به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، پرویژ آژیده شب گذشته (21 آذر) در جمع مسئولان ارشد آذربایجان شرقی، خواستار توجه به مبانی احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه شد.
آژیده گفت: فلسفه قیام امام حسین (ع) بر احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر استوار شده است و آن حضرت با اهدای خون خود و پیروان بر این مسئله تاکید کرد.
وی با بیان اینکه الگوگیری از آن حضرت در زمینه عمل به امر به معروف و نهی از منکر باید صورت گیرد، تاکید کرد: اهمیت امر به معروف و نهی از منکر به خصوص در بعد لسانی بر عهده همگان است.
معاون استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: کوتاهی در امر به معروف و نهی از منکر در جامعه پذیرفتنی نیست و همگان باید به حداقلهای امر به معروف و نهی از منکر اقدام کنند.
همچنین نسرین پیرسمساری مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی، نیز با تاکید بر جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در ترویج عفاف و حجاب از برنامهریزیهای میان مدت و بلند مدت در این زمینه خبر داد.
وی با تاکید بر همگرایی در امر تحقق عفاف و حجاب یادآور شد: اگر همگرایی در زمینه عفاف و حجاب در میان بخشهای مختلف جامعه نباشد موفقیت چندانی به دست نخواهد آمد.
پیرسمساری تصریح کرد: تسهیل در امر ازدواج و برنامهریزی برای تحکیم بنیان خانواده مورد توجه این کار گروه قرار گرفته است و کارشناسان سازمانهای مختلف با ارایه مسایل جدید برای تغییر نگرش در موضوع خانواده اقدام کنند.
پیرسمساری با تاکید بر توجه دولت به مسئله خانواده ادامه داد: در هیچ یک از دولتهای قبلی این توجه و همت به امر خانواده صورت نگرفته است و به همین علت مشکل چندانی در امر بودجهدهی به این مسئله و حمایت مالی وجود ندارد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی اضافه کرد: عفاف و حجاب نباید رنگ جنسیتی به خود بگیرد، چرا که عفاف و حجاب تنها در محدوده بانوان نیست و باید به صورت فراجنسیتی مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
وی به تشکیل اتاقهای فکر در حوزه کار گروه عفاف و حجاب اشاره کرد و یادآور شد: پنج کمیته در این کار گروه تشکیل شده و هر کمیته 11 عضو دارد.
پیرسمساری افزود: 89 سازمان در امر ارتقای عفاف و حجاب آذربایجان شرقی فعال هستند و اقدامات گسترده و در عین حال ظریفی در این جهت صورت میگیرد.
پایان پیام/
نظر شما