پیشگیری از آسیب های دانش آموزان با توسعه فعالیت قرآنی محقق می شود

خبرگزاری شبستان:معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش وپرورش گفت: توسعه فعالیت قرآنی یکی از راهکار های پیشگیری از آسیب های اجتماعی است که دنبال می کنیم، تقویت بنیه اعتقادی، دانش آموزان را از آسیب ها دور می کند.

حمید رضا کفاش، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش وپرورش در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان درباره ی پیشگیری از آسیب های اجتماعی در میان دانش اموزان گفت:توجه به بحث اعتقادی یکی از راهکارهای پیشگیری از آسیب های اجتماعی است.

 

وی افزود: توسعه فعالیت قرآنی یکی از راهکار های پیشگیری از آسیب های اجتماعی است که دنبال می کنیم. اگر دانش اموزان حافظ و قاری قرآن شوند، تشکل قرانی داشته باشند، درمسابقات قرانی شرکت کنند مفاهیم قرانی بیاموزند این تقویت بنیه اعتقادی، آنان را از آسیب ها دور می کند.

 

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: فعالیت های فرهنگی و هنری، گروه سرود، تئاتر وتوسعه فیلم های آموزشی موجب می شود تادانش اموزان هویت پیدا کنند و از اسیب های اجتماعی دور می شوند.

 

وی ادامه داد: در تئاتر دانش آموزان کار گروهی را یاد می گیرند، معمولا فردی که به سمت آسیب های اجتماعی می رود یک فرد بی هویت، بیکار، مایوس و از  لحاظ روحی بیمار است که برای ایجاد آرامش  به سمت انحرافات و مواد مخدر می رود.

 

کفاش با بیان اینکه تحلیل های زیادی از استان های مختلف درباره ی  آسیب های اجتماعی داریم گفت: باید  این تحلیل ها در جلسات برنامه ریزی مطرح شود چراکه  بیشتر تمایل به حل این مسایل داریم و کار ما تشخیصی و درمانگری است.

 

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش وپرورش تاکیدکرد: می دانیم  در کدام منطقه چه آسیب هایی وجود دارد در مناطق مرزی و حاشیه ای و  مناطقی که مهاجرت ها زیاد است آسیب ها اجتماعی نیز زیاد می شود.

 

وی خاطر نشان کرد: در توزیع نیروی انسانی و توانمند سازی برای مناطق کشور نسخه واحد پیچیده نمی شود، مثلا دربرخی از استان ها لازم است در  آموزش ها مقابله با پرخاشگری یاد بدهیم، ممکن در استانی به دلیل آمار کم خشونت این کار انجام نگیرد همچنین اگر در یک استان آمار افسردگی و یاس بالا باشد، آموزش ها برای مشاوران با موضوع مربوط داده می شود تا پیشگیری از آسیب های احتماعی شود.

کد خبر 499650

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha