بزرگترین عمل ضد انقلابی ایجاد یاس است

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام روحانی معتقد است باید کاری کرد که همه در فضای رسانه بتوانند حضور پرنشاط و شادابی داشته باشند و از مطبوعات اعتدال و عقلانیت برآید نه افراط و خشونت.

به گزارش خبرنگار شبستان، حجت الاسلام حسن روحانی، رییس جمهور امروز یکشنبه 17 آبان در مراسم افتتاحیه بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات گفت: در شرایطی که امروز قرار گرفتیم در دو زمینه نیاز به امید داریم و القای امید در جامعه به دست مطبوعات و رسانه هاست، به دست رسانه ملی است، به دست همه سایت ها فضاهای مجازی و فضاهای حقیقی است.

 

حجت الاسلام روحانی با بیان اینکه ملت ما در این 26 ماه کار بزرگی را انجام داد، عنوان کرد: اقتصاد جامعه ما قبل از انقلاب بیماری هایی داشت بعد از انقلاب هم بیماری هایی داشت تحریم بر آن بیماری به عنوان بیماری جدید افزوده شد سالهای اول انقلاب تحریم محدود بود و در سال های اخیر تحریم وسعت پیدا کرد.

 

وی اظهار داشت: اگر کسی بیماری قلبی داشته باشد و آن را مداوا کنیم نمی توانیم انتظار داشته باشیم که دست درد و گردن دردش هم خوب شود، اقتصاد ما بیماری های متعدد و مختلفی دارد، برداشته شدن تحریم فقط یکی از بیماری های صعب العلاج را برطرف می کند اما معنایش این نیست که هیچ بیماری دیگری در کار نخواهد بود.

 

رییس جمهور بزرگترین عمل ضد انقلابی را ایجاد یاس دانست و افزود: آنچه ما می توانیم در عرصه بعد از تحریم مدنظر داشته باشیم و با آن مشکلات جامعه را حل و فصل کنیم امید است. اولین قدم در همه بخش ها از جمله اقتصاد امید است امید به آینده.

 

حجت الاسلام روحانی معتقد است آن مطبوعه ای و سایتی به معنای واقعی کلمه ضد انقلاب است که شما وقتی آن را باز می کنید چیزی از شما کم می شود صفحه اول امید و صفحات بعدی اعتقاد و اعتماد شما را می گیرد.

 

وی تصریح کرد: در مطبوعات و رسانه ها انقلابی بودن ما آن است که واقعیت ها را به خوبی و درستی بیان کنیم اگر ملت کار بزرگی انجام دادند آن کار را کوچک نکنیم.

 

رییس جمهور با اشاره به اینکه برخی رسانه ها با پول مردم تامین می شوند، بیان کرد: برخی رسانه ها با پول حاکمیت و با پول بیت المال علیه حاکمیت اقدام می کنند. برخی رسانه ها با پول دولت علیه دولت و با پول مردم علیه مردم کار می کنند.

 

حجت الاسلام روحانی اظهار داشت: مشکلی نیست کسی با پول شخصی خود روزنامه ای داشته باشد و از اول تا آخر آن مخالف دولت باشد اما اگر با پول مردم می خواهید علیه مردم اقدام کنید با اجازه چه کسی می خواهید این کار را کنید این نمی تواند برای جامعه قابل قبول باشد.

 

رییس جمهور تصریح کرد: افتخار ملی ما این بوده که نمایندگان سرافراز ملت توانستند به خوبی از حقوق حقه خود دفاع کنند نه اینکه ما گفتیم رآکتور اراک بماند حق ماست ما گفتیم رآکتور اراک باید مدرنیزه شود و شمای 5+1 باید تکنولوژی خود را بیاورید و وارد عرصه کنید.

 

وی با بیان اینکه رآکتور اراک یک رآکتور جدید خواهد شد، اظهار داشت: ما رآکتور اراک را با فناوری جدید مدرن تر می کنیم ما نه تنها کیک زرد را به UF6‌ تبدیل می کنیم بلکه یک قدم دیگر برمی داریم و در آینده uf6‌ را می فروشیم و کیک زرد را می گیریم در حقیقت ما وارد بازار تجاری هسته ای می شویم. سانتریفیوژهای ما نه تنها می چرخند بلکه مدرن خواهند شد.

 

حجت الاسلام روحانی ادامه داد: گاز uf6‌ برای اولین بار در سانتریفیوژ در RI8‌ تزریق می شود و با RI8‌ غنی سازی در حد آزمایشگاهی آغاز می شود ما نه تنها قطعنامه ششگانه ظالمانه شورای امنیت سازمان ملل را لغو کردیم بلکه کاری کردیم که در قطعنامه جدید حق غنی سازی ایران به رسمیت شناخته شود. این کار بزرگ و عظیم و در کنار آن رفع تحریم های ظالمانه افتخاری از آن ملت ایران است هرچند که برخی ایرادهایی می گیرند اما هر متنی غیر از کلام خدا و کلام معصوم قابل نقد است.

 

وی نقد را حق رسانه ها دانست و عنوان کرد: نقد باید منصفانه باشد و پاسخ به نقد هم باید درست و مسئولانه باشد. همه ما باید نقادی کنیم، دولت، قوه قضاییه و مجلس همگی باید نقد شوند اسلام حتی بالاتر را عنوان می کند و می گوید امام مسلمین باید نقد شود اما نقد نه اتهام نه تخریب و نه تهمت. انتقاد باید از سر دلسوزی باشد.

 

رییس جمهور با بیان اینکه امروز در سراسر کشور نسبت به دیروز امید بیشتری تبلور پیدا کرده است، گفت: باید کاری کنیم که آینده بهتری در انتظار ما باشد با امید و احساس امید می توان مسیر و راهی در فضای جدید برای توسعه کشور در پیش گرفت. اگر امید نباشد سرمایه گذاری نخواهد بود، اقتصاد مقاومتی پیاده نمی شود و صادرات غیرنفتی افزایش نمی یابد.

 

وی با اشاره به اینکه سال 94 سال سختی برای دولت بوده است، گفت: امسال از وضعیت دنیا و وضعیت نفت خبر دارید برخی کشورهای همسایه جمعیت شان یک سوم ماست و درآمد نفتی آنها 10 برابر درآمد نفت ماست و امسال ده ها میلیارد از ذخایرشان را برای اداره کشور استفاده کردند.

 

حجت الاسلام روحانی اظهار داشت: تورم در برخی کشورهای صادرکننده نفت 300 درصد شده است در کشور ما مسیر کاهش تورم حفظ شده و مسیر رونق با شتاب کمتر حفظ شده است، شش ماه اول سال رشد ما یک بوده است اما در عین حال نگذاشتیم به رشد منفی برسیم و نگذاشتیم که کاهش تورم معکوس شود.

 

رییس جمهور خاطرنشان کرد: در شرایطی که در سال قبل با خشکسالی عظیم مواجه بودیم دولت بیش از 8 میلیون تن از گندمکاران خرید کرد. گاهی در سیلوها برای یک هفته ذخیره داشتیم در آغاز سال این ذخیره برای شش و نیم ماه بود و امسال ما نیاز به خرید گندم نداریم. در چنین شرایطی درست است که رسانه ها فقط از نقد آغاز کنند یا درست این است که واقعیت را بگویند بعد به نقد برسند و به مردم امید دهند.

 

وی با بیان اینکه مطبوعه هایی که ناامیدی را در جامعه تزریق می کنند بسیار محدودند، عنوان کرد: مطبوعه هایی که به نفع مردم کوشش می کنند عددشان بالا است و من از همه آنها تشکر می کنم. آنها می توانند حامی و منتقد باشند و هر لحنی داشته باشند اما من نمی توانم کسی را که اخلاق را زیر پا می گذارد و از اخلاق حرفه ای مطبوعات فاصله می گیرد، تجلیل کنند.

 

رییس جمهور اظهار داشت: همه باید به فکر کشور، ملت و توسعه باشیم شرایط امروز شرایطی است که می تواند در زمینه های مختلف کشور ما را با سرعت قابل توجهی به سمت پیشرفت و توسعه هدایت کند. کمتر کمپانی از مراکز آسیا، آفریقا و اروپا و همچنین بخش هایی از آمریکاست که به ایران سفر نکنند و به فکر قراردادها نباشند ما آینده ای به مراتب بهتر از امروز خواهیم داشت.

 

حجت الاسلام روحانی ادامه داد: همه باید دست به دست هم بدهیم تا ایرانی بسازیم که در آن رونق اقتصادی به معنای واقعی کلمه باشد علم و فناوری روز به روز پیشرفت کند و رونق اقتصادی ما در حد قابل قبول باشد، ما باید به رشد قابل قبول دست یابیم.

 

وی با تاکید بر لزوم امید در شرایط پسابرجام بیان کرد: تمام خاصیت برجام ایجاد فضای مناسب برای امید و فعالیت و رونق است. در این شرایط مردم را ناامید نکنیم و داستان سرایی نکنیم چرا باید مردم را بترسانیم امروز از فوق حمله می کنند فردا از یمین و پس فردا از یسار از این حرف ها دست برداریم.

 

رییس جمهور عنوان کرد: همیشه باید مراقب باشیم اما به چه دلیل مردم را می ترسانید، به چه دلیل برای جامعه تصویرهای سیاه را ترسیم می کنید، ما بعد از 26 ماه در شرایط بهتری بسر می برید شرایط اجتماعی و بین المللی و وحدت و انسجام را بهتر و بیشتر شده است امید مردم به مشارکت بیشتر است.

 

وی با بیان اینکه به طور طبیعی هر کشوری رقبا و دشمنانی دارد، گفت: نباید مداوم فضای جامعه را مسموم کرد، برای اینکه نگذاریم از فضای پسابرجام استفاده کنیم باید از این فضا بهره برداری کنیم.

 

حجت الاسلام روحانی خاطرنشان کرد: ببینید تروریست در منطقه چه می کند عراق را ببینید که روزی برادر بودند و امروز در برابر هم باید درس بیاموزیم بین مردم شکاف نیندازیم به این و آن تهمت نزنیم همه ایرانی هستیم و همه به ایران علاقه داریم. ما همه ایران را آباد می خواهیم در این شرایط باید کاری کنیم که وحدت و دوستی و برادری ما حفظ شود و برادری و دوستی منافاتی با نقد ندارد.

 

رییس جمهور با بیان اینکه جامعه ای انقلابی است که در آن دروغ و تهمت نباشد، تصریح کرد: اینکه به صرف اتهام فلان آقا و فلان دستگاه قبل از محاکمه آبروی مردم را ببرند این خلاف شرع، اسلام، قانون و صحیفه سجادیه است.

 

وی امید را لازمه حرکت اقتصادی و سیاسی در جامعه دانست و افزود: اسفندماه انتخابات داریم باید همه را امیدوار کنیم که پای صندوق آرا بیایند و همه بتوانند افراد مورد نظر خود را در لیست انتخاب شوندگان ببینند و با روحیه در صف انتخاب کنندگان حضور یابند. هر قدر فضای امید در عرصه های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی بیشتر شود می توانیم توسعه بیشتری را شامل حال این جامعه کنیم.

 

رییس جمهور یاداور شد: دولت یارانه ها را شفاف سازی کرده و برای گرفتن امتیاز برای نشریه راه را کوتاه کرده است در آینده باید یارانه ها به سمت توسعه چاپ و در سمت ساماندهی توزیع به جای یارانه نقدی حرکت کند.

 

حجت الاسلام روحانی اظهار داشت: کاری کنیم که همه در فضای رسانه بتوانند حضور پرنشاط و شادابی داشته باشند و از مطبوعات اعتدال و عقلانیت برآید نه افراط و خشونت ما می توانیم مسیری را طی کنیم که رسالت و مسئولیت ملی انقلابی و دینی همه ماست.

کد خبر 499464

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha