سوژه های نابی برای فیلمسازی داریم/ فیلم ها نقش ارتش در جنگ را نادیده می گیرند

خبرگزاری: امیر گلفام گفت: به همه رسانه ها، تهیه کنندگان و کارگردانان اعلام کرده ایم که سوژه های بسیار ناب، مهیج و مورد پسند نسل امروز داریم که حاضریم آنها را به صورت مشارکتی با فیلمسازان بزرگ تولید و به مخاطبان ارایه دهیم.

به گزارش خبرنگار شبستان، امیر گلفام، رییس بنیاد حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس در بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات در بازدید از غرفه شبستان در خصوص کم بودن فیلم های دفاع مقدس در حوزه ارتش گفت: اینکه فیلم های ساخته شده در حوزه ارتش کم است درست است ولی این به معنای کم کاری ارتش نیست در صورت آسیب شناسی این مسئله می توانیم به مولفه های تاثیرگذار زیادی اشاره کنیم.

 

وی اظهار کرد: ما به همه رسانه ها، تهیه کنندگان و کارگردانان اعلام کرده ایم که سوژه های بسیار ناب، مهیج و مورد پسند جوانان و نسل امروز داریم که حاضریم آنها را به صورت مشارکتی با فیلمسازان بزرگ تولید و به مخاطبان ارایه دهیم.

 

امیر گلفام با اشاره به گلایه برخی فیلمسازان که ادوات نظامی در اختیارشان قرار نمی گیرد، تصریح کرد: ما به جز تجهیزات خاصی که دارای ارزش و طبقه بندی هستند تا 95 درصد لوکیشن ها را در اختیار فیلمسازان قرار می دهیم هرچند هزینه های زیادی هم بر ما تحمیل می کنند. در حال حاضر نیز چند نفر از فیلمسازان با ما همکاری می کنند که فیلم هایشان در موعد مقرر اکران خواهد شد.

 

رییس حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس گفت: ما از برخی مخاطبان گلایه داریم و اشکالی ندارد که مخاطبان خاص عرصه فیلمسازی هم از ما گلایه کنند. 

 

وی با بیان اینکه بعضی از فیلمسازان و تهیه کنندگان به دنبال تهیه ارزان قیمت با لوکیشن های ساده دفاع مقدس هستند، اظهار کرد: در برخی فیلم ها فقط به یک زاویه از دفاع مقدس پرداخته می شود و یک گروه خاصی به تصویر کشیده می شوند چون لوکیشن ساده است و با کمترین قیمت می توان آن را تهیه و به مخاطبان ارایه داد. 

 

امیر گلفام ادامه داد: سوال اینجاست در جایی که بیشترین نیروی نظامی در دفاع مقدس متعلق به ارتش بوده آیا این تعداد فیلم هایی که امروزه فیلمسازان ارایه می دهند تناسبی با آنها دارد، چقدر در فیلم هایشان از افراد و سوژه هایی به کار بردند که افراد نظامی (سرهنگ، ستوان، سرباز) در آن ها نقش داشته است. 

 

وی با بیان اینکه ما نزدیک به 2 میلیون و 500 هزار نفر پرسنل وظیفه و کادر در دفاع مقدس داشتیم، افزود: بعضی از کادرهای ما بیش از 100 ماه یعنی قبل از شروع تا پایان جنگ در کردستان حضور داشتند، آیا واقعا نقشی را که این ها ارایه می دهند متناسب با حضور آنهاست.

 

رییس حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس با بیان اینکه هدف ما جلوگیری از تحریف در تاریخ دفاع مقدس است، گفت: ما نباید برای اینکه فیلم مان جذابیتی داشته باشد متوسل به دروغ شویم، ایجاد و توسعه دروغ در دفاع مقدس ممکن است در یک لحظه خوشایند باشد ولی بعدها عوارض خود را به جا می گذارد، بنابراین ما سعی می کنیم فرهنگ و ادبیات دفاع مقدس درست انتقال یابد و به دنبال تحریف آن نیستیم. 

 

وی تصریح کرد: هر فیلمسازی بر اساس توانمندی خود به افزایش کیفیت فیلم کمک می کند، ما نیز بدون هیچ چشمداشتی مشاوران، تجهیزات و نفرات مان را در اختیار آنها قرار می دهیم تا بتوانیم فیلم هایی با نقش ارتش در دفاع مقدس ارایه دهیم.

 

امیر گلفام با اشاره به استفاده از چهره های موسیقی در دفاع مقدس ارتش خاطرنشان کرد: در خصوص این مورد سازمان های موجود در ارتش تصمیم گیری می کنند و ما در مورد سرودهای حماسی دفاع مقدس می توانیم ورود پیدا می کنیم و بقیه اشعار و سرودها به سازمان عقیدتی سیاسی ارتش مربوط است.

کد خبر 500384

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha