به گزارش خبرگزارش شبستان از قزوین، فریدون همتی در آیین نکوداشت پژوهشگران و فناوران استان قزوین که شب گذشته (۱۷ آذر) در دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد، بیان کرد: برگزاری این جشنواره ها و نمایشگاه ها به ویژه با محوریت مباحث علمی، پژوهشی و تحقیق، فرصت مناسبی برای شناسایی استعداد ها است.
وی افزود: تحقیق و پژوهش پایه توسعه و پیشرفت هر کشور است بنابراین در شرایط کنونی، کشورها با کمک دانشمندان و برنامه ریزان خوب آن که به اهمیت علم و فناوری واقف هستند به پیشرفت و توسعه دست می یابند.
استاندار قزوین خاطرنشان کرد: محققان رسالت عظیمی بر عهده دارند و باید با تلاش و همت جهادگونه خود در راه پیشرفت جامعه حرکت کنند، مدیران نیز وظیفه فراهم ساختن بستر مناسب برای فعالیت این افراد را دارند.
وی در ادامه تصریح کرد: این دو حوزه اگر تعامل و همکاری خوبی با یکدیگر داشته باشند معتقدم اراده تحقیق، توسعه و فراهم ساختن فضای مناسب برای فعالیت به خوبی مهیا می شود.
همتی با اشاره به اهمیت علم و فناوری در دنیای امروز عنوان کرد: در حال حاضر کشورها از رهگذر علم جدید به دنبال ثروت هستند و مانند گذشته تکیه بر مواد طبیعی و معدنی ندارند بلکه با روی آوردن به سمت تولید علم و فناوری و استفاده بهینه از منابع خدادادی به دنبال ایجاد ارزش افزوده و تولید ثروت پایدار هستند.
وی اظهار کرد: جوانان در هر جایی که احساس نیاز کردند با روحیه انقلابی و جهادی وارد صحنه شدند و همواره موفق بودند امروز نیز در حوزه علم و دانش شاهد درخشش و موفقیت روزافزون آنها هستیم.
استاندار قزوین تاکید کرد: پژوهشگران این امکان را فراهم می سازند تا بتوانیم با ساماندهی مناسب تر و به کارگیری روشها به صورت بهینه در راستای افزایش کیفیت تولیدات و کاهش قیمت ها و ایجاد رقابت برای تولید محصولات بیشتر علاوه بر تأمین نیاز داخلی حرکت کنیم و حرفی برای گفتن در بازارهای بین المللی داشته باشیم.
وی در ادامه گفت: باید پیوند محکمی بین دانشگاه، محققین و دستگاه های اجرایی برقرار کنیم و مسائل را به خوبی برای آنها تبیین کنیم تا بتوانیم با تکیه بر تولیدات آنها با ساماندهی مناسب و ارائه خدمات بهتر در جامعه ماموریت های خود را به شکل شایسته ای انجام دهیم.
همتی تایید کرد: بسیاری از نیازهای کشور با تکیه بر فکر و اندیشه جوانان تامین و از وابستگی به محیط پیرامونی کاسته می شود از این رو امیدواریم در جشنواره ها و نمایشگاه های بعدی شاهد تولیدات برتر و برجسته محققان و پژوهشگران جوان باشیم.
وی در پایان گفت: اعلام می کنیم هر چقدر شما گام بردارید ما نیز در راستای حمایت شما از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.
در ادامه رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان کرد: در استان در قالب 7 کمیته کارهایی انجام شد و طی مراحلی کمیته داوران تشکیل و معیارهای ارزشیابی طرح های برتر تدوین شد و بعد از اعلام فراخوان، 52 طرح به دبیرخانه کمیته علمی ارسال شد.
منوچه مهرام ادامه داد: هیئت داوران نیز با توجه به معیارهای تعیین شده، طرح ها را بررسی و در نهایت به شکل کاملا عادلانه 5 طرح برتر را انتخاب کردند.
نظر شما