۲۵ آذر؛ برگزاری نخستین کنگره ملی سرباز صلح ایران

خبرگزاری شبستان: قائم مقام وزیر کار و رفاه و امور اجتماعی از برگزاری نخستین کنگره ملی سرباز صلح ایران خبر داد و گفت: نخستین کنگره ملی سرباز صلح ایران در ۲۵ آذر در مجموعه فرهنگی ورزشی تلاش برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان، محمدتقی حسینی، قائم مقام وزیر کار و رفاه و امور اجتماعی در نشست خبری با اصحاب رسانه از برگزاری نخستین کنگره ملی سرباز صلح ایران خبر داد و گفت: نخستین کنگره ملی سرباز صلح ایران در 25 آذر در مجموعه فرهنگی ورزشی تلاش برگزار می‌شود.

وی در مورد اهداف تشکیل خانه سرباز صلح گفت: گروهی از رزمندگان که در زمان جنگ از جمله فرماندهان و سربازانی بودند که در جبهه ها حضور داشتند و کاری برای حرمت گذاردن به این سربازان انجام نشد این مجموعه تلاش دارد تا برای سربازان و فرماندهانی که برای دفاع از وطن در مقطع جنگ تحمیلی و دوران پرافتخار ایران تلاش کردند تقدیر کند.

وی گفت: گروههای گوناگونی از سربازان در قالب عرصه سپاه، جهاد سازندگی و نیروهای مردمی بسیج حضور داشته‌اند و در این حضور حماسی از آنها تجلیل خواهد شد.

حسینی ادامه داد: سربازان قشر عظیم و پرافتخاری بودند و آنگونه که به نحو شایسته و بایسته باشد از آنها تقدیر نشد کسانی که فکر ایجاد خانه صلح را در ذهن داشتند در واقع قصد ارج نهادن به تلاش سربازان را داشته‌اند.

وی گفت: 5/3 میلیون سرباز در جنگ تحمیلی حضور داشته‌اند و بیشترین نیروها در عملیات‌های گوناگون فتح‌المبین، مرصاد، خرمشهر و سایر عملیات‌ها از سربازان بوده‌اند این گروه ابتکارات زیادی داشته‌اند و مورد قدردانی فرماندهانشان بوده‌اند.

وی گفت: هدف از تشکیل خانه صلح سرباز ارتقای فرهنگ صلح و ارج نهادن به تلاش سربازان است.

وی ادامه داد: رزمندگان ما بزرگترین افتخار دوران را داشتند حضور آنها همچنان موجب شگفتی دنیاست و در بسیاری از آکادمی های دنیا هنوز در مورد شجاعت و تاکتیکهای نظامی ما بحث و گفتگو می شود.

حسینی تاکید کرد: رزمندگان ما خوب جنگیدند اما جنگ سالار نبودند برای انها جنگ به معنای حذف رقیب نبود و هدف آنها صلح بود آرمان آنها رسیدن به صلح بود.

وی یادآور شد: بارها می دیدیم که دشمن بعثی تمام مراکز حیاتی ما را بمباران می کرد اما رزمندگان ما در دفاع تلاش می کردند تا هیچ آسیبی به مردم غیرنظامی نرسد و یا حتی کمترین آسیب به مناطق غیرنظامی و محیط زیست وارد شود ما هرگز نخلستانهای عراق را از بین نبردیم اما رژیم عراق نخلستانهای ما را از بین برد و امروز ما شاهد مشکل گردوغبار به دلیل خشک شدن رودخانه‌ها و قطع نخلها هستیم.

وی ادامه داد: سربازان ما سربازان صلح بودند صلحی قدرتمندانه و مقتدرانه که امروز به برکت وجود مردم ایران و رهبری حکیمانه رهبر انقلاب اسلامی ایران قدرتمندترین کشور در منطقه است و در برابر پاسخگویی به تهدیدات چیزی کم ندارد اما قدرت بی حساب و کتاب مدنظر نیست بلکه این قدرت قدرتی است که صلح را به ارمغان می اورد پس باید ان را بیشتر ترویج کنیم و در صحنه بین‌المللی تلاش کنیم که فرهنگ صلح منتشر شود.

وی در مورد ترکیب هیئت امنای خانه سربازان صلح ایران گفت: محسن رضایی فرمانده اسبق سپاه، سرتیپ دهقان وزیر دفاع، امیر دادوین فرمانده اسبق نیروی زمینی و سرتیپ بقایی فرمانده اسبق نیروی هوایی از اعضای این هیئت امنا هستند.

وی افزود: کنگره امسال اهمیت خاصی دارد به این دلیل که موضوع اساسی کنگره در مبارزه با افراط گری و خشونت است و این امر موقعیت منطقه ما را بیش از هر زمان دیگر نیازمند چنین ایده‌ای می کند.

حسینی با اشاره به افراط گری ها در منطقه خاطرنشان کرد: با کمال تاسف امروز شاهدیم که با سوءاستفاده از دین و مقدس ترین شعارها اعتقادات مردم به بدترین شکل ممکن با افراط گری به نمایش گذاشته می شود تروریست‌های جبهه نصر و داعش با دلارهای نفتی به وجود آمده‌اند و در خدمت قدرت‌های بزرگ هستند و تنها به دنبال آشوب و افراط گری در منطقه هستند.

وی تاکید کرد: بیشترین فایده ناآرامی در منطقه را اسراییل می برد و این گروهها آرامش و امان را از منطقه دور کرده‌اند امروز ما شاهدیم که ایران توانسته است نقشی متوازن‌کننده و سازنده داشته باشد و با همین توان تمام نقشه‌های دشمن را نقش برآب کرده است.

وی با اشاره به راهپیمایی عظیم اربعین افزود: خدا را شاکریم که هیچ حادثه‌ای در این راهپیمایی رخ نداد و این نشاندهنده صلح مقتدرانه و مورد تاکید ماست مبارزه با افراط موضوعی است که باید برای ان تلاش کنیم.

وی با اشاره به نامه رهبر انقلاب خطاب به جوانان غربی یادآور شد: رهبر انقلاب با تیزبینی و موقعیت شناسی به بزرگترین مشکل منطقه و حوادث تلخ منطقه اشاره کرده‌اند و همه را متوجه این خطر بزرگ کرده‌اند مبارزه با تروریسم نیازمند همفکری تمام بشریت است و اگر بشریت متحد نشود تاوان سنگینی برای آن خواهد داد.

وی ادامه داد: قدرتهای بزرگ سلطه گر باید سیاستهای خود را اصلاح و تجدیدنظر کنند بسیاری از سیاستهای انها ریشه در خشونت دارد امروز شاهدیم که بسیاری از خشونتها به نام اسلام تمام می شود و این مسیر اشتباه و غلط را بد نشان می دهد. به جای اینکه استراتژی کارامد نشان دهند انگشت اتهام خود را به سوی مسلمانان می گیرند و این مسیر خطاست مسلمانان همیشه و هر کجا که بوده اند منشاء دوستی و رفاقت بوده اند.

وی گفت: ریاست جمهوری در دو سال پیش از این در سازمان ملل متحد موضوع مبارزه با افراط گری را مطرح کرده اند و این افتخاری برای ایران است که بسیاری از سیاستمداران در شرق و غرب خطر افراط گری را درک نمی کردند و این تنها پیشنهاد ایران بود که با اتفاق آراء پذیرفته شد و تنها رژیم اسراییل به آن رای منفی داد.

وی با اشاره به تاریخ 27 آذر به عنوان تصویب قطعنامه ایران با عنوان طرح مبارزه با خشونت افزود: امیدواریم با برگزاری این کنگره گامی موثر در ارتقای صلح برداریم و به دنیا نشان دهیم که ایران همانگونه که مقتدر است صلح طلب نیز است و اقتدار و صلح طلبی با یکدیگر تناقضی ندارد می توان مقتدر بود و ظالم نبود.

در ادامه این نشست سیداحمد نبوی مشاور دبیر تشخیص مصلحت نظام گفت: امروز اگر سرباز آسیب دیده در ویتنام و در امریکا وجود دارد و دنیا به خاطر اینکه او آسیب دیده است به او امکانات رفاهی می دهد تا آسیبهای او را کم می کند اما سربازان صلح در کشور ما افتخارآفرین بوده‌اندو سند افتخار صلح به نام آنهاست هر جا کنفرانسی برای صلح باشد و ما در آن حضور نداشته باشیم کنگره به نتیجه نمی رسد ما جزیره ثبات و صلح هستیم اگر کمکهای ایران نبود امروز سوریه عفریت مرگ را صادر می کرد همه به این موضوع اذعان دارند که ما تکیه گاه مقاومت هستیم.

وی افزود: امنیتی که امروز شاهد ان هستیم به واسطه سربازان صلح اتفاق افتاده است اگر امروز صدای یک شلیک در ایران شنیده نمی شود این ارمغان سربازان صلح است و مدالهایی که سربازان آلمانی با هزاران خشونت بر سینه دارند باید بر سینه سربازان ما بدرخشد این مجموعه تلاش دارد تا ضعف هایی که در میان سربازان دیده می شود را برطرف کند.

کد خبر 505744

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha