۲۵۶ امامزاده و  بیش از یک هزار اماکن مذهبی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد

خبرگزاری شبستان: رئیس اداره بهره‌ وری اقتصادی اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲۵۶ امامزاده و یک هزار ۱۰۰ اماکن مذهبی شامل مسجد و حسینیه در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، روح الله عبداللهی، رئیس اداره بهره‌ وری اقتصادی اداره کل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد ظهر امروز (22 آذر) در نشست تخصصی وقف و اقتصاد که در یاسوج برگزار شد، گفت: با توجه به این که تعداد موقوفات استان در حد پایینی قرار دارد، موقوفه ای در مرکز شهر به نام موقوفه طاهری در یاسوج داریم که در میدان هفتم تیر و به متراژ 6 هزار مترمربع قرار دارد.

 

وی به حوزه عمرانی اشاره و افزود: 256 امامزاده و یک هزار 100 اماکن مذهبی شامل مسجد و حسینیه در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.

 

عبداللهی با بیان اینکه اراضی مستعد موقوفه ای در استان وجود دارد، اظهار داشت: متاسفانه این اراضی در دست دستگاه های دولتی قرار دارد.

 

رئیس اداره بهره‌ وری اقتصادی اداره کل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد هدف اصلی تشکیل این نشست با حضور اعضای هیئت منتخب نظام مهندسی استان و نمایندگان دیگر دستگاه های اجرایی را استفاده از پتانسیل اعضا جهت بهره وری موقوفات استان دانست.

 

وی در ادامه، عنوان کرد: موقوفه محمدحسین خان طاهری در شهر یاسوج حدود سه هزار و 400 متر با کاربری آموزشی بود که با پیگیری های لازم تغییر کاربری از آموزشی به تجاری صورت گرفته و در شرف بحث واگذاری آن هستیم.

 

عبداللهی یادآور شد: روبروی این موقوفه، موقوفه ای با متراژ 2 هزار و 500 مترمربع با کاربری تجاری و مسکونی وجود دارد که جزء موقوفات اداره کل اوقاف و امور خیریه استان بوده و اعیان در تصرف سازمان بهزیستی استان است.

 

این مسئول با بیان این که سازمان ورزش و جوانان حدود 23 هزار متر مربع املاک در اختیار دارد که موقوفه این اداره و اعیان در تصرف اداره کل ورزش و جوانان استان است، ادامه داد: اورژانس و بیمارستان تخصصی استان موقوفه بوده و در تصرف دانشگاه علوم پزشکی استان قرار دارد.

 

وی اظهار داشت: گام نخست ما ساخت مجتمع تجاری است که مجوز آن از شهرداری اخذ شده و با سطح اشتغال 85 و تراکم 595 درصد در یک مجتمع تجاری با متراژ 24 هزار متر مربع احداث می شود.

 

عبداللهی خاطرنشان کرد: انتظاری که از مجموعه استان به ویژه سازمان نظام مهندسی داریم این است که از ظرفیت بومی و توانمند درون استان استفاده و بتوانند مشاور خوبی در راستای اجرای این طرح ها باشند.

 

رئیس اداره بهره‌ وری اقتصادی اداره کل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت فنی در راستای نظارت، طراحی و اجرای پروژه های عمرانی استان، گفت: استان ما با توجه به پراکندگی امامزادگان و کمبود نیرو و از طرفی حجم بالای عملیات عمرانی در این بقاع متبرکه، می طلبد دستگاه های مختلف به خصوص سازمان نظام مهندسی با دید امینانه با این اداره کل همکاری داشته باشند.

 

کد خبر 507130

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha