فرقه سازی نقشه دشمنان برای انحراف حس معنویت خواهی در جوانان

معاون اول قوه قضاییه فرقه سازی را نقشه دشمنان برای انحراف حس معنویت خواهی در جوانان دانست و گفت: فرهنگی بودن مبارزه با عرفان‌های نوظهور دلیل بر عدم مبارزه انتظامی و قضایی نیست.

حجت‌الاسلام سیدمحمد رییسی، معاون اول قوه قضاییه به خبرنگار شبستان گفت: همیشه در طول تاریخ افراد و گروه‌هایی در پی این بوده اند که حس معنویت‌خواهی را در مردم به خصوص جوانان منحرف کنند و در مسیر ناصحیح قرار دهند.

وی افزود: تمامی آمار و ارقامی که از غرب به دست ما می‌رسد حاکی از رجوع مردم جهان به ویژه جوانان به معنویت و بخصوص دین اسلام است. این در حالی است که غرب 300 سال کوشیده تا این رویکرد را در جهان از میان بردارد.

 

فرقه سازی نقشه دشمنان برای انحراف حس معنویت خواهی در جوانان

حجت‌الاسلام رییسی با اشاره به نقشه‌های دشمنان برای انحراف حس معنویت‌خواهی در جوانان گفت: یکی از مهم‌ترین راهکارهای دشمنان در این رابطه، فرقه‌سازی و دین‌سازی بوده است که امروز در شکل عرفان‌های بودایی، هندویی و ... در میان تمام کشورها بخصوص کشورهای مسلمان توسط دستگاه‌های غرب تبلیغ و ترویج می‌شود.

معاون اول قوه قضاییه ادامه داد: تمام دستگاه‌های تبلیغی غرب بخصوص فیلم‌های هالیوود با همین نگاه انحراف در معنویت‌خواهی به کار افتاده‌اند و استراتژی فرهنگی نظام سلطه با همین هدف استوار شده است، به همین دلیل تمام جریان‌های عرفانی کاذب، خواسته یا ناخواسته تحت جریان فرهنگی نظام سلطه قرار می‌گیرند.

 

رواج تسامح و تساهل در قالب عرفان‌های نوظهور

وی با اشاره به رواج تسامح و تساهل در قالب عرفان‌های نوظهور گفت: وقتی دختر یا پسری در یکی از این فرقه‌ها حضور می‌یابد و در جلسات آنها شرکت می‌کند، بعد از مدتی مثلا نماز نمی‌خواند یا حجاب خود را به درستی رعایت نمی‌کند و وقتی از علت آن سؤال می‌شود، می‌گوید فلان استاد عارف به من گفته تو واصل شدی و دیگری نیاز به عمل ظاهری نداری، در حالی که مگر می‌شود بدون انجام اعمال شرعی به وصول حق رسید؟

حجت‌الاسلام رییسی مبارزه با عرفان‌های نوظهور را در درجه اول امری فرهنگی دانست و گفت: این مبارزه در حقیقت امری فرهنگی است و نیازمند آن است که مسئولان و رسانه‌های فرهنگی جلوی این هجوم فرهنگی را بگیرند.

 

تأکید رهبری بر مبارزه با جنگ نرم شامل مبارزه با عرفان‌های نوظهور هم می‌شود

معاون اول قوه قضاییه تأکید کرد: یکی از روش‌های مهم جنگ نرم ایجاد شبهه و تردید در عقاید است و تأکید مقام معظم رهبری بر مبارزه با جنگ نرم قطعا شامل مبارزه با عرفان‌های نوظهور و شبهات آنها می‌شود.

وی با بیان اینکه فرهنگی بودن مبارزه با عرفان‌های نوظهور دلیل بر عدم مبارزه انتظامی و قضایی نیست، گفت: این مسئله هم مانند مسئله حجاب در حقیقت احتیاج به مبارزه توأمان فرهنگی و قضایی دارد. قطعا اگر شکایتی در این زمینه به دادگستری ها شود، قوه قضاییه به شدت با این جریانات که قصد انحراف فکری و عقیدتی جوانان را دارند، برخورد می‌کند.

پایان پیام/
 

کد خبر 50555

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha