رویکرد قرآنی جدید وزارت ارشاد/ فعالیت‌های خاص قرآنی حمایت ویژه می‌شوند

​خبرگزاری شبستان: معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرد: فعالیت‌های خاص قرآنی با رویکرد هنری و فعالیت در فضای مجازی حمایت ویژه می‌شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، حجت الاسلام محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشستی با مدیران و مسئولان موسسات قرآن گیلان که عصر امروز(۲۵ آبان) در سالن جلسات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در رشت برگزار شد،با اشاره به ظرفیت‌های موجود در حوزه فعالیت‌های قرآنی اظهار کرد: در مجموع از فعالیت‌های قرآنی کنونی راضی نیستم.

 

وی افزود: بخشی از اصلاح روند موجود به معاونت قرآن و عترت و بخش عمده‌ای به موسسات قرآنی و مدیران و فعالان قرآنی استان بر می‌گردد.

 

حشمتی خاطرنشان کرد: آن بخشی که به معاونت قرآن و عترت مربوط می‌شود بخش حمایت و پشتیبانی است.

 

وی تاکید کرد: گیلان در حوزه قرآنی می‌تواند فعالیت‌های گسترده تری داشته باشد.

 

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به رویکرد جدید وزارت ارشاد در خصوص نحوه حمایت از موسسات قرآنی گفت: در گذشته سرانه‌ای به همه موسسات اعطا می‌شد که در این رویکرد جدید به دلیل کمبود اعتبار از موسساتی که کار  وفعالیت قرآنی خاص انجام می‌دهند حمایت ویژه می‌کنیم.

 

وی اذعان کرد: این خاص بودن می تواند به شکل کار قرآنی از رهگذر فعالیت‌های هنری باشد که اگر به تولید هنری منجر شود برایمان خاص تر است.

 

حشمتی با اشاره به اینکه فعالیت و زبان نسل نو، جدید است و باید فعالیت‌های قرآنی متناسب با ذائقه نسل جوان باشد گفت: موسسات قرآنی بر فیلم کوتاه، قصه خوب و به ویژه بر کار قرآنی در بخش سنی کودکان تمرکز داشته باشند.

 

وی تصریح کرد: باید سعی کنیم گام‌هایی به سمت جلو برداریم و همراه با مقتضیات زمان، ترویج قرآن را از طریق هنر و فعالیت در فضای مجازی دنبال کنیم.  

 

 معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: در رویکرد جدید از موسسات قرآنی که در حوزه فضای مجازی فعالیت کنند بهتر می‌توانیم حمایت کنیم.

 

 وی اظهار داشت: در حوزه آموزش عمومی کارهای خوبی انجام می‌شود ولی اولویتشان برای ما کمتر است.

 

حشمتی در خصوص بیمه فعالان قرآنی گفت: سوابق کسانی که از قبل بیمه بودند پالایش شده و در خصوص بیمه افراد جدید منتظر اعتبار هستیم.

 

وی اعلام کرد: برای بیمه فعالان قرآنی 10 میلیارد تومان اعتبار در بودجه پیش بینی شده بود که با توجه به کاهش بودجه، اعتبارات را به طور کامل دریافت نکرده ایم. بر حسب اولویت افراد اصلیتر در فعالیت‌های قرآنی مشمول بیمه می‌شوند.

 

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: از دیگر وظایف معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، هماهنگی بین دستگاه‌ها و سازمان‌های قرآنی کشور است که دراین زمینه توفقیات خوبی داشتیم.

 

حجت الاسلام حشمتی در خصوص فعالیت‌های آموزشی در موسسات قرآنی گفت: برای هزینه در بخش آموزش که به نوعی سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود، هیچ مشکلی نداریم.

 

 

کد خبر 501618

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha