به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، حسین پیشقدم، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان، امروز (24 آبان) در شانزدهمین دوره جشنواره شهید رجایی گفت: این جشنواره همه ساله به منظور شناسایی و تقدیر از تلاشگران عرصه خدمت به نظام اسلامی و نهادینه کردن و بهبود عملکرد دستگاه های اجرایی از طریق تقدیر و تشویق آنها به استناد آیین نامه اجرایی مواد 81 و 82 قانون مدیریت خدمات کشوری برگزار می شود.
وی با اشاره به اهداف این جشنواره، افزود: توسعه و ترویج فرهنگ خدمت به مردم در نظام اداری، نهادینه کردن فرهنگ کار تیمی به جای کار فردی، ارتقای کارآمدی، بهره وری، پاسخگویی و عملکرد شفاف، آگاهی مردم از عملکرد دستگاه ها و افزایش اعتماد عمومی و نظام مند کردن فعالیت هاست.
پیشقدم خاطرنشان کرد: اگر این جشنواره کارکردهای خود را که همان کارآمدی نظام مدیریتی با رعایت مولفه های مختلف فرهنگی سازمانی را داشته باشد، از تفکر و اندیشه شهید رجایی به نحو مطلوب استفاده کرده ایم.
وی اظهار کرد: شهید رجایی باید الگوی عمل و اندیشه مدیران اسلامی باشد چرا که مهمترین سرمایه ما اعتماد مردم است. این جشنواره بهترین فرصت برای اطلاع رسانی عملکرد نظام اداری به مردم است.
پیشقدم گفت: هر چه قدر ارزیابی ها دقیق تر باشد به نظرات مردمی نزدیک تر خواهد بود.
وی با بیان اینکه ارزیابی عملکرد دستگاه ها در دو مرحله انجام شده است، یادآور شد: شاخص های عمومی ارزیابی عملکرد مشتمل بر 6 محور بوده که 50 درصد امتیاز عملکرد دستگاه ها را به خود اختصاص می دهد. مرحله نخست ارزیابی از مهرماه سال 93 با دریافت کد کاربری و رمز ورود تسط دستگاه های اجرایی آغاز و عملیات ورود گزارش فعالیت ها توسط دستگاه های اجرایی تا پایان مهرماه همان سال ادامه داشت.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گفت: مرحله دوم نیز با ورود اطلاعات براساس مستندات عملکرد 93 توسط دستگاه های اجرایی از نیمه دوم اسفند سال قبل آغاز و تا پایان فروردین 94 ادامه داشت.
وی خاطرنشان کرد: براساس برنامه عملیاتی اصلاح نظام اداری، 50 دستگاه اجرایی استان ملزم به شرکت در فرآیند ارزیابی بودند که 34 دستگاه ملزم و 11 دستگاه غیر ملزم در این فرآیند شرکت کردند.
پیشقدم افزود: در این فرآیند در مجموع 2 هزار و 615 نفر ساعت کار کارشناسی در قاب 13 تیم کارشناسی 120 روزه انجام شد.
وی عنوان کرد: براساس نتایج به دیت آمده متوسط امتیاز عملکرد دستگاه ها در شاخص های عمومی 458.53 و درصد تحقق آن 62.2 درصد بوده که نسبت به سال 91 کاهش 18 درصدی را نشان می دهد.
گفتنی است، براساس شاخص های عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان رتبه نخست و ادارات کل امور اقتصادی و دارایی، نوسازی و تجهیز مدارس، آب و فاضلاب شهری و شرکت توسعه نیروی برق استان رتبه دوم تا پنجم را کسب کردند. همچنین در شاخص های اختصاصی، ادارات کل تأمین اجتماعی و ثبت احوال گلستان حائز رتبه های برتر شدند و در بخش های محورهای دولت الکترونیک، مدیریت منابع انسانی و صیانت از حقوق مردم و سلامت اداری به ترتیب ادارات بیمه سلامت، ورزش و جوانان و اداره کل زندان های استان رتبه های برتر را کسب کردند.
نظر شما