مریم دهقانی، مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی به خبرنگار شبستان گفت: مهمترین رسالت فعالان دینی در انتقال مبانی دینی ابتدا شناخت علایق و آشنا بودن به شیوه های ارتباط صحیح، تعامل با اشخاص، قومیت ها و زبان علم روز و نهایتا تطبیق و تلفیق مبانی دین با رشته ها و زبان های مختلف و هنرهای هشت گانه است.
وی افزود: زمان در حال حرکت است و این سیال همیشه در حال حرکت با خود ادیان بی شماری را آورده است و در این میان دین مبین اسلام تنها دینی است که برای تمامی عرصه ها و هر انسان از هر نژاد، قوم و قبیله ای است و محدود و مختص به شخص و زمان خاصی نیست.
وی ادامه داد: مبلغان و فعالان دینی می بایست با دارا بودن به علم و اسباب و ابزار روز در انتقال مبانی دینی، طوری عمل کنند که مخاطبان در هر سطح و مقام و قشری که هستند درک مناسب و خوبی از مفاهیم و مبانی دین داشته باشند.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی اظهار داشت: استفاده از ابزارهای ارتباطی همچون ارسال پیامک های احکام دینی مبتلا به ضرورت یادگیری احکام لازم با استفاده از ابزارهای تبلیغاتی همچون بیلبوردهای تبلیغاتی در سطح شهر، وسایط نقلیه عمومی و رسانه های جمعی است.
دهقانی ادامه داد: این زیبنده یک کشور اسلامی نیست که پفک، چیپس آن، بیش از احکام واجب و لازم به یادگیری تبلیغ شود.
وی با اشاره به اینکه هجمه های فرهنگی با رنگ و لعاب های متفاوت مانع دریافت معارف دینی به شکل ساده و یا سنتی است، تصریح کرد: امروز جوانان بدون توجه به محتوای آموزشی جذب آموزش هایی می شوند که با نام ها و عناوین پیچیده و به ظاهر زیبا و جوان پسند مزین شده اند.
وی خاطرنشان کرد: مبلغان و فعالان دینی می توانند با باز مهندسی شکل آموزشی، طراحی جدیدی را برای ایجاد اشتیاق و علاقه در یادگیری معارف دینی برای جوانان انجام دهند.
پایان پیام/
نظر شما