خانواده‌، مشوق اصلی در تربیت قرآنی/قرائت و تدبر دو رکن انس با قرآن کریم هستند

خبرگزاری شبستان: مدیرکل آموزش و پرورش گیلان قرائت و تدبر را دو رکن برای انس گرفتن با قرآن کریم دانست، گفت: ما علاوه بر خواندن و فراگیری قرآن باید تدبر در آن را نیز به فرزندانمان بیاموزم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، مهدی حاجتی، مدیرکل آموزش و پرورش گیلان امروز(26 آذر) در همایش تجلیل از منتخبان حفظ موضوعی قرآن کریم، برگزیدگان کشوری مسابقات قرآن، عترت و نماز که به مناسبت هفته قرآن و عترت در سالن اجتماعات معلم رشت برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای فرهنگی و دانش آموز، گفت: خانواده‌ها مشوقان اصلی دانش آموزان در تربیت قرآنی هستند.

 

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش نیز رسالت سنگینی به خصوص در حوزه پرورشی بر عهده دارد، افزود: ماموریت بزرگی است که به دانش آموزان تاکید بر حفظ قرآن، اقامه نماز و سبک امام شناسی، داشته باشیم.

 

حاجتی با اشاره به اینکه تاکید قرآن نیز بر این است که فرزندانتان را از کودکی با قرآن مانوس کنید، تصریح کرد: با توجه به تهاجمات دشمن که در فضاهای مجازی اعتقادات فرزندانمان را هدف گرفته تا بین نسل انقلابی و اعتقادات دینی، شکاف ایجاد کند، باید تلاش و انگیزه‌مان بیشتر باشد.

 

وی قرآن را تنها هدایت کننده‌ای دانست که کسی را به گمراهی نمی‌رساند، ادامه داد: علاوه بر خواندن و فراگیری قرآن به فرزندانمان باید تدبر در آن را نیز به آنان بیاموزم.

 

حاجتی بر ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه به خصوص نسل جوان و نوجوان تاکید کرد و افزود: اگر فرزندانمان در کودکی با مبانی قرآنی آشنا شوند بی شک در بزرگسالی در مقابل همه تهاجمات مخرب واکسنه خواهند شد.

 

وی در ادامه مدرسه را کانون تربیتی و پناهگاه عاطفی برای دانش آموزان توصیف کرد و گفت: ترویج فرهنگ قرآنی و سبک زندگی ائمه معصومین(ع) فقط بر عهده مربیان قرآنی و پرورشی نیست بلکه همه فرهنگیان و مسئولین باید به تناسب مسئولیت خود، مروج این فرهنگ باشند.

 

حاجتی با ابراز خرسندی از اینکه استان گیلان در مسابقات قرآنی خوب درخشیده است، خاطر نشان کرد: گیلان تاکنون در بحث مسابقات قرآنی، حفظ موضوعی قرآن و حتی در اعزام راهیان نور و... موفق عمل کرده است.

 

وی با بیان اینکه ما باید بتوانیم این معانی را تقویت کنیم، بر ضرورت انس با قرآن تاکید کرد و افزود: فرهنگ قرآنی از برکات نظام جمهوری اسلامی است که برای ما به یادگار گذاشته شده است و محدود به زمان و مکان خاص نیست.

 

حاجتی ضرورت بهرگیری از همه ظرفیت‌های جامعه از جمله خانواده‌ها، مدارس، معلمان و مربیان، مدیران اجرایی و... را در تقویت معانی و فرهنگ قرآنی در بین جوانان موثر دانست و گفت: فرزندانمان باید یاد بگیرند که در سختی‌ها باید از قرآن یاری بطلند و با قرآن دوست باشند.

 

وی همچنین خواستار دعوت از حضور دانش آموزان قرآنی در هر محفل و هر مراسمی به جهت ایجاد انگیزه و تشویق سایرین به عنوان یک افتخار ارزشمند، شد.

 

حجت الاسلام جمال یاری، مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی گیلان نیز در سخنان کوتاهی با اشاره به سخن گهر بار امیر المومنین(علیه السلام) در نهج البلاغه که در خصوص قرآن فرازهای بلند و قابل تاملی دارند، گفت: قرآن به قدری دارای مرتبه و برکت است که هزاران هزار قلم، ماهواره و برنامه‌های خائنانه در تلاش هستند تا با از بردن اسلام به مسلمانان ضربه وارد کنند.

 

وی اظهار کرد: خوشبختانه به برکت انقلاب اسلامی امروز شاهد جامعه قرآنی هستیم و باید بیش از پیش به خانواده، مربیان و این دانش آموزان که با سن کم به فراگیری قرآن همت کرده اند، احترام بگذاریم.

 

گفتنی است، در این مراسم ضمن قرائت پیام علی‌اصغر فانی، وزیر آموزش و پرورش به مناسبت هفته قرآن، عترت و نماز، از 496 نفر از دانش آموزان و فعالین قرآنی آموزش و پرورش تجلیل به عمل آمد.

 

۲۳ آذر تا ۳۰ آذر هفته قرآن و عترت نامگذاری شده است.

کد خبر 508348

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha