به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان، قنبر موسینژاد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان در بازدید از مرکز نیکوکاری دهگلان با اشاره به جایگاه و اهداف این مراکز اظهار کرد: ارتباط و تعامل موثر با اشخاص حقیقی و حقوقی تأثیرگذار با هدف استفاده بهینه از ظرفیت آنان و تقویت فرآیند شناسایی نیکوکاران و خیرین به منظور رفع مشکلات محرومین جامعه از مهمترین اهداف ایجاد این مراکز است.
به گفته وی، ارتقای فرهنگ انفاق و نیکوکاری، ایجاد همبستگی اجتماعی، تمرکز بر محله و محلهگرایی در امور خیریه با محوریت مسجد و شناسایی نیازمندان واقعی و کمک به رفع نیازهای ضروری از دیگر اهداف این مراکز است.
وی از راهاندازی 17 مرکز نیکوکاری در کردستان خبر داد و گفت: با حمایت و نظارت کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان این مراکز در برخی محلات، مساجد، دانشگاهها و غیره افتتاح شده و خروجی مطلوبی در بحث شناسایی نیازمندان و خیرین داشته است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان با بیان اینکه مساجد مهمترین اولویت امداد در بحث راهاندازی مراکز نیکوکاری گفت: مراکز نیکوکاری در واقع رابط بین خیرین و نیازمندان هستند و باید تمام توان خود را در راستای شناسایی خیرین و نیازمندان بسیج کنند.
موسوینژاد افزود: خدمت به افراد نیازمند شایستگی و لیاقت میخواهد و فقرا و نیازمندان وسیله آزمایش اغنیا هستند.
وی تصریح کرد: مراکز نیکوکاری باید از طریق شناسایی خیرین و نیکوکاران زمینه کمک به نیازمندان واقعی را فراهم کنند تا از ظرفیت خیرین شهرستان در راستا توانمندسازی بیش از پیش مددجویان استفاده شود.
به گفته وی، مراکز نیکوکاری باید با مدیریت صحیح توزیع کمکها نقدی و غیرنقدی و سایر خدمات به نیازمندان بستر ارتقای سطح اعتماد خیرین را فراهم سازند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان اطلاعرسانی و شفافسازی در توزیع کمکهای مردمی و اقدامات خیرخواهانه که منجر به تحول و توانمندسازی افراد نیازمند میشود را بستری برای ترغیب بیش از پیش مردم به کمک به نیازمندان عنوان کرد و گفت: توزیع کمکها با حضور خود نیکوکاران در بین نیازمندان از جمله ساز و کارهایی است که میتواند موجب اعتمادسازی بیشتر مردم به این مراکز شود.
موسینژاد در پایان بر گستردگی بیش از پیش فعالیت مراکز نیکوکاری در حوزههای مختلف تاکید کرد
نظر شما