به گزارش خبرگزاری شبستان، کامران باقری لنکرانی، رئیس مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت با اشاره به نقش خطیر جوانان در دوران هشت سال دفاع مقدس، گفت: جوانان ما با مدیریت فکری و فرهنگی امام راحل به مجاهدان شیرمرد و عارف تبدیل شدند و تمام وقایع چند دهه اخیر متأثر از هشت سال دفاع مقدس ایران است.
وی با بیان این که خاطرات شجاعتهای امدادگران در صحنههای حق علیه باطل فراموشنشدنی است، خاطرنشان کرد: امدادگران در دوران دفاع مقدس از اقشاری بودند که با جوانمردی و فتوت و در عین حال شجاعت و تدبیر در صحنههای مختلف حاضر شدند.
باقری لنکرانی ضمن اشاره به روزمرگی به عنوان یکی از آفتهای زندگی امروز، گفت: امروزه زندگی همه ما با روزمرگیهایی توأم شده که باعث غفلت از محورها و اصول زندگی شده است و متأسفانه این روند آفتی است که روز به روز بشر را تهدید میکند و هر چه زندگیها پیچیدهتر شود این خطر بیشتر همگان را در معرض تهدید قرار میدهد.
وزیر پیشین بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: راهی که خداوند برای این کار پیش روی ما قرار داده، تذکر است که در این راستا کسانی که در مسیر دفاع از حق جانبازی کرده و افتخار آفریدند نمونههای خوبی برای الگو شدن جامعه هستند تا ما و نسلهای آینده راه را گم نکنیم.
باقری لنکرانی با اشاره به دلاوریها و رشادتهای شهدای امدادگر هشت سال دفاع مقدس خاطرنشان کرد: یادآوری خاطرات شهدای 8 سال دفاع مقدس به خصوص رشادتهای شهدای امدادگر، فرصت تذکری است که مسیر و راه اصلی را به ما یادآوری کنند تا فراموش نکنیم که همه عالم هستی برای تقرب به خدا است که غافل شدن از این مهم ضررهای جبران ناپذیری در پی خواهد داشت.
بنا به گزارش روابط عمومی هلال احمر، باقری لنکرانی گفت: امدادگران در همه زمان ها موثر و مظلوم بوده و هستند به طوری که زمانی که دشمن حملات خود را با شدت آغاز میکرد و رزمندگان ما زخمی میشدند، امدادگران در زیر آتش دشمن در صحنهها حضور فعال داشتند تا بتوانند خدمات خود را به رزمندگان ارائه دهند.
رئیس مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت با اشاره به مقام ویژه این شهدا در نزد خداوند متعال، تصریح کرد: بسیاری از امدادگران خود در مأموریتها زخمی، مجروح یا شهید میشدند و یکی از ویژگیهای منحصر به فرد امدادگران در جبهههای جنگ، حضور بدون اسلحه و تجهیزات دفاعی بود.
پایان پیام/
نظر شما