد و متاهلین، اساتید، کارمندان و روسای دانشگاه هاست. در این دوره کاروان های ویژه خواهران مجرد از سوی ستاد عتبات دانشگاهیان تدارک دیده شده است.
حجت الاسلام فقیهی بااشاره به اینکه قرعه کشی در ایام ولادت پیامبر اکرم(ص) مصادف با دهم دی ماه صورت می گیرد گفت: در چهاردهمین دوره اعزام دانشجویان به عتبات پیش بینی اعزام یازده هزار و500 نفر در قالب 287 کاروان از دانشجویان، اساتید و کارکنان و روسای دانشگاه ها شده است که از این تعداد 172 کاروان به صورت هوایی و 115 کاروان به صورت زمینی به عتبات اعزام خواهند شد.
رییس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در خصوص هزینه این سفر و اختصاص وام به دانشگاهیان گفت: هزینه گروه هایی که به صورت زمینی به عتبات مشرف می شوند حدود 970 هزار تومان و هزینه گروه هایی که به صورت هوایی به این سفر مشرف می شوند یک میلیون و 500 هزار تومان می باشد. با توافقی که بین ستاد و بانک ملت صورت گرفته بعد از نهایی شدن ثبت نام، دانشگاهیان به بانک برای دریافت وام یک میلیون تومانی معرفی می شوند . این وام ربطی به صندوق رفاه دانشجویان ندارد.
وی خاطر نشان کرد: کاوران های خانم هایی که به تنهایی و به صورت مجرد به این سفر مشرف می شوند، همه به صورت هوایی خواهد بود و این سفر به مدت هفت روز به طول می انجامد. حجت الاسلام فقیهی ادامه داد: اولین اعزام کاروان های عتبات عالیات دانشگاهیان از پنجم بهمن ماه 94 آغاز می شود و تا پایان فروردین ماه 95 ادامه دارد.
وی خاطر نشان کرد: اعزام کاروان روسای دانشگاه ها کشور از دوم تا هفتم فروردین صورت می گیرد و این گروه با کاروان هایی مشخص و به صورت مجزا به عتبات عالیات اعزام می شوند. که قالبا از استان های اصفهان، تهران، کرمان، شیراز و تبریز هستند.
رییس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان به تشریح ویژگی کاروان های عتبات دانشگاهیان پرداخت و گفت: جوان بودن، همراهی روحانی و مداح با کاروان، حضور عوامل ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در کربلا و نجف، برنامه ریزی برای زیارت دسته جمعی اولین تشرف، برگزاری مسابقه های متنوع فرهنگی، برگزاری جلسات آموزشی قبل و بعد از سفر، برگزاری نشست هم اندیشی با حضور اساتید در کربل، ارسال بسته های فرهنگی قبل و بعد از سفر از شاخصه های ممتاز بودن کاروان های دانشجویی نسبت به کاروان های دیگر در سفر به عتبات عالیات است.
وی به ارایه گزارشی از نحوه برگزاری سیزدهمین دوره عتبات دانشگاهیان پرداخت و افزود: اعزام دوره سیزدهم از 19 مرداد تا پایان آبان ماه با اعزام 8 هزار نفر از اساتید، دانشجویان، مجرد و دانشجویان متاهل و کارمندان دانشگاه ها در قالب 189 کاروان صورت گرفت.
حجت الاسلام فقیهی تصریح کرد: در نظر سنجی صورت گرفته 41 درصد از زائران خانم، 59 درصد آقا، 60 درصد مجرد و 40 درصد متاهل بودند که از میان آنها 61درصد در مقطع کارشناسی، 24 درصد کارشناسی ارشد، 7 درصد دکتری و 8 درصد در مقطع کاردانی مشغول به تحصیل بودند.
نظر شما