کمبود اعتبارات، برپایی نمایشگاه کتاب خراسان شمالی را تحت تاثیر قرار داده است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری خراسان شمالی با اشاره به امکانات محدود کتابخانه های استان گفت: نبود کتابخوان سبب شده است همین امکانات و تجهیزات محدود کتابخانه ها هم مورد استفاده قرار نگیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ حسین برومند، مدیرکل امور اجتماعی استانداری خراسان شمالی، امروز (11 آبان ماه)، در جلسه ستاد اجرایی بیست و سومین دوره هفته کتاب بیان کرد: دستگاه های اجرایی باید در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی، کمک بین بخشی داشته باشند و مرز تعریف نکنند.

 

وی با اشاره به اینکه نهاد کتابخانه ها و مراکز آموزش عالی درها را نبندند و امکان استفاده عموم را از کتاب ها ایجاد کنند، اظهار داشت: به کتابخوانی کم توجهی شده است، چرا که همین تجهیزات و امکانات کم استان در حوزه کتابخانه ها، مورد استفاده قرار نمی گیرد.


برومند با تاکید براینکه کتابخوان کم داریم، افزود: کتاب خوب زمینه تعادل انسان را فراهم می کند و لازم است تا فرهنگ کتابخوانی را در جامعه و بین مردم نهادینه کنیم.

 

سرپرست معاونت فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی هم در این جلسه، هفته کتاب را فرصت خوبی برای ترویج کتابخوانی دانست و گفت: باید فرهنگ کتابخوانی را بین تمام اقشار و اصناف جامعه نهادینه کنیم.

 

حجت الاسلام ناصر هدایتی از هزینه کرد 250 میلیون تومان اعتبار برای خرید کتاب از ابتدای امسال تا کنون خبر داد و افزود: تا پایان سال جاری نیز 150 میلیون تومان دیگر برای خرید کتاب هزینه خواهیم کرد.

 

وی عنوان کرد: هفته کتاب در محل مجتمع های فرهنگی و هنری تمام شهرستان های استان، نمایشگاه کتاب خواهیم داشت.

 

وی بیان کرد: با توجه به کمبود اعتبارات، هنوز برگزاری نمایشگاه سراسری کتاب استان قطعی نشده است و هنوز تهران برای برگزاری آن اعلام آمادگی نکرده است.

 

حجت الاسلام هدایتی از اعضای ستاد هفته کتاب استان خواست  پس از جمع بندی و اجرای برنامه های هفته کتاب، مستندات را به ستاد ارائه دهند تا ضمن گردآوری اسناد، نوعی آسیب شناسی هم نسبت به برنامه های اجرایی در این هفته، انجام شود.

 

فاطمه زارع، رئیس کتابخانه دانشگاه آزاد بجنورد هم از کتابخانه این دانشگاه به عنوان بزرگترین کتابخانه استان نام برد و گفت: این کتابخانه دارای 100هزار جلد کتاب است.

 

وی عنوان کرد: کتابخانه قلب دانشگاه است، اما استان دارای 25مرکز آموزش عالی است که هیچ یک از آنها کتابخانه ای در شأن و اندازه دانشجویان خود ندارند.

 

زارع بیان کرد: دانشگاه آزاد در دوسال نخست تاسیس دانشگاه های دولتی و علوم پزشکی، با قرار دادن کتابخانه خود در اختیار دانشجویان این دانشگاه ها، آنها را حمایت کرد اما متاسفانه این حمایت برای ما تبدیل به وظیفه شد و ایجاد مشکلاتی مانند برنگرداندن کتاب ها از سوی دانشجویان این دانشگاه ها سبب شد استفاده از کتاب ها را فقط مختص به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی کنیم.

 

بر اساس این گزارش، ایزانلو مسئول اداره امور کتابخانه های شهرداری بجنورد هم اعلام آمادگی کرد تا در صورت نیاز به کتابخانه ها کمک شود.

 

همچنین نماینده نهادهایی مانند اوقاف و امور خیریه، اداره کل زندان ها، حفظ و نشر آثار دفاع مقدس و مسئولان فرهنگی دانشگاه دارالفنون بجنورد، علمی کاربردی و علوم پزشکی استان برنامه های خود را برای هفته کتاب اعلام کردند.

 

کد خبر 498206

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha