هفته قرآن و عترت براي نخستين بار بعد از پيروزي انقلاب در هشت استان كشور برگزار مي شود كه مازندران از جمله اين استان ها به شمار مي آيد.
برگزاري مسابقات قرآني، برپايي نمايشگاه هاي قرآن، اجراي قرآن پژوهی تبری، برگزاري مسابقات عكاسي، فيلم نامه نويسي، خوشنويسي، انشاء نويسي، تهيه نمايش هاي كوتاه با مضامين قرآني، جشنواره قرآن پژوهي تبري، جشنواره شعر و ادبيات با موضوع قرآن، برگزاري مسابقه آواھا، نغمات، تواشیح، سرود، اذان و تجلیل از فعال قرآنی از جمله فعالیت های هفته قرآن و عترت مازندران است.
نصب المان ها و يادمان هايي با محوريت قرآن و عترت در سطح شهرها و نقاط مناسب يكي از برنامه هاي هفته قرآن عترت مازندران، محسوب مي شود که می طلبد مسئولين و آحاد مردم جامعه به اين مهم توجه داشته باشند و در دستور کار نهادهاي مربوطه قرار گيرد.
منوچهر پهلوان، يكي از اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي واحد بابل و عضو هيئت علمي اين دانشگاه، امروز (30آذر) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري شبستان در ساري پيرامون نصب المان ها و يادمان هايي با محوريت قرآن و عترت در سطح شهرها، گفت: نصب المان ها در شهرها، بيانگر هويت آن شهر، نشانه ها و تاريخچه آن منطقه، نشانگر عقبه تاريخي و حماسي آن فرهنگ، زبان، ارزش ها و هنجارهاي آن منطقه، بيانگر نوع احساسات، عواطف و هيجانات منطقه، نشان از مناسبات، روابط و تعاملات آن منطقه، بيانگر مناسك، مذهب و هويت مردم بومي منطقه است.
وي اظهار كرد: المان هاي اجتماعي، فرهنگي، اسطوره اي و همچنين المان هاي تاريخي، ديني و حماسي نياز شهرها است كه مي طلبد به نصب اين المان ها، اهتمام ويژه شود.
پهلوان بيان كرد: نصب المان ها و يادمان هايي با موضوع قرآن و عترت، موجب افزيش و اصلاح مناسبات ديني، فرهنگ قرآني و عترت در سطح جامعه مي شود.
وي ابراز كرد: در ساخت المان ها، طراحي زيبا با فضا و لعاب جديد، نگاه نو، سلايق و علائق نسل امروز مورد توجه باشد.
نظر شما