حرکت امام زین العابدین(ع) و حضرت زینب(س) قیام کربلا را جاودانه و ماندگار کرد

خبرگزاری شبستان: معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان این که بخشی از نهضت عاشورا در صحرای کربلا رقم خورد، افزود: بخش دیگری از این حماسه توسط امام زین العابدین(ع) و حضرت زینب(س) به نمایش گذاشته شد که این حرکت و قیام را جاودانه و ماندگار کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، فتاح محمدی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، ظهر امروز(20 آبان) در همایش رهروان زینبی(سلام الله علیها) که با حضور دکتر اشرف بروجردی، معاون فرهنگی پژوهشگاه اسلامی در یاسوج برگزار شد، گفت: تقویم تاریخ شیعه با خون و ایثار آغاز می شود.

 

وی، با بیان این که امروز پیدایش و تداوم انقلاب اسلامی برگرفته از فرهنگ و نهضت عاشوراست، افزود: این فرهنگ مبتنی بر سه عنصر است.

 

محمدی، عنصر نخست را عقل و منطق دانست و اظهار داشت: حرکت امام حسین(علیه السلام) مبتنی بر منطق و عقلانیت است.

 

این مسئول فرهنگی و اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: وقتی که یزید تنها دو راه را فراروی امام حسین(علیه السلام) قرار داد امام به وظیفه، تکلیف الهی و انسانی خود عمل کرد.

 

وی، ادامه داد: یزید پیشنهاد داد که یا باید بیعت با من را بپذیرید یا این که جنگ را قبول کنید و طبیعتا روح الهی امام حسین(علیه السلام) با پلیدی ها و فسادی که آن روز در حکومت بنی امیه بر حکومت جامعه اسلامی حاکم بود، سازش ناپذیر است.

 

محمدی، با اشاره به این که امام حسین(علیه السلام) مرگ با عزت را با زندگی همراه با ذلت معاوضه نخواهد کرد، یادآور شد: امام با تمام وجود به همراه کوچک ترین فرزند خود تا بزرگ ترین یاران خود در این حماسه بزرگ شرکت می کند و در این فرایند، نوع گفتار و رفتار امام را با یزیدیان و حتی ملتی که از امام دعوت کرده بودند مبتنی بر منطق و اخلاق می بینیم.

 

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، عنصر دومی که در قیام عاشورا مهم به نظر می رسد را حماسه و عزت عنوان و یادآور شد: فرزندان بزرگ این ملت حماسه های بی نظیری در دوران دفاع مقدس برگرفته از آن نهضت بزرگ رقم زدند که امروز استقلال سیاسی و تمامیت ارضی کشور همه مدیون حماسه های بزرگ است.

 

وی، با اشاره به این که هر اقدامی را که یاران امام حسین(علیه السلام) نشان می دادند یک حماسه جاودانه و به یادماندنی است، تصریح کرد: انسان های آزادی خواه به عنوان یک درس بزرگ امروز از آن حماسه ها استفاده می کنند؛ زیرا حماسه عاشورا همراه با عزت خواهی، آزادی طلبی و عدالت خواهی بود.

 

محمدی، عنصر سوم در قیام مهم عاشورا را عاطفه و عشق برشمرد و خاطرنشان کرد: بخش مهمی از این عنصر مربوط به همایش امروزی است.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، افزود: وقتی مسیر حرکت امام حسین(علیه السلام) را مطالعه می کنیم، اصل تبعیت از امام در این مسیر وجود دارد و حضرت ابوالفضل (علیه السلام) وقتی که احساس می کند وظیفه خود را به نحو احسن و اکمل به اتمام رسانده و به تبعیت از امام خود عمل کرده در این لحظه از لفظ برادر استفاده می کند.

 

وی، ادامه داد: اگر حرکت ها، اقدامات و منش حضرت زینب(سلام الله علیها) را در این فرایند ببینیم، بخش معظمی از جاودانگی، پایداری و افتخاراتی که در زمان عاشورا و آن تاریخ رقم می خورد، مدیون مجاهدت، رفتار، کردار و گفتار حضرت زینب(سلام الله علیه) است.

 

محمدی، خطاب به شرکت کنندگان در این همایش گفت: شما امروز افتخار می کنید که از زنانی هستید که به این فرهنگ اقدا کرده اید و با تاسی از رفتار و منش الهی و انسانی حضرت زینب(سلام الله علیها) امروز الگوساز و مایه افتخار کشور و جهان اسلام هستید.

 

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد اذعان کرد: این نهضت جاودانه ماند به جهت اقداماتی که در تداوم آن قیام خونین شکل گرفت.

 

وی، عنوان کرد: قطعا بخشی از نهضت و فرهنگ عاشورا آن حماسه و عزتی بود که در صحرای کربلا رقم خورد.

 

محمدی، گفت: بخش دیگری از این حماسه و قیام حرکتی است که در تداوم آن امام زین العابدین(علیه السلام) و حضرت زینب(سلام الله علیها) به نمایش گذاشته و این حرکت و قیام را جاودانه و ماندگار می کنند.

 

کد خبر 500323

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha