به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان؛ محمد وکیلی امروز (25آبان) در هشتمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان سمنان با اشاره به اهمیت صنایع در کشور اظهار داشت:در بخش اقتصاد وسرمایه گذاری بیان بحثهای کارشناسی ضرورت دارد.
وی همکاری و تلاش تمام دستگاههای اجرایی را برای تعطیل نشدن واحدهای صنایع خواستار شد و افزود: مسائل پوچ و غیر کارشناسی چوب لای چرخ دولت گذاشتن است.
بانک ها وصنایع با هم در ارتباط باشند
وکیلی با اشاره به اینکه برخی از افراد قصد تخریب تصمیمات دولت را دارند ادامه داد: دولت تدبیروامید طرح خرید کالای ایرانی و وام خودرو جهت پویا وزنده کردن اقتصاد و صنعت کشور را اجرا کرد اما متاسفانه برخی همچنان به دنبال بی مهری هستند.
استاندار سمنان با بیان اینکه سخنان غیرکارشناسی نه تنها گره گشای مشکلات اقتصادی نیست اضافه کرد: این سخنان می تواند منجر به مباحثی شود که فضای اقتصادی و تصمیمات دولت را در بین مردم نادرست جلوه دهد.
وی به تحریم های ناجوانمردانه غرب علیه ملت ایران نیز اشاره داشت واضافه کرد:امروزه بسیاری از صنایع با مشکلاتی روبرو هستند اما باید در نظر داشت که نمی توان منتظر ماند تا واحد صنعتی تعطیل شود و سپس به فکر یاری رسانی به آن باشیم چرا که این سیر اشتباه است.
وکیلی با بیان اینکه بانک ها وصنایع با هم در ارتباط باشند ادامه داد: بانک ها باید از واحد های تولیدی که به دنبال سوء استفاده از سیستم بانکی و تسهیلات نیستند، حتما حمایت کنند.
مهمترین مشکلات صنایع بحث مالی است
رئیس سازمان صنایع، معادت و تجارت استان سمنان نیز در این نشست، مهمترین مشکلات صنایع را بحث مالی عنوان کردو گفت: بسیاری از صنایع ما به واسطه بدهکاری های مالی به بانک ها و غیره با مشکلات فراوانی روبرو هستند که باید برای رفع این مشکلات چاره ای اندیشید.
بهروزاسودی به مصوبات کارگروه رفع موانع تولید استان سمنان در نشست ها قبل، اشاره کردوافزود: در نشست های قبلی این کار گروه در سال جاری، مشکلات ۷۶ واحد صنعتی استان بررسی شده است که در بسیاری از موارد موفقیت هایی نیز به دست آمده است.
وی با بیان اینکه در مجموع کارگروه رفع موانع تولید استان سمنان تا کنون ۱۷۷مصوبه داشته ایم اضافه کرد: از این میزان، ۸۵ مصوبه مرتبط با موارد بانکی، ۲۶مصوبه زیربنایی، ۱۴مصوبه مالیاتی و ۱۸مصوبه در رابطه با تامین اجتماعی و مابقی مرتبط با مطالبات دستگاه های دولتی از صنایع بوده است.
اسودی تصریح کرد:33درصد مصوبات این کارگروه از ابتدای سال جاری تا کنون اجرایی شده و ۵۱ درصد نیز در دست اقدام قرار دارد همچنین اعضای این کارگروه سعی دارند تا در اسرع وقت نسبت به اجرایی کردن سایر مصوبات اقدام کنند.
نظر شما