کانون های مساجد پرنفوذترین محل فعالیت های فرهنگی هستند

معاون فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: گسترده ترین و پرنفوذترین فعالیت های فرهنگی در کانون های مساجد انجام می شود.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری شبستان از مراغه، محمدحسن چمیده فر، معاون فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، ظهر امروز(4آبان) در نشست هماهنگی دهیاران شهرستان مراغه که در مجتمع فرهنگی هنری این شهرستان برگزار شد، با اشاره به اینکه فرهنگ در رأس است، ابراز داشت: حوزه فرهنگ زیربنای توسعه در تمامی عرصه هاست و اصلی ترین پیام انقلاب اسلامی ایران نیز پیام فرهنگی است.

 

وی افزود: انقلاب فرهنگی شاخصه هایی دارد اگر میخواهیم انقلاب اسلامی، محلی برای رشد باشد باید بر روی مسجد سرمایه گذاری کنیم.

 

چمیده فر تاکید کرد: مسجد و در محوریت قرار گرفتن انقلاب اسلامی، مختص جامعه ماست و انقلاب اسلامی ایران تنها انقلابی در دنیاست که محور اصلی آن، مساجد است.

 

معاون فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی ادامه داد: جرقه اصلی انقلاب اسلامی از مساجد آغاز شد و با گذشت بیش از 35 سال از انقلاب، مساجد همچنان، خط مقدم انقلاب اسلامی هستند.

 

وی با اشاره به اینکه استان آذربایجان شرقی به عنوان استان فرهنگی و تاریخی مطرح است، خاطرنشان کرد: مباحث دینی و سیاسی در مساجد ما مطرح می شود اما شاخصه های دیگر فرهنگ متاسفانه در مساجد ما کمرنگ است.

 

چمیده فر با مثبت ارزیابی کردن فعالیت کانون های مساجد گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد بعد از 22 سال به طور تخصصی وارد مسایل فرهنگی شدند و امروز بیش از 20 هزار کانون در مساجد کشور راه اندازی شده است.

 

وی در ادامه با اشاره به ضریب نفوذ کانون های مساجد اظهار داشت: گسترده ترین و پرنفوذترین فعالیت های فرهنگی در کانون های فرهنگی هنری مساجد انجام می شود، هر کار فرهنگی هنری که در هر نهادی صورت می گیرد، در یک نقطه ای متوقف و یا کند می شود اما این فعالیت های در مساجد محدودیتی ندارد.

 

معاون فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی عنوان کرد: طرح جشنواره روستاهای دوستدار کتاب برای دومین سال پیاپی به همت دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد برگزار شد.

 

وی با اشاره به اینکه سرانه مطالعه در کشور ما 5 دقیقه است، تصریح کرد: در حوزه تولیدات فرهنگی وضعیت مناسبی داریم، سال گذشته مجوز هزار و 300 عنوان کتاب در استان آذربایجان شرقی صادر شد و در هفت ماهه اول امسال 800 عنوان کتاب مجوز گرفتند که تا پایان سال از آمار سال گذشته نیز بیشتر خواهد شد، اما در مصرف کالاهای فرهنگی با مشکل روبه روهستیم.

 

چمیده فر تاکید کرد: کتابخانه های مساجد نیز با هدف ترویج کتابخوانی و افزایش سرانه مطالعه تشکیل شده است.

کد خبر 503558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha