به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، خسرو کساییان، رئیس اتاق بازرگانی اصفهان امروز "14 تیر"در این دیدار گفت: شرایط اقتصادی بر واحدهای تولیدی فشار مضاعفی ایجاد کرده که بانک ها با تعامل بیشتر میتوانند سختی این دوران را برای این واحدها آسان تر کنند.
وی افزود: وجود 10 هزار واحد صنعتی در استان باعث ایجاد جایگاه تاثیرگذاری در اقتصاد کشور شده و بانک ها با ارائه تسهیلات به موقع میتوانند بقای آنها در صحنه اقتصادی را حفظ کنند.
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان یادآور شد: ایجاد همکاری متقابل بین سرپرستی بانک ها با اتاق بازرگانی میتواند از هدر رفتن تسهیلات و افزایش معوقات بانکی جلوگیری کند.
وی نقش بانکها در جهاد اقتصادی را نقشی مهم و اثرگذار دانست و از آینده پر چالش در اقتصاد سخن گفت و افزود: بنگاه های اقتصادی با تعامل صحیح و منطقی با یکدیگر میتوانند آسیبها را به حداقل برسانند.
عبدالوهاب سهل آبادی، نایب رئیس اتاق بازرگانی اصفهان نیز در این دیدار گفت: کمیسیون پشتیبانی با ایجاد کمیته بانک ها و تسهیلات خواستار توسعه همکاری بین اتاق و بانک های استان است.
وی گفت: اتاق بازرگانی صرفا به دنبال تعویق معوقات بانکی اعضای خود نیست بلکه خواستار استفاده از نظرات کارشناسان در ارائه تسهیلات است.
نائب رئیس اتاق بازرگانی اصفهان تاکید کرد: بانکها میتوانند از بانک اطلاعات اقتصادی اتاق برای ارائه تسهیلات بانکی واحدهای اقتصادی استان و اتاق نیز از کارشناسان بانک ها برای افزایش اطلاعات و آگاهی اعضا استفاده کنند.
وی زمینه همکاریهای مشترک را حول مبادلات ارزی و ارائه تسهیلات هدفمند به درخواست کنندگان واقعی دانست و گفت: اتاق آماده همکاری درزمینه برگزاری نشستهای تخصصی است.
در ادامه مرتضی بیشه، رئیس کمیسیون آموزش اتاق اصفهان گفت: بیش از 90 درصد مساله اصلی واحدهای اقتصادی استان کمبود نقدینگی است.
وی اضافه کرد: کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش، عامل کاهش ظرفیت فعالیت این واحدها شده و بانک ها با ارائه تسهیلات هدفمند میتوانند این مساله را حل کنند.
مصطفی رناسی، رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق اصفهان نیز در این دیدار گفت: واحدهای صنعتی با بانک ها مساله ندارند بلکه این واسطههای دولتی هستند که مساله ایجاد کرده اند.
وی اضافه کرد: دستورالعملهای متعدد و متفاوت برای بانک ها و واحدهای تولیدی باعث بروز مساله در جریان فعالیت اقتصاد دو طرف شده است.
پایان پیام/
نظر شما