تشکیل اتاق فکر برای استفاده از ظرفیت مساجد

خبرگزاری شبستان: استاندار قزوین گفت: اداره کل اوقاف و امور خیریه نسبت به تشکیل و راه اندازی اتاق فکر در راستای استفاده از ظرفیت فرهنگی واجتماعی مساجد اقدام کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، مرتضی روزبه در جلسه هفتگی شورای اقامه نماز استان که در مسجد حسینی واقع در منطقه راه آهن قزوین برگزار شد،س بیان کرد: منطقه راه آهن از مناطق  اصیل قزوین محسوب می شود که نقش بزرگی در دوران انقلاب اسلامی به ویژه در دوره هشت سال دفاع مقدس ایفا کرد.

وی افزود: متأسفانه امکانات و خدمات به شکل عادلانه در سطح شهر و مناطق شمال و جنوب شهر قزوین  توزیع نشده است که در اولین جلسه دیدار مردمی در مساجد در این خصوص به ویژه مشکلات منطقه راه آهن در بخش های فرهنگی، ورزشی، بهداشتی و درمانی، امور ورزش و امور زیربنایی بحث و بررسی لازم انجام خواهد شد.

استاندار قزوین در ادامه با اشاره به وجود یک هزار و 700 مسجد، امامزاده و بقاع متبرکه در سطح استان اظهار کرد: مدیریت این حجم عظیم از ظرفیت های فرهنگی  زیر نظر اداره اوقاف و امور خیریه صورت می گیرد که وظیفه ای سنگین  و حساس است و انتظارات زیادی در این زمینه وجود دارد.

وی خاطر نشان کرد: باید از ظرفیت ها در راستای توسعه و  ترویج امور فرهنگی به ویژه تقویت باورها و رفتارهای دینی کودکان و نوجوانان  پاستفاده کرد.

روزبه تصریح کرد: باید اراده ای به منظور برنامه ریزی  و فعال سازی این ظرفیت ها وجود داشته باشد و در این خصوص پیشنهاد می شود اداره کل اوقاف نسبت به راه اندازی و تشکیل یک اتاق فکر با دعوت از افراد خوش فکر و صاحب ایده اقدام کند و در راستای فعال کردن مساجد به عنوان یک ظرفیت فرهنگی و اجتماعی پیشگام شود.

وی اعلام کرد: در گام نخست تصحیح قرائت نماز می تواند به عنوان یکی از برنامه های دینی و شرعی در دستور کار مساجد و بقاع متبرکه قرار بگیرد .

استاندار قزوین با اشاره به دیدگاه مقام معظم رهبری درخصوص تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی گفت: تحقق این ایده به اراده و تغییر نگاه مسئولان و مدیران مربوطه به این ظرفیت و استفاده از توان افراد نوآور و خلاق بستگی دارد.

وی در پایان بر راه اندازی اتاق فکردر راستای فعال کردن امور فرهنگی در مساجد  تا پایان آبان ماه تأکید کرد.

کد خبر 497417

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha