فلسفه حجاب حفظ ارزش والای زن است

مسئول دبیرخانه هیات نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان فلسفه حجاب را حفظ ارزش والای زن و خصلت حیا را یکی از شعبه های عقل دانست.

کامل گلباغی در حاشیه مراسم راهپیمایی گرامیداست روز حجاب و عفاف به خبرنگار شبستان در سنندج گفت: سعادت و سلامت هر ملت و جامعه، بستگی به سالم بودن افراد جامعه دارد و هر قدر از سوی مردم دستورات دینی و اجتماعی در حوزه اخلاق رعایت شود، ‌سلامت آن جامعه نیز افزایش می یابد.


وی افزود: کرامت انسانی زن در سایه حجاب و عفاف تأمین شده و کم‌ توجهی و اهمیت ندادن به عفاف و حجاب از سوی برخی از بانوان بنیادهای ارزشی و اخلاقی جامعه را سست و متزلزل می‌کند.


این مقام مسئول مهم ترین رسالت زنان را عمل به فرامین بزرگ بانوی جهان اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) و الگوگیری از سیره زندگانی آن حضرت در تمامی رفتارهای فردی، اجتماعی و خانوادگی عنوان کرد.


وی افزود: در فرهنگ اسلامی، به انسان به عنوان یک موجود صاحب کرامت و همچنین به زن نیز به عنوان مربی انسان، توجه می شود که این امر جز در سایه فرهنگ حجاب و عفاف محقق نمی شود.


گلباغی خاطر نشان کرد: دورشدن بانوان از ارزش‌های اخلاقی و اسلامی موجب از هم پاشیدن کانون گرم خانواده‌ها و به دنبال آن بی‌ثباتی در جامعه و بروز آسیب‌های متعدد اجتماعی و اخلاقی می شود و این همان هدف اصلی دشمنان برای سست کردن پایه‌های انقلاب و نفوذ در جامعه است.


مسئول دبیرخانه امور مساجد بزر‌گترین آسیب را در این باب تلاش برای بی‌هویت کردن زنان مسلمان عفیف و پاکدامن عنوان کرد و افزود: دشمن با حربه‌های مختلف در حوزه اجتماعی در صدد ضربه وارد کردن به ماهیت و هویت حجاب در عصر معاصر است و با این اقدام سعی می‌کند زنان عفیف را امی جلوه دهد.


وی احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر را بهترین و مؤثرترین ابزار برای گسترش فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه دانست و بیان داشت: جلب توجه عمومی نسبت به امر به معروف و نهی از منکر و احساس وظیفه همگان نسبت به این سنت حسنه، کمک شایانی به نهادینه شدن فرهنگ عفاف و حجاب دارد.


گلباغی برتری زنان جامعه اسلامی را در قدرشناسی این گوهر، ناب و بی‌همتا بیان کرد و عنوان داشت: به جرات می‌توان گفت که حجاب و عفاف سبب ارتقای سلامت جامعه و دوری از امراض، معاصی و آلودگی‌هاست.


وی با اشاره به ارزش حفظ حجاب و عفاف در دوران جوانی، افزود: خداوند متعال در دوران جوانی انسان را مورد نظر و توجه خاصی قرار می دهد چرا که نوجوانی بستری جهت آمادگی برای چگونگی رفتار در جوانی بوده و دوره پیری نیز خاص اندیشیدن به رفتار سر زده در جوانی است.


مسئول دبیرخانه امور مساجد آموزش خانواده ها به جوانان در خصوص رعایت اخلاقیات و شئونات اجتماعی را مهم ترین عامل در جهت تحقق امنیت اخلاقی و اجتماعی برشمرد و اظهار کرد: والدین با آموزش مهارت های اجتماعی به جوانان خود همواره سعی کنند رعایت هنجارها و احترام به ارزش ها را به جوانان خود یاد دهند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 50609

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha