به گزارش خبرگزاری شبستان؛ "الشرق الأوسط" در مقاله ای به قلم "حسین الدیرانی" نوشت: برخی کشورها برای مبارزه با گروه تروریستی "داعش" به ویژه پس از حملات تروریستی «پاریس» با یکدیگر متحد شده اند. این کشورها با صدور بیانیه ها و ایراد اظهارات علیه این سازمان تروریستی با یکدیگر رقابت می کنند؛ به گونه ای که هر کشوری توان نظامی خود را به نمایش می گذارد. از این رو، «فرانسه» پس از حملات تروریستی هفته گذشته به این کشور، ناوگان جنگی خود را به «دریای مدیترانه» ارسال کرده و جنگنده ها و موشکهای هوشمند آن مواضع نظامی «داعش» را بدون مشورت با دولت «سوریه» مورد هدف قرار داده است.
ولی آنگونه که به نظر می رسد «فرانسه» عملیات نظامی خود را با فرماندهی«روسیه» هماهنگ کرده است تا درگیری هوایی در «سوریه» به وجود نیاید.
گزوه تروریستی داعش چگونه شکل گرفت؟
«چارلز شویبردج» افسر سابق اطلاعاتی «انگلیس» در دستگاه مبارزه با تروریسم فاش کرد: «این سازمان اطلاعاتی آمریکا "سیا" و سازمان اطلاعاتی انگلیس بودند که کشور های نفت خیز حوزه خلیجفارس را برای تسلیح و سرمایه گذاری گروههای مسلح که در صدر آنها داعش قرار دارد، تحریک کردند.«داعش» دست پرورده خود ماست و حال چنین بر طبل جنگ علیه آن می کوبیم. «هیلاری کلینتون» نیز اذعان کرده است: «داعش و القاعده دست پرورده خود ما هستند».
این گروه تروریستی که در مدت زمانی کوتاه توانسته است یک سوم خاک سوریه و عراق را اشغال کند، از آسمان نیفتاده و اعضای آن از جهان ماوراء نیستند؛ بلکه، ترکیبی بشری از همه ملیت های جهانی هستند که در ایدئولوژیی که ظاهر آن "اسلام و توحید" و باطن آن، قتل و ترور بر اساس مبانی فکری «ابن تیمیه» و «محمد بن عبد الوهاب»، پایه گذار مکتب سلفی وهابی تکفیری است. مکتبی که عربستان سعودی آن را در پیش گرفته است.
گروه تروریستی داعش از رحم وهابیت سعودی خارج شده است، همانگونه که "القاعده"، "جبهه النصره"، "جیش الفتح" و... از آن خارج شدند.
این گروه تروریستی، مسلح به جدیدترین تسلیحاتی است که بعد از انجام دهها حمله انتحاری و ارتکاب بدترین قتل عام ها علیه نیروهای «عراق» و «سوریه» ، از زرادخانه های آنها غارت کرده است. یکی دیگر از منابع تأمین سلاح این سازمان، تجهیز اسلحه و مهمات جنگی از سوی هواپیماهای آمریکایی، هنگامی است که جنگ به نفع آنها نباشد.
منابع مالی «داعش» از سوی کشورهای نفت خیزی چون «عربستان سعودی» و «قطر» و از طریق کمک های میلیونها دلاری تُجار کشورهای حوزه خلیج فارس و نیز فروش نفت به قیمت های پایین در بازار سیاه تامین می شود؛ به گونه ای که تانکرهای حامل نفت، تحت نظارت هواپیماهای آمریکایی از طریق «ترکیه» به «اسرائیل» و کشورهای اروپایی وارد می شوند.
ورود نظامی روسیه
مداخله نظامی مستقیم «روسیه» در «سوریه»، ادعاهای ائتلاف غربی- عربی علیه گروهک «داعش» را در مظان اتهام قرار داد و ثابت کرد که این گروه تروریستی بدون حمایت و پوشش غربی و عربی از او، مصداق لانه عنکبوت است.
هواپیماهای جنگی روسیه در مدت زمان کوتاهی توانستند راه را برای پیشروی نیروهای زمینی ارتش «سوریه» و گروه مقاومت و نیز پیشروی ارتش عراق و نیروهای مردمی در این کشور باز کنند و توان نظامی سازمان داعش را فلج کنند. گروهی که «آمریکا» ادعا کرده است برای رهایی از آن به سی سال زمان احتیاج دارد؛ البته مقصود آن، سی سال جنگ با کشورهای عربی و اسلامی جهت تضمین امنیت «رژیم صهیونیستی» است.
مداخله روسیه، "داعش" و حامیان صهیونیست غربی و عربی آن را سر در گم کرده است؛ به گونه ای که این سازمان تروریستی تمام عملیاتهای خود از سرنگونی هواپیمای مسافربری روسیه بر فراز صحرای سینا گرفته تا بمب گذاری ها در "برج البراجنه" واقع در حومه جنوبی و انفجارهای «بغداد» و «پاریس» را برعهده گرفته است. منبع تمام این بیانیه، اتاق عملیاتی در «تل آویو» است که مقامات ارشد اطلاعات «رژیم صهیونیستی»، «آمریکا» ، «عربستان سعودی» و «رژیم بعثی عراق» آن را اداره می کنند.
این تنها «روسیه»، «سوریه»، «ایران»، «عراق»، "حزب الله" و «یمن»، هستند که حقیقت گروه تروریستی «داعش» را در ک می کنند و این همان چیزی است که «ولادیمر پوتین» رئیس جمهور «روسیه»را پس از پایان اجلاس سران بیست در «ترکیه» به بیان این نکته واداشت : «کشورهای حامی تروریست در اجلاس سران حاضر بودند» . قصد وی تاکید بر «عربستان» و «ترکیه» میزبان نشست و نیز کشورهای غربی بود.
متزلزل ترین کشورها در عملیات نظامی علیه گروه تروریستی«داعش»، «عربستان سعودی»، «قطر» و «ترکیه» هستند؛ آنها از طرفی قادر نیستند عدم تمایل خود به مشارکت در جنگ علیه «داعش» را به صراحت بیان کنند و از طرفی از مبارزه با دست پروده خود اکراه دارند. این همان چیزی است که «عادل جبیر» وزیر امور خارجه عربستان با اصرار بر ادامه اظهارات احمقانه خود هنگام خروج از هر اجلاس بین المللی در خصوص بحران «سوریه» بر آن تأکید می کند و می گوید: «ما حمایت خود را از گروههای مسلح تا سرنگونی "بشار اسد" ادامه می دهیم و برای این رئیس جمهور جایی در آینده «سوریه» وجود ندارد." آخرین اظهاراتی که منعکس کننده ادامه حمایت عربستان سعودی از تروریسم در «سوریه» است، تغییر نام گروه های تروریستی به گروه های مسلح معتدل با نظر کشورهای غربی است. جبهه «النصره» به نام «ارتش فتح» تغییر یافته است، فردا نیز نام «داعش» به «ناعش» تغییر نام پیدا می کند تا بدین گونه کودکان به جای شیر خشک کارخانه های آمریکایی و اسرائیلی از شیر مادر سعودی خود تغذیه شوند.
راه رسیدن به صلح جهانی
پس از توضیح مختصری در مورد این سازمان تروریستی مورد حمایت فکری، عقیدتی، مالی و نظامی از جانب کشورهای معروف و در رأس آنها، مار افعی، یعنی «عربستان سعودی»، باید گفت که حملات نظامی به دمی این افعی، برای صلح و آشتی جهانی سودی نخواهد داشت، حتی اگر به نابودی این دم بیانجامد. رحم «عربستان سعودی» وهابی- تکفیری که گروهک «القاعده» و «النصره» و «داعش» را به وجود آورده است، می تواند هزاران «داعش» دیگر را تولید کند. بنابراین جامعه بین الملل اگر قصد رهایی از تروریسم جهانی را دارد، باید سر این افعی را در «ریاض» بزند؛ اما اگر یک چشم این کشورها از نتایج تروریسم ، گریان باشد و چشم دیگرشان بر خزانه مالی «عربستان» خیره باشد، آن قدر گریه خواهند کرد تا مبتلا به کوری شوند.
چشم هایی که بر قربانیان حادثه تروریستی «فرانسه» و قبل از آن «انگلیس» گریستند، حتی یک قطره اشک بر قربانیان تروریسم وهابی داعش در «لبنان» و «سوریه» و «عراق» و «یمن» نریختند. اجازه دهید ما ابتدا بر شهدای خودمان بگرییم، سپس اگر اشکی در چشمانمان باقی ماند، بر جان باختگان شما که قربانی سیاست های سردمداران و سیاستمدران خودشان شده اند خواهیم گردید.
نظر شما