سردار غلامرضا احمدی، فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، به مناسبت هفته بسیج (۲۹ آبان الی ۶ آذر) و موضوعات دغدغه مند بسیج و سپاه پاسداران، عنوان کرد: طلیعه خبر از آغاز جنگ نرم، شبیخون فرهنگی و ناتوی فرهنگی به سال 1371 برمی گردد، زمانی که مقام معظم رهبری (مد ظله) در تاریخ 22 تیر ماه 71 در مورد جنگ نرم و تهدید انقلاب اسلامی و کشور ایران در نفوذ جریانهای نرم در قالب تهاجم فرهنگی سخن گفتند، لذا سپاه پاسداران و بسیج مردمی مکلف هستند که میدان تلاش خود را با رهنمودهای مقام معظم رهبری (مد ظله) منطبق کند.
سرلوحه اقدامات سپاه و بسیجیان، تحقق مطالبات رهبری است
فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب (ع) تصریح کرد: تلاش اصلی نیروهای مسلح در 8 سال دفاع مقدس، عملیاتی کردن فرمایشات رهبر کبیر انقلاب (ره) بود، امروز نیز سرلوحه اقدامات و تلاش سپاه و بسیج در جنگ نرم، تحقق مطالبات رهبری برای پاسداری از انقلاب اسلامی و امنیت در ابعاد مختلف است.
سردار احمدی تأکید کرد: یکی از وظایف ما تلاش در میدان خنثی کردن توطئههای دشمن در جنگ نرم است که در این حوزه، اقدامات گستردهای صورت گرفته است و در رأس آن، واژه «شجره طیبه صالحین» را میتوان نام برد.
وی عنوان کرد: سازمان سپاه و بسیجی که در گذشته در قالب فرمانده حوزه، ناحیه، پایگاه و قرارگاه، آماده دفاع در جنگ سخت بود، امروز شکل سازمان دفاعی در میدان جنگ نرم را به خود گرفته است، در میدان جنگ سخت، سرداران علمدار به عنوان خادمان بسیجی، شجره سازمان فرماندهی سپاه را در استان مدیریت میکردند، امروز سازمانی مشابه آن وجود دارد که سازمان دفاع در میدان جنگ نرم و فرهنگی است.
فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب (ع) افزود: امروز در استان قم، آیتالله سعیدی به عنوان رئیس سازمان دفاعی جنگ نرم هستند، همچنین 50 روحانی به عنوان سرمربیان صالحین و همچنین 500 مربی و تعدادی نیز سرگروههای صالحین در این حوزه فعایت میکنند
امروز آمار اعزام راهیان نور به بیش از 10 برابر 10 سال گذشته ارتقا یافته است
سردار احمدی گفت: در میدان جنگ نرم و در سازمان دفاع از ملت، اعتقادات و تمدن ملت، همه بسیجیان استان در قالب شجره طیبه صالحین سازماندهی شده اند.
وی یادآور شد: ما جنگ سخت را با سربلندی از سر گذراندیم؛ ما با اطمینان به نص کلام مقام معظم رهبری (مد ظله) مبنی بر این که «امروز جنگ نرم از جنگ دفاع مقدس، خطرناکتر، مهلکتر و ظریفتر است»، وظیفه داریم که در این میدان تلاش کنیم، البته اقدامات شایستهای صورت گرفته است، اما تا رسیدن به نقاط مطلوب فاصله داریم.
فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب (ع) اظهار داشت: امروز آمار اعزام راهیان نور به بیش از 10 برابر 10 سال گذشته ارتقا یافته است، گروههای دانش آموزی و دانشجویی، عمده مخاطبان ما در اردوی راهیان نور هستند و میتوان گفت که انقلابی در نظام بخش دانش آموزی و دانشجویی در راهیان نور اتفاق افتاده است تا با فرهنگ ایثار و شهادت آشنا شوند.
اقدامات ارزشمند سپاه پاسداران در محرومیتزدایی
سردار احمدی با اشاره به سرفصلهای مهندسی در سپاه پاسداران گفت: سپاه پاسداران جهت گرهگشایی زندگی و رفاه حال مردم ایران، اقدامات محرومیتزدایی ارزشمندی انجام میدهد، همچنین ایجاد زیرساختهای اوقات فراغت نسل جدید از دیگر اقدامات سپاه است.
وی افزود: زیرساختهای سالنهای ورزشی صالحین و 9 دی و همچنین استخرها و میادین ورزشی از جمله فعالیتهای سپاه است، به طوری که بیش از 3 هزار سوله صالحین و 9 دی در طی چند سال گذشته در کل کشور افتتاح و یا در شرف بهره برداری است.
امروز جامعه، بیش از گذشته نیازمند جریان روحی ایثار و فداکاری در بین جوانان است
فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب (ع) بیان داشت: امروز اقدامات فرهنگی گسترده ای در سطوح مختلف صورت میگیرد، یکی از اقدامات برگزاری یادواره شهداء در پایگاهها و حوزههای بسیج است، زیرا امروز جامعه ما بیش از گذشته نیازمند جریان روحی ایثار و فداکاری در بین جوانان است.
سردار احمدی تصریح کرد: ما باید روح ایثار و فداکاری، روح اطاعت از ولی فقیه، روح جهادی و روحیه استکبارستیزی و انقلابیگری را به نسل بعدی منتقل کنیم و بهترین نقطه عطف آن، برگزاری یادواره شهداء و راهیان نور است.
تقدیر از معروف و جلوگیری از منکر وظیفه عموم مردم است
وی با اشاره به لزوم اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، تأکید کرد: مبحث امر به معروف و نهی از منکر از اقدامات مهمی است که غیر از اقدامات لسانی که وظیفه عموم اجتماع است، متأسفانه لایههای تذکرو نابهنجاری در قم و جود دارد و وظیفه عموم مردم این است که تذکر بدهند، همچنین مکلفین وظیفه دارند که معروف را در جامعه تقدیر کنند و در برابر منکر بایستند.
فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب (ع) ادامه داد: تشکیل شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در مساجد و پایگاههای بسیج از جمله اقدامات تخصصی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر است، به طوری که در این شوراها، امام جماعت هر مسجد به عنوان رئیس و مسئول شورا و مسئول پایگاه بسیج به عنوان دبیر و تعدادی از معتمدین محله به عنوان اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر، کار تخصصی نشر معروف و جلوگیری از منکرات را انجام میدهند.
سردار احمدی با بیان این که نقش خواهران در عرصه جنگ نرم نافذتر از برادران است، عنوان کرد: امروز نفوذ کلام و تأثیر وجودی و تربیتی بانوان بیشتر از مردان است و تأثیر بیشتری در فرهنگ سازی جامعه دارند، بنابراین باید اهمیت زیادی به این قشر داد.
نظر شما