علامه جعفری توجه ویژه‌ای به ترکیب علم و معنویت داشت

خبرگزاری شبستان: با الگو گرفتن از علامه جعفری باید دانشگاه‌ها را به محلی برای بصیرت بخشی دینی برای جوانان در کنار کسب علم و دانش تبدیل کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی میردامادی، امام جمعه موقت اصفهان، یکشنبه(24 آبان) در همایش ققنوس اندیشه که در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوارسگان) برگزار شد، با اشاره جایگاه علامه جعفری در عرصه علم و دانش اظهار داشت: وی در عرصه‌های مختلف تخصص ویژه‌ای داشت که از آن جمله می‌توان به آثار فاخر علامه جعفری  در خصوص شرح نهج‌البلاغه اشاره کرد.

 

وی در ادامه با تاکید بر اینکه علامه جعفری توجه ویژه‌ای به ترکیب علم و معنویت داشت، افزود: از این رو در حال حاضر نیز باید با الگو گرفتن از این علامه بزرگ باید دانشگاه‌ها را به محلی برای بصیرت بخشی دینی برای جوانان در کنار کسب علم و دانش تبدیل کنیم.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان اصفهان اضافه کرد: نتیجه پدیده علم منهای دین و معنویت، ظهور تروریسم بی‌رحمانه و پدیده‌هایی چون استعمار و استکبار بوده است.

 

وی با اشاره به اقدامات خوب صورت گرفته در حوزه توسعه روابط بین‌المللی ایران با دیگر کشورهای جهان ابراز داشت: اگر امروز نمایندگان کشورهای قدرتمند جهان در کنار وزیر امور خارجه ایران می‌نشینند، اتفاق کوچکی نیست، زیرا در گذشته این افراد حتی جواب سلام ما را هم نمی‌دادند.

 

حجت‌الاسلام میردامادی علامه جعفری را به اقیانوس بی‌کران علم، عرفان، تقوی، فلسفه و خلوص تشبیه کرد و ادامه داد: این علامه بزرگوار در خانواده‌ای فقیر در تبریز متولد شده بود و این در حالی بود که در سن 23 سالگی به درجه اجتهاد رسید و تمام سختی‌ها را برای کسب علم و دانش و تقرب الهی به جان خرید.

 

وی اضافه کرد: در زمان کنونی نیز باید دانشگاه‌ها به گونه‌ای ارتقا یابند که بتوانند علامه‌های همانند علامه جعفری را تربیت کنند.

 

کد خبر 501388

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha