احیای امر امامت رويكرد اصلي پژوهش علامه عطاردي بود

خبرگزاری شبستان:دبیر علمی همایش ملی عطارد خراسان با بيان اينكه علامه عطاردی از شخصیت های علمی فردی موثر، متفکر و اندیشمند است، گفت: احیای امر امامت رويكرد اصلي پژوهش علامه عطاردي بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از مشهد، حجت‌الاسلام علی‌اکبر نوایی، دبیر علمی همایش ملی عطارد خراسان  ظهر امروز(26آذر) در همايش ملي علمي علامه حاج شیخ عزیزالله عطاردی در تالار قدس كتابخانه مركزي حرم مطهر رضوی اظهار كرد: اگر بخواهیم متون نوین اسلامی را ترسیم كنيم بايد با توجه به روش و منشا مرحوم عطاردي در احیای میراث کهن اسلامی ونیز مباحث مفاخر اسلامی در آثار به جامانده از ايشان فعاليت كنيم.

 

حجت‌الاسلام نوایی گفت: وجود علمای اسلامی ادامه و استمرار جریان امامت است، گفت: مهندسي تمدن اسلامي شالوده آثار عطارد خراسان بود.

 

وي افزود: علامه عطارد خراسان علاوه بر فعاليت در حوزه پژوهش  تلاش زيادي در عرصه‌های مختلف از جمله تالیف 72 جلد مسند درباره حدیث‌هایی با ارائه سند آن از امام علی(ع) تا امام عسکری(ع) كرده است.

 

دبیر علمی همایش ملی عطارد خراسان با بيان اينكه احیای امر امامت و شریعت اسلامی رويكرد اصلي علامه عطاردي بود، گفت: علامه شیخ عزیزالله عطاردی   70 سال مجاهدت علمی در راستاي ترويج فرهنگ تشيع كرده است و با تلاش زيادي در حوزه مطالعات دینی داشته است.

 

دبیر علمی همایش ملی عطارد خراسان گفت: فعالیت‌های مربوط به همایش ملي علمي علامه حاج شیخ عزیزالله عطاردی  از سال گذشته آغاز شد که ابتدا با ایجاد یک کمیته علمی همراه بود که در آن سرفصل‌ها و عناوینی در هشت محور اين همايش تنظیم شد.

 

وي افزود:«مسند نگاری» با یازده عنوان مقاله، «تاریخ و تمدن اسلامی» با 6 عنوان مقاله، رویکرد «حدیث و حدیث‌شناسی» با سه عنوان مقاله، «شخصیت‌شناسیآن مرحوم» با هفت عنوان مقاله، «سفرهای مرحوم عطاردی » با دو عنوان مقاله و «اندیشه‌های تقریبی» این شخص هشت محور در نظر گرفته شده برای مقالات همایش بود.

 

دبیر علمی همایش ملی عطارد خراسان گفت: تدوین 20 مقاله به شخصیت‌های علمی سپرده شد که در این بین، 17 مقاله از این تعداد قابلیت چاپ پیدا کرد، همچنین 36 مقاله به صورت غیر سفارشی نیز طبق سرفصل‌های ارایه شده به دبیرخانه این همایش رسید که در مجموع می‌توان گفت، 50 مقاله به دبیرخانه این همایش رسیده است که از این تعداد 31 عنوان که در کمیته عملی مربوطه مورد پذیرش قرار گرفت.

 

وی افزود: مجموع مقالات پذیرفته شده در کتابی تحت عنوان مجموعه مقالات  همایش ملی عطارد خراسان در 800 صفحه به چاپ خواهد رسید.

 

کد خبر 508321

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha