به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، مهندس وحید کاظم زاده، دبیرمنطقه شمالغرب کمیسیون حقوق بشراسلامی، امروز (16 تیر) در گفتگو با خبرنگاران، با بیان اینکه طبق نظر مدیران انجمن حمایت از بیماران کلیوی، پیوند کلیه برای هر فرد با در نظر گرفتن عمل جراحی و مخارج بیمارستان 12 میلیون تومان است، گفت: هزینههای مراقبتهای پس از پیوند کلیه نیز برای هر بیمار خود هزینه مضاعفی دارد که این امر ضرورت اطلاعرسانی به مردم و فرهنگ سازی در این زمینه را بیش از پیش آشکار میکند.
وی با بیان اینکه همه ساله شاهد افزایش بیماران کلیوی هستیم، ادامه داد: این افزایش تنها مختص استان نبوده و در همه کشور به وجود آمده است و موجب تحمیل هزینههای بسیار به دانشگاه علوم پزشکی، وزارت بهداشت و انجمن حمایت از بیماران کلیوی شده است.
مهندس کاظم زاده با بیان اینکه رویکرد مطبوعات و رسانه ها بایستی اطلاعرسانی و ارائه آموزشهای لازم به افراد جامعه باشد، خاطر نشان کرد: تنها راه در این زمینه پیشگیری است وبرای پیشگیری از بروز چنین مشکلاتی در جامعه باید اطلاعرسانی مطلوب صورت گرفته و افراد را از عواقب بیماری کلیه مطلع کرد.
به گزارش روابط عمومی دفتر منطقه 7 کمیسیون حقوق بشراسلامی، وی با بیان اینکه دولت بایستی خود هزینه های پیوند کلیه را متقبل شود، ادامه داد: برای یک بیمار کلیوی تحمل درد و رنج ناشی از بیماری کفایت می کند و نبایستی به دلیل عدم ناتوانی در پرداخت هزینه خرید و پیوند کلیه مستاصل گردد.
دبیر منطقه 7کمیسیون حقوق بشراسلامی ضمن تشکر از اهتمام دکترمحمدیان رئیس سازمان جهادکشاورزی استان، مهندس نواداد مدیرکل صداوسیما، دکتر درسخوان عضو شورای اسلامی تبریز و سرهنگ فرامرزی معاونت اجتماعی ناجا در کمک و همدردی با یک بیمار کلیوی که چند سال قبل به دلیل عفونت، دو پایش از زانو قطع شده بود، خواستار توجه ویژه به مشکلات بیماران کلیوی شد.
پایان پیام/
نظر شما