برگزاری یازدهمین سمپوزیوم روابط عمومی/ ۱۱ کتاب روابط عمومی رونمایی شد

خبرگزاری شبستان: یازده عنوان کتاب در حوزه علوم ارتباطات و روابط عمومی با حضور معاون وزیر نیرو، معاون وزیر ارشاد و دبیرکل سمپوزیوم روابط عمومی رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار شبستان، همزمان با برپایی یازدهمین سمپوزیم روابط عمومی که ۲۴ آبان ماه در پژوهشگاه نیرو برگزار شد، کتاب های راهبردهای علمی روابط عمومی، روابط عمومی در سیره پیامبر(ص)، اصول روابط عمومی، روابط عمومی هوشمند، روابط عمومی الکترونیک، روابط عمومی و سرمایه اجتماعی ، استانداردسازی روابط عمومی، روش های تحقیق در روابط عمومی، شاخص های روابط عمومی سرآمد، الگوهای روابط عمومی و جزئیات روابط عمومی های سرآمد رونمایی شدند.

 

مهدوی: توسعه در کشور با حلقه وصل روابط عمومی ها تکمیل می شود

در این مراسم، «واعظ مهدوی» معاون توسعه علمی و فناوری سازمان مدیریت و برنامه ریزی، جایگاه و رسالت روابط عمومی ها را مهم ارزیابی کرد و گفت: برنامه ریزی و توسعه در کشور با حلقه وصل روابط عمومی ها تکمیل می شود. برای برنامه ریزی و توسعه، آبادانی و پیشرفت جامعه نیاز به حضور مردم داریم، روابط عمومی ها می توانند در این خصوص نقش به سزایی ایفا کنند.


وی رسالت روابط عمومی ها را برقراری ارتباط تنگاتنگ مردم و مسوولان دانست و افزود: باید برای این مهم و انتقال پیام صحیح، دست اندرکاران روابط عمومی به وظیفه خود عمل کنند.


معاون توسعه علمی و فناوری سازمان مدیریت و برنامه ریزی تصریح کرد: جایگاه روابط عمومی در دستگاه های اجرایی محور مشارکت اجتماعی و نزدیکی اذهان به یکدیگر و ایجاد تعامل و پل ارتباطی بین مسوولان و مردم خواهد بود.


واعظ مهدوی به رسالت مهم حرفه روابط عمومی اشاره کرد و گفت: مطرح کردن، عینی سازی، روشن سازی، یادآوری دائمی برای اصول مهم و رعایت قوانین در سازمان ها و محیط های بیرونی از جمله وظایف روابط عمومی ها است،به عنوان مثال برای جا افتادن یک فرهنگ بین رانندگان، باید دائم یادآوری کنند که رانندگان همواره برای جلوگیری از تصادف، رعایت حقوق دیگران، جلوگیری از ترافیک و ... بین خطوط حرکت کنند.

 

خانیکی: کمپین ها جایگزین نهادهای مدنی نمی شوند

«هادی خانیکی» استاد ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی نیز درباره کمپین ها گفت: نباید فکر کرد کمپین ها می توانند جایگزین نهاد و سازمان های مدنی برای سازماندهی کنش اجتماعی شوند.

 

وی درباره شکل گیری کمپین ها در کشورمان عنوان کرد: در مطالعه ای تاریخی می بینیم که کمپین ها در ایران از حوزه ارتباطات سیاسی وارد حوزه ارتباطات اجتماعی شده اند بیشتر کمپین ها را در انتخابات دیده ایم و پس از آن وارد حوزه های دیگر شده اند. در مطالعه کاربردهای کمپین، بیشتر از هر چیز می بینیم که به فرایند انتقال پیام توجه نشده؛ در مرحله ارائه آگاهی رسانه های جنبی نقش موثرتری دارند؛ چرا که پیام انبوه را منتقل می کنند.

 

خانیکی با بیان اینکه کمپین سازی واقعی نزدیک به شبکه سازی است، گفت: موفقیت کمپین را باید در پشتوانه محتوایی آن جستجو کرد چرا که شبکه بی محتوا یا کمپین بی شبکه اساسا یک رسانه منجمد و مرده است.

 

«حسین افخمی» مدیرگروه روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی نیز درباره کمپین ها و اهداف و ضرورت وجود آنها سخن گفت.


یازدهمین سمپوزیوم روابط عمومی بین الملی با پیام آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام آغاز به کار و پس از برگزاری میزگردها و سخنرانی های متعدد مسوولان و اساتید علوم ارتباطات با معرفی برترین های این دوره سمپوزیوم به کار خود پایان داد.

کد خبر 501620

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha