کاهش ۲۰ درصدی جرائم خریدهای اینترنتی در خراسان جنوبی

خبرگزاری شبستان: رئیس پلیس فتای خراسان جنوبی با اشاره به اینکه جرائم خریدهای اینترنتی در استان از کاهش ۲۰ درصدی نسبت به سال گذشته برخوردار است، گفت: زیرساخت‌ها باید به گونه ای باشند که فرصتی برای کلاهبرداران ایجاد نشود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، سرهنگ غلامرضا حسینی امروز (25 آبان) در همایش تجارت الکترونیک، توسعه کسب و کار و خرید اینترنتی در بیرجند اظهار کرد: سواد و دانش فقط در تجارت الکترونیک مهم نیست بلکه فرهنگ هم مهم است و جایگاه خاص خود را دارد.

 

وی بیان کرد: اگر دانش و ظریفیت کافی وجود نداشته باشد ممکن است ورطه‌ی هلاک حیثیتی و جانی و مالی وجود داشته باشد و 55 میلیون نفر یعنی 73 درصد از جمعیت ایران کاربر اینترنتی  هستند و متاسفانه 15 میلیون نفر از این تعداد در بحث توسعه و تجارت به اسم خود فعالیت می کنند و فقط 2 میلیون نفر کار مفید و مثبتی در این زمینه انجام می دهند.

 

رئیس پلیس فتای خراسان جنوبی با اشاره به اینکه همه مردم یقین دارند که افراد تازه وارد در این عرصه ایده جدیدی دارند، گفت: با آغاز فروش اقساطی خودرو توسط شرکت‌های خودرورسازی در کشور مرکز جعلی فروش خودرو در استان خراسان جنوبی کشف شد و یک کار خوب و باارزش برای کمک به خودروسازی زمینه ای را برای سوء استفاده ایجاد می کند.

 

حسینی با تاکید بر اینکه در تجارت الکترونیکی باید ورود پیدا کرد، اظهار داشت: باید از طریق تجارت الکترونیکی به سطح کشورهای توسعه یافته دست یافت و برای مطرح شدن باید بستری برای ارتقای تولید و حتی فرهنگ فراهم کرد.

 

وی با بیان اینکه اصل کار در بحث توسعه و تجارت الکترونیکی هدف و ارزشی بالایی دارد، تصریح کرد: ایران از بین 72 کشور دارای تجارت الکترونیک رتبه‌ی 69 را دارد و در این بین کشور سوئد پیشروترین کشور دنیا است و در سه ماهه نخست سال 2014 تجارت الکترونیک در ایران 16 درصد افزایش یافته است.

 

رئیس پلیس فتای خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در استان خراسان جنوبی 20 درصد کاهش جرایم خریدهای اینترنتی نسبت به سال گذشته بوده است، افزود: زیرساخت‌ها باید به گونه ای باشند که فرصتی برای کلاهبرداران ایجاد نشود و در سال 92 در تجارت الکترونیک حدود 9 هزار میلیارد تومان فعالیت صورت گرفته است و هدف این است که کالا بدون واسطه به دست خریدار برسد و برای تحقق این امر ابتدا باید فرهنگ صداقت را دستور کار قرار داد.

 

حسینی بر معایب تجارت الکترونیک تاکید کرد، گفت: یکی از معایب تجارت الکترونیکی خرید کالاهایی است که تحویل داده نمی شوند و دیگر معایب تاخیرها و زحمت‌هایی است که خرید آنلاین دارند و خدمات ضعیف پس از فروش نیز از معایب این نوع تجارت است.

 

وی در ادامه افزود: ایران حدود 96 درصد از جرایم را می تواند کشف کند در حالی که کشور کره جنوبی با 30 سال فعالیت در حوزه آی تی فقط 16 درصد از جرایم را می تواند شناسایی کند و با همه‌ی توان باید بستر مناسبی برای خرید اینترنتی فراهم کرد و همه‌ی هدف و اولویت پلیس فتا همین موضوع است.

 

رئیس پلیس فتای خراسان جنوبی به خطرات تهدید کننده تجارت الکترونیک اشاره کرد و بیان داشت: بحث تایید هویت با اصالت، محرمانگی و خصوصی بودن، پیدایش پول‌های مجازی غیر معتبر از مسائل مهم امنیتی در تجارت الکترونیک هستند و نماد اعتماد الکترونیکی یک نماد بسیار معتبر و با ارزش است.

 

حسینی در ادامه بیان کرد: سایت‌هایی که در زمینه تجارت الکترونیک فعالیت می کنند باید این نماد را داشته باشند و نماد الکترونیکی باید قابل کلیک شدن باشد و دانش همراه با امنیت مهم است.

 

 

 

 

کد خبر 501525

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha