سونامی اطلاعات در دنیای مجازی،  بلوغ زودرس جنسی دانش آموزان را به همراه دارد

خبرگزاری شبستان: معاونت پیشگیری ناجا، در کارگاه آسیب های اجتماعی که با همت کانون فرهنگی مسجد جامع حضرت ابوالفضل (علیه السلام) در کیانمهر کرج برگزار شد، از سونامی اطلاعات در فضای مجازی به عنوان یکی از دلائل بلوغ زودرس جنسی در دانش آموزان یاد کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، دومین کارگاه آموزشی آسیب های اجتماعی با محوریت فضای مجازی و شبکه های اجتماعی تهدیدها و فرصت ها در کانون فرهنگی هنری مسجد جامع حضرت ابوالفضل (علیه السلام) در کیانمهر کرج روز گذشته (۳ آذر) با حضور سرگرد ژیلا، معاونت پیشگیری ناجا در البرز با جامعه هدف مادران و اولیاء 12 تا 15 سال برگزار شد.

 

سرگرد ژیلا، معاونت پیشگیری ناجا در استان البرز، با تامل بر اهمیت منافع اقتصادی شبکه های مجازی توضیح داد: به این شبکه های مجازی ، جامعه مجازی اطلاق و کاربران، شهروندان این جامعه تلقی می شوند و همواره با استفاده از این فضا سود کلانی را به وارد بنگاه های اقتصادی این شبکه ها می رسانند.

 

 

این مسئول خاطرنشان کرد: عمده ترین فعالیت کاربران به اشتراک گذاری متن، عکس و فیلم است، که در بسیاری از موارد دیده شده است، که افرادی با نام جعلی و تصاویر نامرتبط در این فضا فعالیت دارند.

 

این کارشناس خاطرنشان کرد: یکی از ثمرات این فضاهای مجازی، مخلوط شدن زندگی جدی و زندگی مجازی است.

 

به گفته وی، حجم اطلاعات به اندازه ای است، که پیامد این سونامی اطلاعات را می توان، بلوغ زودرس جنسی در دانش آموزان نامید.

 

 

وی تصریح کرد: آسیب پذیرترین قشر در مقابل این فضا خانواده ها به خصوص دانش آموزان هستند، چرا که در بسیاری از موارد بلوغ زودرس را به دنبال داشته است.

 

زهرا احمدی، مدیر کانون فرهنگی هنری مسجد جامع حضرت ابوالفضل (علیه السلام) نیز در گفتگو با خبرنگار این خبرگزاری در خصوص هدف از برگزاری این کارگاه اظهار کرد: امروزه استفاده روز افزون از شبکه های اجتماعی و فضای مجازی ایجاب می کند که آموزش نحوه رفتار در خصوص شبکه های اجتماعی بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

 

 

 

کد خبر 503506

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha