برنامه ریزی، لازمه ارتقای سطح مطالعه مفید در استان زنجان است

معاون سیاسی امنیتی استاندار زنجان، وضعیت کتابخانه های استان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: برنامه ریزی لازمه ارتقای سطح مطالعه مفید در استان زنجان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، اباسلت سیاح، معاون سیاسی امنیتی استانداری زنجان، شب گذشته(18 تیر) در نخستین جلسه سند نهضت مطالعه مفید، وضعیت کتابخانه های استان را مطلوب دانست و گفت: تنها با مقایسه آمار در مقیاس کشوری می توان میزان عملکرد دستگاهی را ارزیابی کرد.

 

سیاح، هدفگذاری، برنامه ریزی دقیق و ارائه طرح های جدید را گام های موثری در پیشرفت استان عنوان کرد و افزود: با فرهنگ جهادی و انقلابی باید راه های میانبر را یافته و به کار بندیم تا فواصل ایجاد شده بین زنجان و سایر استان های پیشرفته کشور را پر کنیم.

 

وی خواستار ارائه طرح ها و نظرات سازنده و راهبردی شد و خاطرنشان کرد: برای ارتقای سطح مطالعه مفید در استان باید برای همه وضعیت ها، برنامه ریزی دقیق و ابزار مناسب فراهم شود.

 

احمدخانی، مدیرکل کتابخانه های استان نیز گزارشی از وضعیت مطالعه و کتابخانه ها در زنجان ارائه کرد و گفت: بر اساس اهداف این سند، فضای کتابخانه های عمومی باید به هشت متر به ازای هر 100 نفر برسد درحالیکه این رقم هم اکنون سه متر به ازای هر 100نفر است.

 

وی یادآور شد: فراهم کردن چهار جلد کتاب به ازای هر نفر از چشم اندازهای سند نهضت مطالعه مفید در کشور است و عضویت 35 درصد جمعیت در کتابخانه ها از برنامه های سند به شمار می رود و این درحالی است که هم اکنون سه درصد جمعیت کشور و چهار درصد جمعیت استان زنجان در کتابخانه ها، عضو هستند.

 

احمدخانی، سرانه مطالعه در کشور را 76 دقیقه و در استان 81دقیقه و 35 ثانیه عنوان کرد و گفت: این رقم با محاسبه میزان مطالعه قرآن و ادعیه، کتاب های درسی و غیر درسی، روزنامه ها و نشریات محاسبه شده است و هم اکنون708 هزار و 471 نسخه کتاب در مساحتی بالغ بر 26 هزار و 808  مترمربع قابل استفاده همگان است.

 

گفتنی است، سند نهضت مطالعه مفید با هدف دستیابی به جایگاه ممتاز در جهان از نظر سرانه مطالعه تا سال 1404 و ارتقای جایگاه ایران در حد 15 کشور برتر جهان از سوی شورای فرهنگ عمومی کشور ابلاغ شده است.

 

پایان پیام/

کد خبر 50893

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha