به گزارش خبرگزاری شبستان، سید علی یزدیخواه، مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران امروز در مراسم افتتاحیه نخستین نمایشگاه تخصصی هوشمندسازی مدارس گفت: 5/95 درصد مدارس در سال جدید یکنوبته میشوند و قریب به 5/4 درصد مدارس تهران در نوبت بعدازظهر فعالیت دارند.
وی افزود: 63 هزار نیروی رسمی آموزش و پرورش در حال فعالیت هستند که از این آمار 47 هزار کارت بیمه طلایی آماده تحویل به همکاران فرهنگی است. همچنین 57 هزار نفر از فرهنگیان همراه با اعضای خانواده تحت پوشش بیمه طلایی فرهنگیان قرار گرفتهاند.
مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه 271 مدرسه هوشمند در تهران وجود دارد، تصریح کرد: با بررسی نتایج عملکرد این مدارس مشخص شد که کیفیت خدمات آموزشی و پرورشی با توجه به هوشمندسازی مدارس بسیار برجستهتر میشود. همچنین معلمان در تولید محتوا و اجرای متنوع برنامههای آموزشی موفقیت والاتری را در جذب دانشآموزان به کلاس درس دارند.
یزدیخواه اظهار کرد: برای هوشمندسازی مدارس سرمایهگذاری سنگینی نیاز نداریم، بلکه در حال حاضر یکهزار دستگاه رایانه و کامپیوتر در قالب سیستمهای مختلف در اختیار مدارس قرار دارد، اما به دلیل برخی از نواقص مدیریتی از این ظرفیتها استفاده نمیشود.
وی اظهار کرد: یکنوبته کردن مدارس کمک بسیاری برای هوشمندسازی مدارس است و با روند تکنوبتی شدن مدارس بسیاری از ظرفیتهای کلاسهای موجود را میتوانیم در راستای استفاده از ظرفیتهای موجود برای ارتقای شبکه هوشمندسازی مدارس بهره ببریم.
وی با اشاره به نقش بازیهای رایانهای و تأثیر اخلاقی این بازیها بر روی دانشآموزان خاطرنشان کرد: متأسفانه بازیهایی که در اختیار دانشآموزان قرار دارد بسیاری از مسایل اعتقادی و اخلاقی ما را هدف قرار داده و در حوزه بازیهای کامپیوتری بسیار آسیبپذیر شدهایم، در حقیقت این بازیها به نوعی ضد فرهنگ دینی و مخرب اخلاق دانشآموزان معرفی میشوند.
یزدیخواه اظهار کرد: مدارس هوشمند کارکردهای چندجانبه دارند و به دنبال بالا بردن میزان قبولی، موجب تسلط دانشآموزان به علوم رایانهای متناسب با نیاز روز جامعه و همچنین مشارکت دانشآموزان در فعالیتهای تحصیلی میشود.
وی ادامه داد: تا سال آینده هزار واحد آموزشی هوشمند میشوند و 470 مدرسه شهر تهران نیز از این امکانات برخوردار خواهند شد.
یزدیخواه گفت: نخستین نمایشگاه هوشمندسازی مدارس با 114 غرفه شروع به فعالیت کرده که در این نمایشگاه 70 بخش خصوصی حضور دارند و 20 غرفه نیز از مناطق مختلف تهران به فعالیت خود ادامه میدهند.
در ادامه این همایش، یوسف نوری، رئیس مرکز آمار، فناوری، اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش با اشاره به نقش تحول بنیادین در ارتقای آموزش و پرورش گفت: ثبتنام اینترنتی از اول تیر آغاز شده و برای این منظور 1500 نفر به مدت 20 ساعت از طریق سامانه ارتباط مجازی LMS آموزشهای لازم را دیدند. ثبتنام به این شکل موجب کاهش 10 درصدی هزینهها شده است.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش اظهار کرد: درحال حاضر به ازای هر صد دانشآموز 8/2 رایانه وجود دارد و تعداد رایانه پرسرعت به ازای هر صد دانشآموز 8/1 است. همچنین معلمان استفادهکننده از رایانه نیز قریب به یک درصد و یا کمتر از این میزان هستند.
نوری اظهار کرد: 15 هزار مدرسه به اینترنت متصل شدهاند و با توافقات انجام شده با وزارت فناوری اطلاعات امسال 20 هزار مدرسه دیگر نیز به اینترنت ملی وصل میشوند. همچنین در مورد اتصال شبکه اینترنت یا USO به روستاها نیز برنامههای دیگری مورد توجه قرار گرفته است.
گفتنی است، نخستین نمایشگاه تخصصی هوشمندسازی مدارس یکشنبه «13 تیر» در مرکز آفرینش هنری کانونهای فرهنگی فکری کودکان و نوجوان برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما