به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، حجت الاسلام محمد جواد علی اکبری ، نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان امشب(10 آذر) در اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان استان همدان گفت: اربعین در فرهنگ شیعه موقعیت ممتاز و خاصی است و به عنوان یکی از ویژگی های خاص امام حسین(ع) به شمار می رود به طوری که حتی این عنوان برای پیامبر هم صورت نگرفته است.
وی افزود: زیارت اربعین صرفا یک آئین نیست بلکه یک نهادی که دارای ابعاد گوناگون اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و.. است .
وی تصریح کرد: زیارت امام حسین(ع) به عنوان یکی از تاکیدات واجب توصیه شده است چراکه اینگونه زیارت موقعیت های متنوع و جذابی دارد زیرا نشانه مومن می باشد.
نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان با اشاره به همایش پیاده روی به مناسبت روز اربعین نیز ابراز کرد: امروزه پدیده ای صورت گرفته است که همه ساله متفاوت تر از سال قبل و در عین حال دارای کیفیت و کیفیت بی نظیر است و هم اکنون در اوج خود قرار دارد.
زیارت اربعین با پای پیاده موردتاکید خاصی شده است
حجت الاسلام علی اکبری اظهار داشت: راجع به زیارت امام حسین(ع) روایاتی فراوانی وارد آمده است به طوری که زیارت با پای پیاده مورد تاکید خاصی قرار گرفته است.
وی با اشاره به این همایش بین المللی شیعه، گفت: این همایش همه ساله توسط شیعیان در 90 کیلومتری مسیر نجف تا کربلا برگزار و یک سیل خورشان را به همراه دارد به طوری که حتی در سایر مسیرهای منتهی به کربلا هم به همین منوال است.
وی افزود: این همایش عظیم پیاده روی در زمانی که به یک مانور سیاسی، معنوی و اجتماعی در شکوهمند ترین شکل ممکن در برابر جهان نیزمند بودیم اتفاق افتاده است.
وی با اعلام اینکه در سال های 91 و 92 اتحادیه انجمن های دانش آموزی اهل بیت (ع) در جوار حرم مطهر امام حسین(ع) راه اندازی شده است، گفت: این در حالیست که هم اکنون اتحادیه انجمن های دانش آموزی اهل بیت(ع) هم پایه ریزی شده است.
نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان با نگاه عمیق و دقیق به ریشه و اساس اربعین ، بیان کرد: اربعین با دو عنوان اعم از ورود کاروان امام سجاد (ع) و حضرت زینب(س) و جابر به کربلا شناخته شده است.
حجت الاسلام علی اکبری ادامه داد: در روایات آمده است که کاروان امام سجاد(ع) در مسیر بازگشت به سوی مدینه به کربلا آمدند و در روز اربعین به حرم مقدس وارد شدند که این مهم نشان از تجدید میثاق، تجدید حزن، ابراز احساسات و عشق می باشد.
بانوان کاروان حضرت زینب(س) قیام حسینی کردند
وی گفت: همچنین زمان ورود جابر به حرم مقدس این دو کاروان با هم مقارن شدند و دیدار کردند و در واقع در این لحظه فصل دوم قیام آغاز می شود.
وی با بیان اینکه در کاروان حضرت زینب(س) اکثر بانوان اهل بیت(ع) و اصحاب حضرت وجود داشتند، افزود: بانوان این کاروان قیام عاشورا برای سایرین بیان کردند و اگر زینب(س) نبود کربلا در کربلا می ماند.
وی تصریح کرد: امروزه در دنیای معاصر بانوان غرب به دنبال نقش اجتماعی خود هستند به طوری که با بحران هویت جنسی مواجه شدند و به گروه فمنیسم پیوستند و این در حالی است که بانوان کشورهای اسلامی دارای پیشینه و نقش بنیادین دارند که هیچ گاه با بحران هویت جنسی مواجه نشدند.
نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ریشه در عاشورا دارد و به همین منظور نقش بانوان در اسلام در متن جامعه است.
وی اظهار کرد: یکی از پیام های جابر در روز اربعین این است که لازم نیست که در عاشورای سال 61 حضور داشته و رد صحنه باشید بلکه امروزه در هر زمان و مکان و در هرقطعه یا از تاریخ می توان حسینی باشید.
نظر شما