اسناد پژوهشی نقشه راه الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی رونمایی شد

خبرگزاری شبستان: مراسم دومین رونمایی از اسناد پژوهشی نقشه راه الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی امروز در مدرسه علمیه مروی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، مراسم دومین رونمایی از اسناد پژوهشی مرتبط با نخستین نقشه راه تولید الگوی اسلامی ایران پیشرفت امروز چهارشنبه 4 آذرماه 94 با حضور حجت الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رییسی دادستان کل کشور، حجت الاسلام علی کشوری دبیر الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی و اساتید و طلاب تهران در مدرسه علمیه مروی برگزار شد.

 

حجت الاسلام کشوری در ابتدای این مراسم با اشاره به فعالیت های انجام شده برای تهیه الگوی پیشرفت گفت: بعد از 15 سال مطالعه با موضوع انقلاب اسلامی و تمدن نوین سندی در قم تهیه شد که توانست تصویر تفصیلی از الگوی پیشرفت در معرض نخبگان قرار دهد.

 

وی با اشاره به برگزاری 900 جلسه در 9 استان برای معرفی نقشه راه تولید الگوی پیشرفت گفت: در مجموع 9 دوره همایش و نشست برای تولید و معرفی این نقشه راه برگزار شده است.

 

دبیر شورای راهبردی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با هشدار درباره اینکه صرفا با تدوین و ارایه سند نمی توان الگوی پیشرفت را نهادینه و اجرایی کرد، افزود: کاربردی شدن این الگو نیازمند جریان سازی و گفتمان سازی در سطح جامعه به ویژه میان نخبگان است.

 

وی با بیان اینکه هیچ نخبه ای فکرش را تعطیل نمی کند تا به یک سند دل ببندد، خاطرنشان کرد: اگر در زمینه الگوی پیشرفت تنها به تهیه سند بسنده شود سرنوشت آن همچون سرنوشت شوم و بی نتیجه سایر اسناد کشور در زمینه هایی مانند فرهنگ، اقتصاد و سیاست خواهد بود.

 

حجت الاسلام کشوری ارایه تحلیل درباره مسایل کشور با استناد به آیات و روایات و به دور از نگاه التقاطی را از الزامات پیشرفت دانست و گفت: شورای راهبردی تدوین الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت منتظر دریافت نقدهای جدی نخبگان که مطمئنا زمینه ساز تهیه نقشه دقیق تر است، می باشد.

 

وی در بخش دوم سخنانش با اشاره به فعالیت های گروه هایی در جامعه به ویژه پس از فتنه آمریکایی اسراییلی 88 برای اسلامی کردن کشور پرسید آیا در تهیه الگوی پیشرفت باید طبقه بندی رایج علوم (انسانی، پایه و تجربی) را پذیرفت یا اینکه طبقه بندی جدیدی ارایه کرد؟ در جلسات پژوهشی بسیار طبقه بندی سه گانه علوم که مورد تأیید اکثریت جامعه است به چالش کشیده شده است بنابراین نخبگان باید طبقه بندی متناسب با نقشه راه پیشرفت اسلامی ایرانی تهیه کنند.

 

دبیر شورای راهبردی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در بخش پایانی سخنانش با انتقاد از نگاه ساینتیستی (علم زده) و مکانیکی غرب به ویژه در دوران رنسانس به انسان و علوم مختلف گفت: علوم انسانی نسبت به سایر علوم اولویت دارند بنابراین باید علوم پایه و تجربی اشرفیت آن را بپذیرند.

 

شایان ذکر است، پایان بخش این برنامه رونمایی از اسناد پژوهشی مرتبط با نخستین نقشه راه تولید الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت به دست حجت الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رییسی بود.

 

 

کد خبر 503560

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha