به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ سید علی اکبر پرویزی، استاندار و رئیس شورای آموزش و پرورش خراسان شمالی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان که امروز (14 آبان) در محل دفتر استاندار برگزارشد، به واگذاری مدارس نیمه تمام به بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: فهرست این مدارس باید توسط نوسازی به همراه میزان پیشرفت و سطح آماده شود.
وی افزود: باید درمورد واگذاری این مدارس و پروژه های نیمه تمام انتفاعی و غیر انتفاعی راهکار مناسبی اتخاذ شود.
پرویزی در رابطه با بدهکاری آموزش و پرورش به دستگاه های خدمات رسان نیز خاطرنشان کرد: باید جلسه ای با حضور این مدیران برگزار و در صورتی که علت زیرساختی باشد با اختصاص بودجه مناسب از استان این مشکل از اعتبارت موجود حل شود.
رئیس شورای آموزش و پرورش خراسان شمالی تصریح کرد: اگر مشکل غیر زیرساخت باشد نیز دستگاه های خدمات رسان مکلف هستند که امتیازات لازم را به مدارس اختصاص دهند.
استاندار خراسان شمالی در رابطه با کمبود اعتبار در بخش سرویس های مرکزی روستاها، هزینه غذای مدارس شبانه روزی و المپیادهای دانش آموزی نیز اظهارداشت: باید این مصوبات با کمک و همراهی وزارتخانه بررسی و راهکار مناسبی اتخاذ شود.
مجید پورعیسی، سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز در این جلسه با تاکید بر بحث آزاد سازی، این مقوله را شامل سه بخش واگذاری مالکیت دولتی به خصوصی، واگذاری مدیریت و مقررات زادیی دانست.
وی افزود: دبیرخانه شورای آموزش و پرورش موظف است ضمن مطالعه لازم، پیشنهادات کاربردی در این سه مقوله را ارائه دهد.
وی با اشاره به عدم ارائه پیشنهاد مناسبی تاکنون در این رابطه، اظهارداشت: باید راهکارهایی تدبیر شود تا نحوه ورود به بخش خصوصی به این وادی تسهیل شود.
پورعیسی متذکر شد: اگر از همان زمان که بحث آزاد سازی مطرح شد این مطالعات صورت می گرفت الان این مشکلات را نداشتیم.
وی خاطرنشان کرد: ما زمانی می توانیم مدرسه بسازیم و واحد آموزشی داشته باشیم که از قبل برنامه ریزی لازم صورت گرفته باشد.
سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، از آموزش و پرورش به عنوان نهادی یاد کرد که منظم ترین واحدهای آماری و برنامه ریزی را دارد و باید با یک کار تحقیقاتی منظم خروجی و ورودی ها را مشخص کند.
وی متذکرشد: هم اکنون ما بهترین ها را می دهیم و بدوی ها را می گیریم که این خود یک چالش است چراکه واحد آماده منسجمی نداریم.
براتعلی حاتمی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در این جلسه با اشاره به اجرای موفق پروژه مهر از کسب رتبه برتر کشوری در این زمینه خبرداد و گفت: هم اکنون طی دو دوره اعزام دانش آموز به اردوهای راهیان نور انجام گرفته است.
وی از برگزاری همایش جغرافیا با حضور سرگروه های کشوری در بجنورد و المپیادهای ورزشی درون مدرسه ای در همه شهرستان های استان به عنوان دیگر اقدامات یاد کرد.
حاتمی از کمبود اعتبار به منظور سرویس های مرکزی مدارس روستایی و تامین غذای مدارس شبانه روزی به عنوان مشکلات دانش آموزان روستایی یاد کرد.
وی با اشاره به مختلط بودن 50 درصد مدارس روستایی استان، خاطرنشان کرد: هم اکنون حدود 500 کلاس درس روستایی داریم که اگر تفکیک شود به 750 معلم نیاز است.
حاتمی به اختصاص یک میلیارد تومان به سرویس های مرکزی مدارس روستایی در سال گذشته اشاره کرد و گفت: این درحالی است که هزینه سرویس ها یک میلیارد و 750 میلیون تومان شده و 750 میلیون تومان به سرویس های روستایی بدهکار هستیم.
وی تصریح کرد: سرانه مدارس شبانه روزی نیز بسیار اندک است و کل اعتبار اختصاص یافته فقط برای غذای 15 روز کافی بوده و نیازمند اعتبار بیشتر است.
گفتنی است؛ در این جلسه معاونان بخش های مختلف آموزش و پرورش نیز گزارشی از عملکرد و مسائل مربوطه در این بخش ارائه دادند.
نظر شما