شجاع زویدات، داور مرحله استانی دهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان در خوزستان، در حاشیه برگزاری این مسابقات به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز گفت: خوشبختانه سطح قرآنی استان خوزستان به ویژه در مسابقات قرآنی طی چند سال اخیر رو به افزایش رفته و شاید ما تا چندین سال گذشته این همه حافظ نداشتیم ولی امروز می بینیم رشته حفظ، یکی از رشته هایی است که شرکت کننده زیادی دارد.
وی با اشاره به اینکه در مسابقات قرآنی مدهامتان نیز تعداد زیادی از شرکت کننده ها در رشته حفظ به رقابت پرداختند که این نشان می دهد اقبال مردم به سمت انس با قرآن افزایش یافته، افزود: همچنین در دیگر رشته ها از جمله ترتیل، ابتهال، اذان و تواشیح و حتی قرائت دیگر خوزستان، آن استان چند سال پیش نیست و قاریان و مبتهلان و گروه های تواشیح ما به سطحی رسیده اند که در کشور حرف اول را می زنند.
زویدات، تصریح کرد: مسابقات، برنامه ها و محافل قرآنی عامل تشویق جوانان و نوجوانان به سمت مسائل قرآنی است، گاهی برخی فعالیت ها ممکن است اثرات کمی داشته باشند ولی وقتی ما مسابقات قرآنی را خاص کانون های مساجد می گذاریم نشان می دهد که وقت برای جوانان آن کانون و مسجد داریم.
وی با بیان اینکه در این راستا ممکن است به خیلی از اهداف قرآنی مان نرسیم ولی همین همایش و مانور قرآنی سبب می شود که موج قرآنی ایجاد شود، اضافه کرد: می بینیم برخی از حفاظ و قرآء در یک سری نکات ریز مشکل دارند که این ها با یک توصیه و سفارش حل می شود، البته داوران در حین مسابقه برخی نکات را بیان می کنند ولی چه خوب است در کنار آن، کارگاه تخصصی و محفل قرآنی هم داشته باشیم.
وی خاطر نشان کرد: پیشنهاد می شود در کنار هر تلاوتی از روحانیون و کسانی که با معارف قرآن آشنا هستند دعوت شود که در مورد آیات تلاوت شده توضیحاتی بدهند و پیام های عملی آن آیه را بازگو کنند و حتی می توانیم شعار قرآنی بدهیم و بر مبنای همان شعار بحث و اظهار نظر کنیم.
داور مرحله استانی دهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان در خوزستان، در خصوص توجه به پژوهش های قرآنی، ابراز کرد: باید ممتازان قرآنی را به سمت این فضا ببریم ولی وقتی یک پژوهشگر قرآنی پژوهشی را راجع به یکی از موضوعات قرآنی انجام می دهد کجا می تواند کار را ارائه دهد که امیدواریم به این بخش بیشتر توجه شود.
نظر شما