نوسازی مدارس و محیط زیست اردبیل تفاهم نامه همکاری امضاء کردند

خبرگزاری شبستان: اداره کل نوسازی مدارس اردبیل و حفاظت محیط زیست این استان به منظور همکاری در زمینه کمک به ایجاد و تقویت فرهنگ توجه به طبیعت و محیط زندگی، تفاهم نامه همکاری با عنوان مدارس سبز امضاء کردند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل و به نقل از روابط عمومي نوسازي مدارس استان اردبيل، امید قیامی، مدیرکل نوسازی مدارس استان اردبیل در امضای تفاهم نامه همکاری با مدیر کل محیط زیست اردبیل، گفت: توجه به مقوله محیط زیست و ضرورت نگهداری مطلوب داشته های طبیعی ارزشمند را وظیفه اسلامی، ایرانی و انسانی هر فرد دانست.

 

وی افزود: نوسازی مدارس نیز مانند بسیاری از فعالان محیط زیست دغدغه چگونگی سالم نگهداشتن طبیعت و محیط زندگی انسان ها هم برای استفاده نسل کنونی و هم برای انسان هایی که پس از این به دنیا خواهند آمد را دارد.

 

قیامی اظهار داشت: لازمه برخورداری مطلوب هر انسانی از شاخصه های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و مانند آن وجود محیط زیست و اکوسیستم سالم به واسطه رسیدن به توسعه پایدار است.

 

مدیر کل نوسازی مدارس استان با بیان اینکه این اداره کل آماده مشارکت برای کمک به تقویت فرهنگ توجه به محیط زیست است، تصریح کرد: از آموزش و پرورش نیز به عنوان یک نهاد تاثیرگذار در مقوله فرهنگسازی انتظار داریم به این موضوع بیش از پیش توجه و از ظرفیت های فراوانش برای نهادینه نمودن فرهنگ توجه به محیط زیست در میان دانش آموزان و آینده سازان جامعه استفاده نماید.

 

در ادامه این جلسه، سیدرضا موسوی، مدیر کل محیط زیست استان اردبیل، خاطر نشان کرد: در دولت تدبیر و امید به مقوله توجه به محیط زیست به شکل جدی توجه می شود و به موازات آن در سازمان محیط زیست و اداره های تابعه در استان ها نیز برنامه های مفیدی برای این منظور تدارک و به اجرا در می آیند.

 

وی ادامه داد: برای موفقیت در ارتباط با محیط زیست باید کار فرهنگسازی را از نسل نوجوان و جوان جامعه آغاز نمود تا موضوع نگهداری از طبیعت و محیط زندگی انسان ها و سایر جانداران در اذهان مردم همواره باقی مانده و به آن عمل شود.

 

موسوی با ابراز نگرانی از روند کنونی بی توجهی به محیط زیست و حیات وحش، عنوان کرد: اگر امروز برای کودکانمان از وجود ببر و شیر مازندران در گذشته در کشورمان سخن می گوییم درصورت ادامه این روند شاید در آینده نه چندان دور حتی زندگی یک خرگوش در ایران به یک داستان تبدیل شود.

 

این مقام مسئول تصریح کرد: شاید دو دهه قبل کمتر فردی تصور می کرد که بیش از نیمی از دریاچه اورمیه خشک شود و پیامدهای منفی آن زندگی چند صد هزار نفر از مردم و میلیون ها پرنده و جانور را به خطر اندازد.

 

مدیر کل محیط زیست استان، اظهار داشت: وقتی فریادهای خاموش طبیعت، حیات وحش و محیط زیست را در گذشته نشنیدیم نتیجه آن وقوع این ناهنجاری ها در محیط طبیعی کشورمان شد و اگر قرار باشد بازهم به موضوع بی توجه بمانیم بطور یقین در آینده وضعیت بدتر از این خواهد شد.

 

وی آلودگی هوا و پدیده ریزگردها در شهرهای بزرگ و صنعتی را در بسیاری از شهرهای کشورمان و وقوع سیلاب ها و نظایر آن را از پیامدهای منفی بی توجهی به مقوله محیط زیست در یک قرن گذشته دانست و گفت: در استان اردبیل نیز کاهش شدید سطح سفره های آب زیرزمینی و از بین رفتن تدریجی پوشش گیاهی براثر چرای بی رویه در مراتع ازجمله پدیده های منفی بارز محیط زیستی می باشند.

 

موسوی محیط زیست را به حلقه های یک زنجیر تشبیه کرد که در صورت قطع و یا ایجاد مشکل در یکی از آنها بقیه نیز دچار مشکل خواهند شد و افزود: با تاسف انسان ها که خودشان یکی از این حلقه های طبیعت محسوب می شوند خودشان در از هم گسستن این زنجیره نقش مهم بازی می کنند.

 

مدیر کل محیط زیست استان نوسازی مدارس و آموزش و پرورش را به خاطر سر و کار داشتن با دانش آموزان و محیط تربیت و آموزش این عزیزان دارای ظرفیت های بالایی در زمینه کمک به فرهنگسازی دانست و یادآور شد: برای هرگونه همکاری در زمینه استفاده از این ظرفیت برای تقویت فرهنگ توجه به طبیعت و محیط زیست در چارچوب مقررات اعلام آمادگی کرد.

 

تفاهم نامه همکاری اداره های کل نوسازی مدارس و محیط زیست استان اردبیل در شش ماده تنظیم شده است که در آن طرفین به همکاری در زمینه هایی مانند تبادل دانش و تجربه ها به منظور کمک به مدیریت سبز و رسیدن به توسعه پایدار متعهد شده اند.

کد خبر 503521

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha