به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ عبدالله محمدی، معاون مدیرکل توسعه، فناوری و ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی امروز (22 آذرماه) در مراسم اختتامیه جشنواره برگزیدگان پژوهش، فناوری، کارآفرینان برتر و منتخبان خراسان شمالی، عنوان کرد: افرادی که ریسک را می پذیرند و دنبال نوآوری و ابداع در کارها هستند، افرادی ارزشی اند که پویایی و بالندگی جامعه مرهون تلاش آنهاست.
وی با بیان اینکه خراسان شمالی ظرفیت های خوبی دارد، افزود: استان اگر بتواند با کمک دانشگاهیان خود، پتانسیل ها را بالفعل کند، می تواند در حوزه کشاورزی و صنعت به جایگاه واقعی خود برسد.
محمدی اظهار داشت: کشور دارای 203 مرکز رشد است که 71 مرکز آن مربوط به دانشگاه آزاد است، بنابراین دانشگاه ها باید پژوهشگران و اساتید خود را در جایگاه واقعی قرار دهند تا اهداف و ایده ها به نتیجه برسد.
وی گفت: هرگاه امضاء استاد هیئت علمی دانشگاه ها، قدرت امضای رئیس جمهور را پیدا کرد، آنگاه می توان شاهد به نتیجه رسیدن ایده ها و رشد صد برابری و شتاب علمی کشور بود.
دکتر احمد محقر، دبیرکل ستاد پژوهش خراسان شمالی هم از برپایی نمایشگاه پژوهش در قالب 75 غرفه در استان خبر داد و عنوان کرد: از این تعداد، 39 غرفه مربوط به موسسه های آموزش عالی، 16 غرفه دستگاه های اجرایی و 19 غرفه در اختیار بخش خصوصی بود، همچنین غرفه های جانبی در بخش آموزشی، خبرنگاران، تشریفات و اطلاعات نیز در نمایشگاه دایر بود.
وی به برتر شناخته شدن دو پژوهشگر دانشگاهی استان در حوزه علوم پایه، علوم پزشکی و فنی و مهندسی اشاره کرد و گفت: معیارهای ملی سنجش را به اقتضای توان استان بومی سازی کردیم، به گونه ای که این معیارها تا 20 درصد کاهش یافت.
رئیس دانشگاه بجنورد بیان کرد: دستگاه های اجرایی شرکت کننده در نمایشگاه پژوهش استان موفق به کسب عنوان پژوهشگر برتر نشدند، اما دو نفر به عنوان پژوهشگر شایسته تقدیر شناخته شدند و از چهار مرکز رشد استان هم هیچ یک موفق به کسب عنوان برتر نشدند.
محقر اظهار داشت: از 50 واحد فناور و 50 فناور شرکت کننده هم تنها یک واحد که مربوط به یک شرکت است برتر و یک نفر هم به عنوان فناور برتر شناخته شد.
نظر شما