شبکه های مجازی مملو از شعار "مرگ بر آمریکا"/ برگزاری جلسه استماع نمایندگان کنگره آمریکا با موضوع ایران

خبرگزاری شبستان:هزاران پست توئیتری و اینستاگرامی «مرگ بر آمریکا» در شبکه‌های اجتماعی ایرانیان، برگزاری جلسه استماع نمایندگان کنگره آمریکا با موضوع ایران، ایران قدرت اول صادرات گاز در جهان از جمله سرتیترهای اخبار ایران در جهان در خبرگزاری ها بود.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: هزاران پست توئیتری و اینستاگرامی «مرگ بر آمریکا» در شبکه‌های اجتماعی ایرانیان، برگزاری جلسه استماع نمایندگان کنگره آمریکا با موضوع ایران، ایران قدرت اول صادرات گاز در جهان از جمله سرتیترهای اخبار ایران در جهان در خبرگزاری ها بود. مشروح این اخبار را در گزارش زیر بخوانید:

فارس:

موافقت بانک آلمانی برای پرداخت 200 میلیون دلار جریمه به دلیل نقض تحریم‌های ضدایرانی

 

بانک آلمانی «دویچه بانک» که به نقض تحریم‌های وضع شده از سوی آمریکا علیه ایران، سوریه و چند کشور دیگر متهم شده است، پذیرفته که بیش از 200 میلیون دلار به واشنگتن جریمه بپردازد.

 

خبرگزاری فرانسه این خبر را روز سه‌شنبه به نقل از «یک فرد مطلع از این مسئله» منتشر کرده و نوشته است که این جریمه قرار است به اداره ایالتی خدمات مالی نیویورک، فدرال رزرو و بانک مرکزی آمریکا پرداخت شود.

 

هرچند مقامات دویچه بانک از اظهار نظر در این رابطه خودداری کرده‌اند، اما خبرگزاری فرانسه نوشته است که این مسئله احتمالا این هفته رسما اعلام می‌شود.

 

اداره ایالتی خدمات مالی نیویورک که به تلاش گسترده برای جریمه بانک‌ها و موسسات مالی خارجی که تحریم‌های آمریکا را نقض می‌کنند معروف است، علاوه بر این در مورد مسئله تغییرات نرخ تبادل ارزی که واشنگتن می‌گوید به پول شویی در روسیه کمک کرده، هم با دویچه بانک در حال رایزنی است.

 

آمریکا پیش از این هم موسسات خارجی دیگری را به پرداخت جریمه وادار کرده است. جریمه 8.9 میلیارد دلاری بانک «بی‌ان‌پی پاریبا» و جریمه 787 میلیون دلاری «کردیت اگریکول» از جمله پر سر و صداترین این موارد بوده‌اند.

 

جریمه این دو موسسه که هر دو فرانسوی هستند حتی اعتراض مقامات سیاسی اروپا را نیز برانگیخت و موجب شد تا «فرانسوا اولاند» رئیس‌جمهور فرانسه هم به آن واکنش منفی نشان دهد. برخی رسانه‌های اروپایی واشنگتن را به باج‌گیری از موسسات خارجی برای تأمین هزینه‌های داخلی متهم کرده‌اند.

 

هزاران پست توئیتری و اینستاگرامی «مرگ بر آمریکا» در شبکه‌های اجتماعی ایرانیان

 

وبگاه تحلیلی آمریکایی «وکیتیو» در گزارشی نوشت: اینک رسانه‌های اجتماعی ایران مملو از شعارهای ضد آمریکایی شده و احساسات ضد آمریکایی در این کشور در آستانه مراسم روز ملی مبارزه با استکبار جهانی (اشغال لانه جاسوسی آمریکا در تهران) که نشانه آغاز توقف روابط دیپلماتیک آمریکا و ایران بود در حال افزایش است.

 

وبگاه یاد شده نوشت: در آستانه این مراسم پوسترها و تابلوهای تبلیغاتی مهیا شده اهانت آمیز به آمریکا در خیابان‌های شهرهای ایران و نیز شعار «مرگ بر آمریکا» در هزاران پست‌های توئیتری و اینستاگرام مشاهده می‌شود.

 

نمونه‌ای از هزاران پست اینستاگرامی با موضوعیت روز ملی مبارزه با استکبار جهانی

 

وبگاه تحلیلی «وکیتیو» در خاتمه این گزارش با چاپ تصاویری از پست‌های ایرانیان در شبکه‌های مختلف اجتماعی در این رابطه و اشاره به سخنان مهم مقام رهبری ایران در امروز (سه‌شنبه) نوشت: پرچم‌های آتش زده شده آمریکا، صحنه‌هایی از بحران گروگانگیری در سال 79 میلادی و نقل قول‌های مختلف از آیت‌‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب ایران در پست‌های ایرانیان به همراه تصاویری از خودشان مبنی بر این‌که چرا ما مرگ بر آمریکا می‌گوییم؟ و پاسخ آن که این حرکت به‌خاطر خوی شیطانی آمریکا است، دیده می‌شود.

 

اشتون کارتر: با اسرائیل برای مقابله با ایران در منطقه همکاری می‌کنیم/بمب‌های سنگرشکن را ارتقا می‌دهیم

اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا روز سه‌شنبه در مصاحبه‌ای با پایگاه خبری آتلانتیک گفت که کشورش با رژیم صهیونیستی برای مقابله با آنچه به ادعای وی «اقدامات مخرب ایران» در منطقه است، همکاری می‌کند.

 

وی با اشاره به سفر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به منطقه گفت: «ما باید به سمت فعالیت‌های مشترکی که داریم حرکت کنیم، به ویژه درباره ایران و این به معنای همکاری با یکدیگر برای مقابله با اقدامات مخرب آنها در منطقه که برای ما به اندازه اسرائیل نگران‌کننده است.»

 

کارتر درباره واکنش‌های رژیم صهیونیستی به انتقادهای واشنگتن از این رژیم هم اظهارنظر کر: «آنها گاهاً احساس می‌کنند که این انتقادها، مشکلات واقعی که آنها با آن درگیر هستند را در نظر نمی‌گیرد.»

 

وزیر دفاع آمریکا روابط کشورش با رژیم صهیونیستی در حوزه مسائل نظامی را «پایدار و باثبات» توصیف کرد و افزود: «این چیزی نیست که منحصر به من باشد. همیشه همین‌طور بوده است.»

 

وی هدف از سفر اخیر موشه یعلون به واشنگتن و سفر خودش به فلسطین اشغالی را بررسی اختلافات ادعایی دو طرف بر سر «برجام» در چارچوبی وسیع‌تر عنوان کرد.

 

کارتر، همچنین بار دیگر، اظهارات چند روز پیش مبنی بر اینکه باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا به او فرمان حفظ گزینه‌های نظامی علیه ایران را داده را تکرار کرد و گفت: «به من فرمان داده شدم سیاست ضمانت را حفظ کنم.»

 

کارتر در ادامه گفت: «اسرائیلی‌ها در این باره از ما می‌پرسند که آیا این حرف ما جدی است و جوابی که به آنها می‌دهیم، همیشه مثبت است.»

 

رئیس پنتاگون، علاوه بر این، به تلاش واشنگتن برای ارتقای بمب سنگرشکن موسوم به «نفوذگر مهمات انبوه» اشاره کرد و گفت: «نفوذگر مهمات انبوه دستور از بالا (کاخ سفید) بود و من هنوز دستور دارم که آن را اصلاح کرده و ارتقا بدهم و ما این کار را ادامه خواهیم داد.»

 

موشه یعلون: همکاری نیروی هوایی اسرائیل با اعراب مخالف ایران، حزب‌الله و بشار اسد امری غیرمعمول نیست

 

مقام‌های آمریکایی از سوخت رسانی در آسمان هواپیماهای نیروی هوایی اسرائیل به جنگنده‌های اردنی بر فراز اقیانوس اطلس در جریان رزمایش آمریکا به نام «پرچم قرمز» در ماه جولای خبر دادند.

 

به نوشته وبگاه «دبکا فایل» منابع مطلع آمریکایی از حضور دیگر کشورهای عرب در این رزمایش هوایی البته بدون اشاره به نام آن‌ها خبر دادند.

 

بر اساس این گزارش،  اشاره مقام‌های آمریکایی به حضور اسرائیل و دیگر کشورهای عرب در رزمایش پرچم قرمز به دنبال سخنان «موشه یعلون» وزیر جنگ اسرائیل در سخنرانی روز سه‌شنبه با حضور خلبانان اسرائیلی حاضر در این رزمایش به میان آمد.

 

یعلون در این سخنرانی گفت، همکاری بین نیروی هوایی اسرائیل و نیروی هوایی کشورهای عرب مخالف حکومت «بشار اسد» رییس جمهور سوریه، ایران و حزب‌الله لبنان دیگر نباید غیر معمول باشد.

 

وی در ادامه سخنان خود از کمک اسرائیل در یافتن هواپیمای سرنگون شده روسیه در صحرای سینا اشاره کرد.این در حالی است که مقام‌های اردنی از ارائه اظهار نظر درباره سخنان یعلون خودداری کرده‌اند.

 

این منبع خبری در خاتمه افزود، مقام‌های مصری نیز گفته‌اند درباره پرواز هواپیماهای تجسسی اسرائیل و ورود آن‌ها به صحرای سینا برای کمک به یافتن مکان هواپیمای مسافربری روسیه اطلاعی ندارند.

مهر:

برگزاری جلسه استماع نمایندگان کنگره آمریکا با موضوع ایران

وب سایت مجلس نمایندگان آمریکا: رئیس کمیته فرعی نمایندگان این مجلس نشستی درباره ایران برگزار خواهد کرد که موضوع آن بررسی وضعیت ایران در حمایت از تروریسم است.

 

پیتر روسکام رئیس کمیته فرعی نظارتی وابسته به مجلس نمایندگان آمریکا می گوید این کمیته روز چهارشنبه وضعیت ایران را بررسی می کند.

 

در این جلسه نمایندگان توضیحات رئیس جمهور درباره وضعیت ایران و مقررات ضد تروریسم دولت را خواهند شنید.

 

فعالیت های ایران را همچنان زیر نظر داریم

رویترز: جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید گفت: کاخ سفید همچنان به سیاست های خود در نظارت بر ایران ادامه می دهد و سخنان مقامات ایرانی در این سیاست تغییری ایجاد نخواهد کرد.

 

این سخنان ارنست در بازتاب فرمایشات رهبر معظم انقلاب بود که فرمودند شعار مرگ بر آمریکا متوجه مردم آمریکا نیست بلکه علیه سیاست های این کشور است.

 

ارنست در نشست خبری کاخ سفید گفت: در برخورد با پرونده هسته ای ایران همیشه نظارت کاخ سفید روی ایران وجود دارد و این رویکرد تغییری نخواهد کرد.

 

سخنگوی کاخ سفید مدعی شد: این کاری بود که ما در توافق بین المللی به دست آوردیم تا آنان را از رسیدن به سلاح اتمی باز داریم.

 

اولویت ما دفاع از اسرائیل دربرابر ایران است

رویترز: اشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا می گوید کشورش آمادگی خود برای همکاری با رژیم صهیونیستی در مقابله با اقدامات خرابکارانه ایران در منطقه را اعلام کرده است.

 

کارتر می گوید اسرائیل در زمینه های مختلف با آمریکا همکاری دارد و شریک این کشور در منطقه محسوب می شود و بدون نگاه به وضعیت ایران و توافق هسته ای، از هرگونه تحرک این کشور در خاورمیانه جلوگیری خواهد شد.

 

وی در مصاحبه با سایت آتلانتیک به سفر وزیر جنگ اسرائیل به منطقه اشاره کرد و گفت: بسیاری از فعالیت های مشترک آمریکا و اسرائیل در زمینه های امنیتی متوجه ایران است.

 

طبق معمول مقامات آمریکایی، کارتر نیز حمایت کشورش را از اسرائیل اعلام کرد و گفت: در هر شرایطی حمایت آمریکا از اسرائیل قطع نمی شود به خصوص این حمایت در عرصه نظامی همیشگی و دائمی است.

 

وی گفت سیاست آمریکا از سالهای دور حمایت از اسرائیل بوده است و هنوز هم این سیاست اولویت اول کاخ سفید و ارتش آمریکا محسوب می شود.

 

موشه یعالون وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اخیراً در سفر به آمریکا نگرانی این رژیم از حضور ایران در سوریه را اعلام کرد. وی در دیدار با مقامات واشنگتن مدعی شد تل آویو از نفوذ ایران در بین کشورهای عربی نگران است چون امنیتش هر روز بیشتر از قبل تهدید می شود.

 

ایران قدرت اول صادرات گاز در جهان خواهد شد

نشریه انگلیسی «ورلد گز اینتلیجنس» به نقل از منابع داخلی و خارجی از افزایش صادرات گاز در سالهای پس از توافق هسته ای یا پسا تحریم خبر داده است. به عقیده این نشریه تخصصی، کشورهای جهان شاهد صادرات عظیم گاز از ایران خواهند بود.

 

ورلد گز نوشت: شاید همه نگاهها به تحریم های نفتی باشد ولی وقتی برجام اجرا شود صنعت گاز ایران یکی از صنایعی خواهد بود که موجب شگفتی جهانیان خواهد شد.

 

بر اساس این گزارش در سالهای پسا تحریم ایران می تواند سالانه ۵۲۰ میلیارد متر مکعب گاز تولید کند. در حال حاضر ایران و قطر بزرگترین منابع گاز در جهان را در اختیار دارند.

 

به نوشته این نشریه افزایش صادرات گاز ایران تا حدی خواهد بود که قطر را نیز پشت سر می گذارد. این نشریه انگلیسی همچنین پیش بینی کرد که ایران می تواند در زمینه صادرات ال ان جی نیز فعالیت خود را توسعه دهد.

 

قرار است بهره برداری از فاز ١٩ پارس جنوبی در ماه فوریه سال ٢٠١٦ میلادی آغاز شود و ظرف یک سال این فاز به ظرفیت تولید کامل خود یعنی دو میلیارد متر مکعب در روز دست خواهد یافت.

 

باشگاه خبرنگاران جوان:

اولاند: راهکار ایران و روسیه بی نتیجه است/ انتخابات سوریه باید بدون اسد برگزار شود

فرانسوا اولاند در گفتگو با رادیو «یورپ1» درباره اوضاع سوریه گفت: باید روندی را که جمعه گذشته در وین آغاز شد، ادامه داد. می دانم اختلافات بزرگی میان ایران، عربستان و چند کشور دیگر وجود دارد. اما فکر می کنم این روند خوبی است چون همه طرفها حول یک میز نشسته اند و باید برون رفتی سیاسی پیدا کرد.

 

وی افزود: درباره این پرسش که آیا ما حملاتمان را ادامه می دهیم نیز باید بگویم که هر بار اطلاعاتی درباره اردوگاه های آموزشی نیروهای جهادی و تروریستی داشته باشیم، حمله می کنیم. این افراد هر لحظه امکان دارد کشور ما را تهدید کنند. من روز پنجشنبه به همین منظور جلسه شورای دفاعی را تشکیل می دهم.

 

اولاند درباره نامزدی دوباره بشار اسد در انتخابات ریاست جمهوری آتی سوریه نیز اظهار داشت: این اتفاق به معنای اذعان به ناتوانی ما در یافتن راه حل خواهد بود. بشار اسد در انتخاباتی خیالی در سال دو هزار و چهارده باردیگر پیروز شد. روس ها و ایرانی ها می خواستند ما را به این راه بکشند. راهی که با جنگ بیشتر و تروریست های بیشتر بن بست بود. در نتیجه تنها راه حل این است که ما بالاخره انتخابات داشته باشیم و بشار اسد نتواند در این انتخابات نامزد باشد. البته باید امنیت دوباره برقرار شود.

 

فرانسوا اولاند درباره موفقیت کنفرانس تغییرات اقلیمی که قرار است در پایان امسال میلادی در پاریس برگزار شود نیز گفت موفقیت این کنفرانس قطعی نیست. چین اولین انتشاردهنده گازهای گلخانه ای و دومین اقتصاد جهان است. چین یک کشور بزرگ نوظهور است که دیگر کشورها را نیز بدنبال خود می کشد.

 

به گفته وی چین دو تعهد بزرگ داده است؛ نخست اینکه خود را با تلاش ها برای مقابله با انتشار گازهای گلخانه ای هماهنگ و همه الزامات را رعایت کند. دومین اینکه بپذیرد هر پنج سال بتوانیم این تعهدات و الزامات را مورد بازنگری قرار دهیم تا از این طریق اطمینان حاصل کنیم که دمای زمین تا پایان قرن بیش از دو درجه افزایش نمی یابد.

 

کارتر خواستار شد: همکاری واشینگتن-تل آویو درباره «فعالیت های نگران کننده» ایران

پایگاه اینترنتی آتلانتیک: اشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا گفت: باید درباره مقابله با فعالیت های نگران کننده ایران با اسرائیل تعامل داشته باشیم.

 

وی افزود: ما باید به فعالیت های مشترک خود و به ویژه درباره ایران ادامه دهیم و با دیگر فعالیت های شرورانه آنها که نه تنها برای ما بلکه برای آنها که در اسرائیل هستند، نگران کننده است، مقابله و بر اجرایی سازی توافق نظارت کنیم.

کلینتون: توافق هسته ای به معنی دوستی ما با ایران نیست

شبکه سی ان ان: «هیلاری کلینتون» نامزد انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا که در جمع هواداران خود در ایالت آیووا سخنرانی می کرد در پاسخ به سئوالی در خصوص موضع وی درقبال ایران بخصوص توافق هسته ای اخیر اظهار داشت: اجازه بدهید کمی درباره پیشینه این موضوع توضیح دهم و برای اطلاعات بیشتر و جزئیات توجه شما را به مطلبی که دو ماه پیش در بنیاد بروکینز بیان کردم جلب کنم.

 

کلینتون تاکید کرد: وقتی اوباما رئیس جمهور شد و از من خواست که وزیر امور خارجه شوم موقعیت ما با ایران اینگونه بود که ایران در دوره ریاست جمهوری بوش توانسته بود به چرخه سوخت هسته ای دست یابد.

 

ایران تاسیسات مخفی خود را ساخته و سانتریفیوژ های خود را در آن به راه انداخته بود و در مسیر ساخت سلاح هسته ای حرکت می کرد. چیزی که در آن زمان ما انجام دادیم و من هم به عنوان سناتور از آن حمایت می کردم این بود که تحریم هایی را که از گذشته درقبال ایران داشتیم افزایش دهیم . در آن زمان من به عنوان سناتور از این مصوبات حمایت می کردم و به همه مصوبات در خصوص تحریم ایران رای مثبت می دادم.

 

وی افزود: ما تلاش می کردیم تا از این طریق برای ایرانی ها پیام بفرستیم .نکته اساسی این است که ما نمی توانستیم بقیه دنیا را با خود همراه کنیم و به همین علت این تحریم های آمریکا تاثیر زیادی در تغییر رفتار ایران نداشت.

 

من و اوباما معتقد بودیم که ما باید با مشارکت جامعه جهانی ائتلافی بر علیه ایران شکل دهیم که بتواند ایران را در مقابل نوعی تحریم های فلج کننده قرار دهد و رفتار ایران را تحت تاثیر قرار دهد. به همین علت بود که من در 18 ماه اول مسئولیت خودم به عنوان وزیر امورخارجه تلاش خود را بر متقاعد کردن اروپایی ها و بخصوص روسیه و چین مصروف کردم و تلاش کردم که آنها از تحریم ها بر علیه ایران در شورای امنیت سازمان ملل حمایت کنند . در ماه ژوئن سال 2010 ما به این خواسته رسیدیم . پس از آن ما می بایست این تحریم ها را اجرا می کردیم . درست است که ما این تحریم ها را تصویب کرده بودیم اما برخی کشورها تمایلی به اجرای آن نداشتند و این تلاش ها نتیجه ای نمی داد.

 

در اینجا بود که ما مجموعه ای گسترده از اقدامات را در دستور کار خود قرار دادیم تا کشو رهای مختلف را به تبعیت از اجرای تحریم ها وادار کنیم . من زمان زیادی را صرف کردم و با سفر به کشورهایی مانند هند ، ژاپن و کره جنوبی که به شدت به منابع انرژی نیاز داشتند و به ایران به عنوان یک منبع تامین انرژی فکر می کردند تلاش کردم آنها را متقاعد کنم.

 

حتی کشورهای جنوب اروپا بعنوان مثال یونان با بحران بزرگ مالی مواجه شده بودند و مقدار زیادی از انرژی مورد نظر خود را از ایران تامین می کردند. ما سراغ اتحادیه اروپا رفتیم و از آنها خواستیم خرید نفت از ایران را متوقف کنند . کوتاه سخن اینکه ما توانستیم شرایطی را فراهم کنیم که تانکر های نفتی ایران در بندرها متوقف بماند.

 

قبل از اینکه من پست وزارت امور خارجه را ترک کنم به عمان رفتم و با سلطان عمان دیدار کردم ما در آنجا یک پایگاه بزرگ داریم و سلطان عمان از دوستان خوب آمریکاست . من با ایشان صحبت کردم و گفتم که آیا ایرانی ها تمایلی به مذاکره درباره برنامه های هسته ای شان دارند یاخیر. من دیدار دیگری سال بعد داشتم و یک تیم را برای گفنگو با ایرانی ها بصورت کاملا سری به عمان فرستادم و در پی این دیدار ها بود که اولین دیدار رسمی بین مقامات دو کشور را شاهد بودیم و در ادامه جان کری وزیر امورخارجه و تیم وزارت امور خارجه بعد از من به شدت روی رسیدن به یک توافق که الان شاهد آن هستیم کار کردند.

 

این تنها یک توافق بین ما و ایران نبود و سایر کشورها هم در این توافق حضور داشتند و در نهایت آن را امضاء کردند. خب آیا این توافق نامه کامل و بی نقص است؟ البته که نه! به نظر من این توافقنامه یک توافقنامه کامل و بی نقص نیست که همه مشکلات و پیامد های ناخواسته را پیش بینی کرده باشد اما این توافق را می توان یک توافق خوب تلقی کرد و اگر بطور موثر اجرا شود از دستیابی ایران به بمب اتمی جلوگیری می کند.

 

اوباما : تضمین کردیم که ایران به سلاح اتمی نرسد

پایگاه اینترنتی کاخ سفید: اوباما در نشست کمیته ملی دموکرات ها گفت: زمانی که من به قدرت رسیدم نفوذ ما در سراسر جهان رو به افول بود و ما این موضوع را تغییر دادیم. امروز آمریکا جهان را در مقابله با تهدیدات جدید هدایت می کند. ما این موضوع را تضمین کردیم که ایران به سلاح اتمی دست پیدا نکند.

 

 

کد خبر 498563

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha