به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، زهرا صفی خانی شب گذشته (4 آبان) در تجمع بزرگ رهروان زینبی که در آستان مقدس چهار انبیاء قزوین برگزار شد، بیان کرد: همه صفات و کمالات روحی و نورانیت حضرت فاطمه زهرا (س)، در زینب کبری (س) تجلی پیدا کرده بود.
وی افزود: آن بانوی بزرگوار با تربیت محمدی و علوی پرورش یافته بود و امیدوارم ما نیز از رهروان حقیقی راه ولایت و امامت که همان هدف زینب کبری (س) است، باشیم.
استاد حوزه علمیه قزوین خاطر نشان کرد: حضور در اینگونه مراسم و مجالس ها باید تجدید بیعت با حماسه سازان کربلا باشد چرا که انقلاب ما نیز برگرفته از قیام عاشورای حسینی بود.
وی تصریح کرد: در این برهه از زمان، تاریخ مجدد در حال تکرار است از این رو باید تفکر و تاملی دوباره بر حوادث گذشته داشته باشیم.
صفی خانی با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم (ص) که فرمودند، هرکس به غربت و مظلومیت امام حسین (ع) بگرید در قیامت گریان وارد صحرای محشر نمی شود، عنوان کرد: اشک ریختن برای امام حسین (ع) باید با بصیرت و معرفت همراه باشد.
وی از امام خمینی (ره) به عنوان زنده کننده نهضت حسینی یاد کرد و گفت: در حال حاضر جوانان بی شماری را مشاهده می کنید که در مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان شرکت می کنند باید فرزندان خود را طوری تربیت کرد که در ماه های غیر از محرم و صفر نیز تقوای الهی داشته و امام حسین (ع) را الگوی رفتار و منش خود قرار دهند.
استاد حوزه علمیه قزوین بیان کرد: نباید مشغول شدن به عزاداری ما را از اقامه نماز اول وقت باز دارد که حضرت زینب (س) حتی در شب یازدهم ماه محرم با وجود مصائب فراوانی که متحمل شده بودند، نماز خود را نشسته به جای آوردند.
وی تاکید کرد: باید این نکات ریز را درشت ببینیم و به همه چیز رنگ تقوا دهیم نه فقط برای مجالس ابا عبدالله الحسین (ع) بلکه به همه اعمال و رفتار خود سبقه الهی ببخشیم.
صفی خانی خطاب به مادران حاضر در مراسم گفت: به فرزندان خود بصیرت دینی، ولایت محوری و ولایت مداری را بیاموزید و با نگاه دقیق و موشکافانه نسبت به زندگی خود ببینید به چه میزان قرآن در زندگی شما ساری و جاری است.
وی اضافه کرد: باید در خود بررسی کنید که چقدر معرفت و بصیرت دارید و تا چه حد امام حسین (ع) را می شناسید و چقدر باید بشناسید.
این استاد حوزه علمیه ادامه داد: نوع رفتار والدین در خانواده بسیار حائز اهمیت است زیرا فرزندان را باید طوری تربیت کرد که در محیط بیرون از منزل نیز حجاب خویش را حفظ کنند و به انجام فرائض دینی اهتمام ورزند.
وی خاطر نشان کرد: متاسفانه در برخی خانواده ها و اقشار علمی مشاهده می شود با ارتقاء مدارک تحصیلی، سطح معرفتی و آداب و معاشرت دینی پایین می آید.
صفی خانی با اشاره به برخی بدعت های وارد شده در اجتماع امروزی عنوان کرد: سفره های نذری که با نام اهل بیت (ع) پهن می شود نوعی بدعت است همچنین در برخی مراسم ها از زنان به عنوان مداح و روضه خوان دعوت می شود که صدای نوحه سرایی آن ها از خانه های اطراف نیز شنیده می شود که کار درستی نیست و ابر گناه را بالا می فرستیم و بعد می گوییم چرا خورشید اجابت بر ما نمی تابد.
نظر شما