ادعاهای نتانیاهو در خصوص ایران /بررسی جایگاه بسیج از سوی اندیشکده آمریکایی «صلح»

خبرگزاری شبستان: ادعاهای نتانیاهو در خصوص ایران، مقایسه بی شرمانه ایران با داعش، بررسی جایگاه بسیج از سوی اندیشکده آمریکایی «صلح»، نامه اعتراض آمیز حیدر العبادی به روحانی از جمله سرتیترهای اخبار ایران در جهان در خبرگزاری ها بود.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: ادعاهای نتانیاهو در خصوص ایران، مقایسه بی شرمانه ایران با داعش، بررسی جایگاه بسیج از سوی اندیشکده آمریکایی «صلح»، نامه اعتراض آمیز حیدر العبادی به روحانی، آموزش دیدن نیروهای ایرانی و حزب‌الله نگران کننده است از جمله سرتیترهای اخبار ایران در جهان در خبرگزاری ها بود. مشروح این اخبار را در گزارش زیر بخوانید:

فارس:

نیروهای مقاومت بسیج، بازوی جمهوری اسلامی در دفاع از کشور و نابودی مخالفان

اندیشکده آمریکایی «صلح» اخیرا در گزارشی پیرامون «نیروهای مقاومت بسیج مستضعفین» نوشت:  نیرو‌یبسیج ایران سازمانی شکل گرفته از نیروهای مردم یار است که تحت نظر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فعالیت دارند. این نیروی کمکی وظایف زیادی را به ویژه در برقراری امنیت داخلی در مناسبت‌های مختلف چون مذهبی و رویدادهای سیاسی بر عهده دارد و دارای شعبات زیادی در سرتاسر ایران می‌باشد.

 

بر اساس این گزارش، نقش بسیج مستضعفین به ویژه در رویدادهای سال 2009 در ایران و مقابله با دشمنان حکومتی به دستور آیت‌الله خامنه‌ای فرمانده کل قوای ایران بیشتر به چشم آمد. هرچند نیروهای مقاومت بسیج با مشکلاتی نیز مواجه هستند که می‌توان به بودجه پایین ،ادغام با نیروی زمینی سپاه که در جولای 2008 صورت گرفت و نیز قرار گرفتن سپاه در فهرست تحریم‌های آمریکا اشاره کرد.

 

*بسیج، نیروی مردمی فعال در جنگ و پسا جنگ

 

در ادامه این گزارش با اشاره به نحوه پیدایش بسیج به فرمان آیت‌الله العظمی خمینی رهبر فقید انقلاب ایران و کمک در حین جنگ تحمیلی و بکارگیری تاکتیک موج انسانی علیه نیروهای عراقی نوشت: بسیج بعد از خاتمه جنگ به شدت درگیر بازسازی شد اما البته بعدا نقش آن‌ها مبدل به نیروهای امنیتی و البته متمایل به جناح اصولگرایان شد و در برهه‌ای علیه مخالفان نظام ایران در سال 1999 و 2009 به میدان آمدند.

 

اندیشکده صلح نوشت: اهداف و ماموریت بسیج ایران ایجاد قابلیت‌های لازم با توجه به قانون اساسی و اهداف جمهوری اسلامی ایران در دفاع از کشور و نیز کمک به مردم در مقابله با بلایای طبیعی و رویدادهای غیر مترقبه است.

 

*دامنه گسترده نیروهای بسیج ایران

 

در ادامه این مطلب با اشاره به گستردگی دامنه بسیج در ایران آمده است: سازمان بسیج مستضعفین در هر شهر با توجه به جمعیت و وسعت آن ساختاری دارد و هر ناحیه مقاومت به بخش مقاومت تقسیم شده و هر بخش نیز به پایگاه و هر پایگاه چندین گروه دارد و البته شهرستان‌های کوچکتر دارای هسته‌های مقاومت هستند. شاخه‌های بسیج نیز متشکل از یگان عاشورا، الزهرا ، یگان‌های امام حسین  و یگان امام علی است که هرکدام وظایف ویژه‌ای دارند و به عنوان مثال یگان امام علی با تهدید‌های امنیتی مقابله می‌کند. البته در این میان بسیج دانش آموزی، کارگری و دانشجویی و بسیج اصناف نیز وجود دارند. شاخه‌های بسیج کارشان ایجاد تعادل بین سازمان‌های غیر دولتی و مقابله با تهدیدهایی است که آن‌ها شاید مواجه شوند و اما از لحاظ جامعه آماری حدس زدن میزان نفرات سخت است . رسانه‌های ایران در سال 2002 از حضور 5 تا 7 میلیون نیروی بسیجی خبر دادند و در سال 2009 این رقم از سوی مسئولان 11.2 میلیون نفر اعلام شد. البته در سال 2005 اندیشکده علوم و امنیت بین‌الملل در واشنگتن نیروهای تمام وقت بسیج را 90 هزار نفر با حضور 300 هزار نیروی ذخیره و 1 میلیون نفر نیروی شرایط ویژه را اعلام کرد.

 

 در این میان نیروهای بسیج متشکل از زنان، مردان و جوانان هستند و در زمان جنگ عراق با ایران داوطلبان بسیجی 12 ساله تا مردان 60 ساله نیز  وجود داشتند. اما امروزه میانگین سنی آن‌ها بین سن نوجوانی تا اواسط دهه 30 سالگی است.

 

*تنوع یگان‌های نیروهای مقاومت بسیج

 

در ادامه این مطلب با اشاره به طبقه بندی نیروهای بسیج آمده است: اعضای بسیج را می‌توان به اعضای دائم ویژه دوره‌های نبرد و صلح، اعضای فعال ویژه فعالیت در دوره صلح و رسیدگی به موارد عقیدتی، سیاسی و اعضای ویژه که همگام با نیروهای زمینی سپاه پاسداران مشغول به فعالیت هستند، تقسیم کرد.

 

اندیشکده صلح در خاتمه این مطلب نوشت: در مجموع نیروهای بسیج مستضعفین بدون توجه به نقششان در دوره‌های بحرانی کشور، نقش فزاینده و رو به رشدی را دارند. این نیروها با توجه به دیگر نیروهای امنیتی دوره های آموزشی کمتری را می‌بینند و در راهبردهای مقابله با مخالفان از رویکرد خردکننده استفاده می‌کنند. در کوتاه مدت نیروهای سپاه ایران احتمالا ستون اصلی حفظ نظام هستند اما ترکیب بسیج با نیروهای زمینی سپاه باعث کیفیت افزونتر این گروه در آینده می‌شود. البته شایعاتی نیز از حضور برخی نیروهای بسیج در استان دیالی و استان واسط عراق و فعالیت آن‌ها در سوریه در حمایت از «بشار اسد» رییس جمهور این کشور به گوش می‌رسد.

هیلاری کلینتون: ایران بداند که آمریکایی‌ها، قاطعانه تصمیم می‌گیرند

«هیلاری کلینتون» که علاوه بر تصدی سمت همسری یکی از روسای جمهور سابق آمریکا و وزیر خارجه دولت اول «باراک اوباما»، این روزها سمت دیگری به عنوان «امید دموکرات‌ها برای ماندن در کاخ سفید» و برنده شدن در انتخابات تصدی کرده، در خصوص مواضع خارجی دولت احتمالی‌اش سخن گفت.

 

همانگونه که انتظار می‌رفت، نقطه تمرکز این سخنرانی خانم کلینتون، توافق هسته‌ای ایران و 1+5 و واکنش آمریکا در برابر آن بود.

 

محل سخنرانی هیلاری کلینتون، در نشست «سابان» در موسسه بروکینگر بود؛ وی ابتدا گفت که او هم مانند دولتمردان آمریکا موافق است که «ایران نباید به بمب اتمی دست پیدا کند. خانم وزیر سابق برای اجرایی شدن این خواسته آمریکا پیشنهادی داشت و گفت: «توافق هسته‌ای توافق کاملی نیست ولی اگر آن را تهاجمی اجرا کنیم، از دستیابی ایران به بمب جلوگیری می‌کند.»

 

این سیاستمدار آمریکایی ادامه داد: «ایران میزان جدیت ما را می‌آزماید و این کار را با اقدامات تحریک‌آمیز خود شروع کرده است.»

 

هیلاری ادامه داد: «هر جای خاورمیانه که نزاع و درگیری است، رد پای ایران را می‌بنیم؛ حتی سپاه پاسداران (انقلاب اسلامی) با تسلیح حزب‌الله سعی می‌کند از بلندی های جولان، اسرائیل را تهدید کند.»

 

وزیر خارجه سابق آمریکا که پیش از «جان کری» بر مسند دستگاه دیپلماسی کشورش تکیه زده بود، در ادامه سخنان خود باز هم به پرونده هسته‌ای بازگشت و یکی از تکه‌کلام‌های رایج هسته‌ای دولتمردان آمریکا را تکرار کرد.

 

هیلاری کلینتون گفت: «من مطمئن‌ام که ایران (میزان جدیت آمریکا در) توافق هسته‌ای را آزمایش می‌کند؛ مطمئن‌ام آن را نقض می‌کند و شروع می کند به اقدامات خصمانه.»

 

کلینتون گفت: «ایران بداند که آمریکا قاطعانه تصمیم می‌گیرد و اگر توافق هسته‌ای شکست بخورد یا ایران آن را نقض کند، گزینه اتمی روی میز می‌آید.»

 

یکی از حضار روی سن که از مقامات بلندپایه دستگاه قضایی آمریکا بود به هیلاری 68 ساله گوشزد کرد که اشتباه کرده؛ هیلاری کلینتون گفته خود را تصحیح کرد و گفت «منظورم گزینه نظامی بود.»

 

وزیر خارجه سابق آمریکا ادامه داد: «باید به ایران بگوییم که حتی نقض جزئیات برجام هم برای آنها عواقبی ناگوار در بر خواهد داشت.»

 

برجام همان متن توافق هسته‌ای ایران است که هنوز اجرایی نشده و منتظر تصمیم شورای حکام و قطعنامه 1+5 است؛ قطعنامه‌ای که بناست بر اساس گزارش «یوکیو آمانو» مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نگاشته شود؛ گزارشی که گمان می‌رفت لغت پی‌ام‌دی را از خبرهای هسته‌ای حذف کند و مهر پایانی بر این ادعا باشد ولی بخش‌هایی از آن بگونه‌ای بود که صدای اعتراض اعضای فنی تیم مذاکره‌کننده ایرانی را هم بلند کرد.

نامه اعتراض آمیز حیدر العبادی به روحانی

حیدر العبادی نخست وزیر عراق طی یادداشت رسمی اعتراض دولتش به اتفاقات روی داده در مرز با ایران را به حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان اعلام کرد.

 

این یادداشت اعتراض آمیز پس از آن منتشر شد که وزارت کشور عراق با انتشار بیانیه‌ای از خارج شدن کنترل اوضاع گذرگاه مهران به دلیل ازدحام زیاد زائران ایرانی انتقاد کرد و تاکید کرد که هزاران ایرانی بدون روادید وارد عراق شده‌اند.

 

طرف عراقی تصریح داشت که طرف ایرانی تعهدات خود را به شکل مسئولانه انجام نداده و در مقابل ایرانی‌ها، عراق را به دلیل ناتوانی در انجام امور مربوط به زوار مورد انتقاد قرار می دادند.

 

مقامات رسمی ایران تاکنون واکنشی به انتقادات بغداد نشان نداده‌اند.

به ایران اجازه تشکیل جبهه جدید از سوریه نمی‌دهیم

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اسرائیل در سخنانی در اندیشکده بروکینگز گفت، اجازه نخواهیم داد که ایران از سوریه علیه ما جبهه‌ای ایجاد نماید.

 

به نوشته وبگاه «عروتص شوا» نتانیاهو امروز (یکشنبه) در پیام ویدیویی خطاب به حاضران در مرکز سابان اندیشکده بروکینگز با اشاره با امضا  یادداشت تفاهم جدید ده ساله با آمریکا گفت: «هیچ کس نباید به قدرت ائتلاف ما ضربه وارد کند.»

 

نخست وزیر رژیم اسرائیل درباره ایران نیز گفت که اجازه نخواهد داد این کشور جبهه جدیدی را از مرزهای سوریه علیه اسرائیل ایجاد کند و این مورد را آشکارا به اطلاع روسیه رسانده است.

 

وی افزود که سیاست اسرائیل مبنی بر عدم اجازه انتقال سلاح به حزب‌الله لبنان از خاک سوریه تغییری نخواهد کرد.

 

نتانیاهو با اشاره به نبردهای سوریه با شرکت ایران و داعش متعهد شد: «ما اجازه نخواهیم داد کسی از این نیروهای قرون وسطایی خشن امنیت اسرائیل و مردم آن را تهدید کنند.»

پیشنهاد نماینده مجلس آمریکا به آژانس: «پول در برابر اطلاعات ایران»

مجلس نمایندگان آمریکا در روزهایی که مذاکره‌کنندگان 1+5 و ایران انتظار به بار نشستن تلاش‌های خود را می‌کشند، سعی دارد شرط و شروط جدیدی را بر سر راه اجرایی شدن برجام بگذارد.

 

بر اساس اعلام دفتر اطلاع‌رسانی کنگره آمریکا، «رایان زینک» نماینده جمهوری‌خواهان مونتانا در مجلس اخیراً پیش‌نویس طرحی را ارائه داده که در صورت تصویب، ارائه کمک‌های مالی آمریکا به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را در صورت عدم افشای اسناد محرمانه مربوط به ایران، قطع می‌کند.

 

در متن این پیش‌نویس آمده: «از آژانس می‌خواهیم که به فوریت، به عنوان یکی از شروط تأیید ارائه کمک‌های مالی اضافی آمریکا به آژانس بین المللی انرژی اتمی، متن همه توافقات جانبی منعقده میان ایران و آژانس را با درنظر گرفتن برنامه جامع اقدام مشترک به کنگره ارائه دهد.»

 

این طرح برای تصویب میبایست پس از اخذ رأی مثبت اعضای کمیته روابط خارجی مجلس، نظر مثبت اعضای صحن اصلی مجلس و سنا را نیز جلب کند و آنگاه نوبت اوباما خواهد بود که آن را امضا یا وتو کند.

نخست‌وزیر انگلیس: اوباما به اهمیت همکاری با ایران در بحران سوریه، واقف است

«دیوید کامرون» نخست‌وزیر انگلیس و «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا امروز در گفت‌وگوی تلفنی، در خصوص تحولات سوریه و نحوه خاتمه دادن به این بحران تبادل‌نظر کردند.

 

بر اساس اعلام دفتر نخست‌وزیری انگلیس، دیوید کامرون در این گفت‌وگو «با رئیس‌جمهور اوباما بر سر نیاز به پیشرفت در عرصه سیاسی (حل بحران) و اهمیت همکاری با روسیه و ایران به عنوان بخشی از این راه‌حل، موافقت کرده است.»

 

کامرون همچنین در خصوص افزایش سورتی پروازهای جنگنده‌های تورناندو در خاورمیانه و اعزام یک اسکادران عملیاتی به سوریه برای حمله به مواضع داعش به اوباما توضیحاتی داد و گفت: «آماده‌ایم که حمایت بیشتری از ائتلاف جهانی ضدداعش داشته باشیم.»

 

غربی‌ها و برخی کشورهای عربی حاشیه جنوبی خلیج‌فارس اصرار دارند که ائتلاف هوایی تحت فرماندهی آمریکا را ائتلاف جهانی بنامند.

 

آمریکایی‌ها نیز خود این ائتلاف را «ائتلاف 65 کشوری» می‌نامند و فارغ از ارزیابی میدانی تأثیر حملات، ائتلاف ایران و روسیه را «ائتلاف 2 کشوری بنامند.

آموزش دیدن نیروهای ایرانی و حزب‌الله نگران کننده است

«دبکا فایل» وبگاه نزدیک به منابع اطلاعاتی رژیم اسرائیل از خطر ورود تانک «تی 90 »روسیه به سوریه از یک سو و آموزش دیدن نیروهای منتسب به ایران در این کشور به عنوان عوامل نگران کننده یاد کرد.

 

دبکا فایل در گزارشی نوشت: روسیه از چهارشنبه گذشته ارسال تانک‌های پیشرفته  تی ۹۰ به سوریه را آغاز کرد. بر اساس گزارش منابع اطلاعاتی این تانک‌ها به سرعت به دو جبهه نبرد ارتش سوریه با شورشیان در دو شهر مهم حلب و دمشق ارسال شده و پیش بینی می‌شود که موجب تقویت بنیه نیروهای ایران، حزب‌الله و ارتش سوریه در باز پس گیری پالمیرا نیز ‌شود.

 

بر این اساس، تانک‌های تی ۹۰ وزنی معادل ۴۶.۵ تن داشته و سرعتی برابر ۳۷۵ کیلومتر دارد و حداکثر سرعت آن ۴۵ کیلومتر در ساعت است و دارای سامانه‌های دفاعی سه لایه مجهز به توپ‌های ۱۲۵ میلیمتری، موشک ضد تانک هدایت شونده «AT-11 Sniper» بوده که شایستگی خود را در نبردهای گرجستان و چچن نشان داده است.

 

دبکا فایل نوشت: آن‌چه که مربوط به اسرائیل می‌شود این مورد است که نیروهای روسی قرار است نیروهای ایران، حزب‌الله و ارتش سوریه را برای استفاده از این تانک‌ها آموزش دهند .عاملی که باعث تقویت مواضع ایران و حزب‌الله علیه بخش تدافعی اسرائیل در جنوب سوریه و ارتفاعات جولان شود.

 

وبگاه یاد شده در خاتمه نوشت: اسرائیل از افزایش دائمی حضور نظامی روسیه در سوریه نگران است. آمادگی این کشور برای حضور بلندمدت در چند روزه گذشته مشهود بوده است. حضور دائمی نظامی در سوریه پوشی برای ایران و حزب‌الله در افزایش توان نظامی در سوریه است.امری که منافع راهبردی اسرائیل را با چالشی مهم مواجه خواهد ساخت.

موشه یعلون: صنایع تسلیحاتی ایران پیشرفت بسیاری کرده است

«موشه یعلون» وزیر جنگ رژیم اسرائیل در سخنانی از رشد تسلیحاتی ایران و کمک به حزب الله لبنان اشاره نمود و گفت، برداشتن تحریم‌ها تنها موجب افزایش ساخت سلاح از سوی ایران می‌شود

 

به نوشته روزنامه «جروزالم پست» موشه یعلون با هشدار نسبت به لغو تحریم‌ها علیه ایران گفت که این موضع باعث سرازیر شدن نقدینگی به سمت صنایع تسلیحاتی ایران و  ساخت سلاح‌های پیشرفته و ارسال آن به بازوی نبردهای نیابتی این کشور، یعنی حزب‌الله لبنان می‌شود.

 

یعلون در سخنرانی خود در جمع برخی مقام‌های آمریکایی چون «جان مک‌کین» در واشنگتن اظهار داشت: «صنایع نظامی ایران رشد بسیار مطلوبی کرده و پیشرفت داشته است. صنعت اسلحه سازی ایران بسیار مستحکم است.»

 

وزیر صهیونیستی در ادامه افزود: «ایران تلاش برای ساخت سلاح‌هایی که نه تنها اسرائیل بلکه دیگر کشورهای فراتر منطقه را تهدید می‌کند، متوقف نخواهد کرد. باید از سرمایه‌های نقدی که با برداشتن تحریم‌ها به سوی ایران سرازیر می‌شود، تشکر کرد. امری که موجب ساخت سلاح‌های پیشرفته‌تر از سوی ایران  و تجهیز تسلیحاتی نیروهای تروریست به ویژه حزب‌الله لبنان ، حماس و جهاد اسلامی فلسطین می‌شود.»

 

یعلون در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به تلاش خستگی ناپذیر ایران در تجهیز حزب‌الله افزود، جمهوری اسلامی تفکرات عقیدتی خود و امیالش منجمله لطمه زدن به اسرائیل را با شیوه‌های مختلف به ویژه حمله‌های خرابکارانه تغییر نخواهد داد.

 

وزیر جنگ اسرائیل در خاتمه ضمن ستایش از دیدار خود با «اشتون کارتر» وزیر دفاع‌ آمریکا تاکید کرد، ایران و عوامل نیابتی این کشور بسیار قدرتمند از قبل می‌شوند.

قدردانی «سید عمار حکیم» از حمایت‌‌های جمهوری اسلامی ایران از عراق

«حسن دانایی فر» سفیر ایران در عراق امروز شنبه با «سید عمار حکیم» رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق دیدار و گفتگو کرد.

 

بر اساس این گزارش، رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق در جریان این دیدار تأکید کرد: عراق از توانایی کافی برای مقابله با تکفیریها برخوردار است و هیچ نیازی به نیروهای بیگانه در خاک خود ندارد.

 

سید عمار حکیم در جریان دیدار با سفیر ایران همچنین از حمایت های جمهوری اسلامی ایران در دولت و ملت عراق در زمینه مبارزه با تروریسم قدردانی کرد.

 

گفتنی است، دو طرف در جریان این دیدار درباره آخرین تحولات منطقه و همچنین لزوم مبارزه با تروریسم بحث و تبادل نظر کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان:

ادعاهای نتانیاهو در خصوص ایران/ مقایسه بی شرمانه ایران با داعش

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ارتباط تصویری با اجلاس سابان در اندیشکده بروکینگز به تیراندازی مرگبار در سن برناردینوی آمریکا اشاره و آن را حمله ی وحشتناک و وحشیانه توصیف کرد.

 

بنیامین نتانیاهو مدعی شد: تروریست هایی که درکالیفرنیا یا در اسرائیل یا در پاریس حمله می کنند، در واقع به ارزش هایی حمله می کنند که برای ما عزیز است، مثل آزادی، بردباری و تکثر. همه چیزهایی که ارزش زندگی و جامعه را از دیدگاه ما تعریف می کنند از دیدگاه آنها لعنت و تکفیر است. به همین علت است که آنها به ما حمله می کنند. من همچنین معتقدم که این چیزی است که باعث تقویت ما می شود.

 

آنها فکر می کنند که ما خوشگذاران و ضعیف هستیم اما ما در واقع جامعه ای بسیار قوی و مقاوم هستیم چون ما دارای همان ارزش هایی هستیم که آنها خیلی از آن نفرت دارند. این ارزش ها باعث می شوند که پیوند بین اسرائیل و آمریکا و پیوند بین مردم آمریکا و مردم اسرائیل خیلی قوی باشد. هویت همین ارزش ها است که امروز با چنین حملات شدیدی روبرو است. به نظر من هیچ کس نباید مقاومت و قدرت جامعه ما را دست کم بگیرد.

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه مدعی شد: هیچ کس نباید آمریکا را دست کم بگیرد، این کشور رهبر دنیا بود، رهبر دنیا باقی می ماند و رهبر دنیا خواهد بود، علت این رهبری دقیقا این است که این کشور ریشه های زیاد در ارزش هایی دارد که باعث می شود جوامع، عالی باشند.

 

این ارزش ها همان ارزش هایی هستند که ما با آنها زندگی می کنیم. به همین علت است که هیچ کس نباید اسرائیل را دست کم بگیرد، هیچ کس نباید قدرت ائتلاف ما را دست کم بگیرد، این ائتلاف قوی است و درسالهای آتی حتی قویتر هم خواهد شد. من قدردان تمایل رئیس جمهور(آمریکا) برای شکل دادن به یک توافق جدید بین اسرائیل و آمریکا هستم. این توافق به یک یادداشت تفاهم ده ساله برای تقویت همکاری اسرائیل و آمریکا و تقویت امنیت اسرائیل با حمایت آمریکا، مربوط می شود. به نظر من همه در اسرائیل قدردان این مسئله هستند و شروع کننده این قدردانی هم من هستم.

 

بنیامین نتانیاهو مدعی شد: ما امروز با دو چالش روبرو هستیم که من دوست دارم به صورت خلاصه درباره آن توصیف داشته باشم. چالش نخست یک چالش جهانی است و به نبرد تروریسم اسلامی ستیزه جو مربوط می شود که نه تنها خاورمیانه را به ستوه آورده است بلکه به طرزی فزاینده اروپا، آمریکا، آسیا و همه جا را به ستوه آورده است. چالش دوم به مشکل خاص مربوط به مناقشه فلسطینی اسرائیلی مربوط می شود که من دوست دارم درباره اش صحبت کنم.

 

در بخش مربوط به چالش جهانی باید بگویم، بسیاری عادت دارند که بگویند هسته ی مناقشه در خاورمیانه و نیز بقیه دنیا، ریشه در مناقشه ی اسرائیلی - فلسطینی دارد درحالیکه این هرگز درست نیست بلکه اکنون می شود ثابت کرد که این گفته نادرست است.

 

وی در ادامه ی ادعاهای خود گفت: چیزی که ما مشاهده می کنیم این است که نظم قدیمی که پس از فروپاشی امپراطوری عثمانی تثبیت شده بود، درحال از بین رفتن است و اسلام ستیزه جو، چه مربوط به فرقه شیعه تحت رهبری ایران باشد و چه مربوط به فرقه سنی تحت رهبری داعش باشد، برای پر کردن این خلاء شتافته اند.

 

نتانیاهو در ادامه ی ادعاهای خود افزود: اکنون این دو نیرو درحال برخورد کردن با یکدیگر هستند چون هر یک از آنها می خواهد پادشاه قلمرو اسلامی باشند، آنها اول از همه امیدوارند که این قلمرو را در خاورمیانه ایجاد کنند و سپس می خواهند طبق طرح های جنون آمیز خود، آن را در بقیه دنیا ایجاد کنند. اما به هر حال این نبرد، نبرد اسلام ستیزه جو علیه بقیه مسلمانان و علیه همه است.

 

وی مدعی شد: این مسئله در مورد داعش کاملا ثابت شده است که حرف خود را پنهان نمی کند ولی در مورد ایران به صورت پوشیده بیان می شود ولی بلند پروازی ها یکسان است. خطری که ما با آن روبرو هستیم این است که اسلام ستیزه جو به یک کشور مستقل دست یابد چون کشور باعث می شود که آنها پول و درآمدهای نفتی داشته باشند و به آنها قدرت می دهد که تسلیحات تولید کنند و یا به تسلیحات دست یابند که در مورد داعش شامل تسلیحات شیمیایی و سایر تسلیحات پیشرفته می شود.

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد: البته جستجو برای تسلیحات هسته ای یا زیر دریایی ها و یا ماهواره ها و موشک ها و موشک های هدایت شونده در مورد ایران صدق می کند. این نیروها اکنون بر سر خاک سوریه با یکدیگر می جنگند. موضع من این است که ما مداخله نکنیم چون سوریه تحت سلطه داعش بد است و سوریه تحت سلطه ایران نیز بد است. سیاست های ما این بود که تلاش نکنیم یکی را در برابر دیگری تقویت کنیم بلکه هر دو را تضعیف کنیم. اما به هرحال سیاست من این بود که مداخله نکنیم و در این زمینه دو استثنا داشته باشیم. استثنای نخست مسایل انسانی است.

 

وی مدعی شد: ما جزء نخستین کشورهایی بودیم که کمک انسانی به سوریه ارائه کردیم. ما یک بیمارستان صحرایی در نزدیک مرز ما در جولان ایجاد کردیم و هزاران سوری را پذیرش کردیم درحالیکه مبهوت بودند. آنها همیشه فکر می کردند که اسرائیلی ها شیاطین هستند اما اکنون به فرشتگانی درمانگر تبدیل شده اند. نکته ی دوم این بود که اسرائیل تحمل نخواهد کرد که از قلمرو سرزمینی سوریه برای انتقال تسلیحات مرگبار به حزب الله و گشایش جبهه جنگی علیه ما در لبنان استفاده شود یا اینکه از سرزمین سوریه برای حمله به ما استفاده شود یا از آن استفاده شود تا ایران بتواند جبهه ترور یا نظامی علیه ما را از جولان یا هر جای دیگر در سوریه ایجاد کند. اینها اصول روشن ما است که به آنها پایبند هستیم.

کد خبر 505829

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha