کارکنان تلاش‌گر ترویج حجاب و عفاف کمیته امداد کردستان تجلیل شدند

خبرگزاری شبستان: بانوان شاغل در کمیته امداد امام خمینی (ره)کردستان که در زمینه احیای امر به معروف و نهی از منکر و ترویج حجاب و عفاف بیشترین تلاش را کرده بودند با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شدند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره)کردستان، قنبر موسی‌نژاد، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی کردستان در این آیین اظهار کرد: عمل به فرائض دینی و تلاش در راستای احیای معروفات و مقابله با منکرات پیام امام حسین(علیه السلام) به همه ما است.

 

وی با بیان اینکه امام حسین (علیه السلام) هدف از قیام عاشورایی خود را احیای سنت‌های جدش بیان می‌کند، بیان کرد: امر به معروف و نهی از منکر از فرایض دینی است که در قرآن و از سوی بزرگان دین بارها بر آن تاکید شده است.

 

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی کردستان ادامه داد: نمود کامل امر به معروف و نهی از منکر را می‌توان در دو بحث رشادت، شهادت و پیام‌رسانی قیام عاشورای امام حسین(علیه السلام) به صورت کامل دید.

 

به گفته موسی‌نژاد، امام حسین(علیه السلام)در روز عاشورا تمام هستی خود و عزیزانش را در راه دفاع از ارزش‌های اسلام فدا کرد، اما آنچه موجب ماندگاری عظمت قیام عاشورا بود پیام‌رسانی بود که به درستی صورت گرفت.

 

وی اذعان کرد: نقش پیام‌رسانی را حضرت زینب و امام سجاد به عنوان یادگاران امام حسین(علیه السلام)به عهده داشتند و این نشان از جایگاه و نقش سرنوشت ساز زنان در عرصه‌های مهم و سرنوشت‌ساز دین اسلام است.

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان با بیان اینکه اگر پیام‌رسانی حضرت زینب(سلام الله علیها) نبود شاید عاشورا در همان عاشورا می‌مرد و اثری از آن باقی نمی‌ماند، اظهار کرد: نقش‌آفرینی زنان از صدر اسلام وجود داشته تا جایی که حضرت خدیجه(سلام الله علیها) تمام دارایی و مال خود را در راستای ترویج دین اسلام و پیامبر عظیم‌الشان اسلام هزینه کرد.

 

 موسی‌نژاد خاطرنشان کرد: حضرت خدیجه(سلام الله علیها) در کنار پیامبر مکرم اسلام تمام توانش را در راستای استحکام بخشیدن به پایه‌های دین اسلام در آن شرایط سختی که بر مکه حاکم بود به کار بست.

 

وی از امام حسین(علیه السلام) به عنوان احیاگر ارزش‌های دین پیامبر نام برد و گفت: این امام همام برای دفاع از دین حق پا در مسیری نهاد که نتیجه آن را قبل از آغاز این حرکت به خوبی می‌دانست، اما در اجرای فرمان حق کوتاهی نکرد.

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان الگوگیری از سیره و روش زندگی امام حسین (علیه السلام) را ضامن رسیدن به سعادت دنیا و آخرت دانست و بیان داشت: امام حسین(علیه السلام) به عصر و یا گروه خاصی تعلق ندارد و همین امر موجب شده که محبان زیادی در بین پیروان ادیان مختلف داشته باشد.

 

موسی‌نژاد در ادامه با تقدیر از تلاش کارکنان این نهاد در ارائه خدمات به نیازمندان و محرومین جامعه در سطح استان گفت: خدمت به نیازمندان توفیق الهی است که قسمت ما شده و باید با خدمت صادقانه و بی‌منت به محرومین پاسخگوی آن باشیم.

 

 وی تصریح کرد: به فرموده، رهبر معظم انقلاب هر کسی که در نظام اسلامی خدمتی انجام می‌دهد، اگر برای رضای خدا باشد، ضمن انجام وظیفه اداری یک کار عبادی انجام داده است.

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان با بیان اینکه قصد قربت در کمیته امداد خود به خود مهیا است، بیان کرد: هر کس در بدنه این نهاد با نیت خدمت به مردم کار کند، علاوه بر تکلیف سازمانی از پاداش اخروی نیز بهره‌مند خواهد شد.

 

موسی‌نژاد در ادامه کار در بدنه این نهاد را بسیار متفاوت‌تر از سایر دستگاه‌ها و نهادها عنوان کرد و گفت: ساختار این نهاد متفاوت بوده و همین امر سطح اختیارات را با برنامه‌ریزی خاص تعریف کرده است.

 

وی افزود: حدود و اختیارات یک مددکار در بدنه کمیته امداد در برخی موارد بیش از مدیران است و این مهم نشان از اهمیت و حساسیت جایگاه مددکاران دارد.

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان به ارائه آماری از رتبه‌بندی استان در حوزه‌های مختلف در بین استان های دیگر کشور پرداخت و تصریح کرد: رتبه کمیته امداد در زمینه اشتغال از 23 در سال 91 به رتبه ششم در سال‌جاری ارتقا یافته و این حاصل تلاش تک‌تک شماها است.

 

 به گفته موسی‌نژاد، توفیق و پیشبرد اهداف در هر نهاد و سازمانی به مولفه‌های مختلفی بستگی دارد که هماهنگی و انجام درست وظایف توسط تک‌تک افراد یکی از این شاخصه‌های مهم است.

 

وی حفظ کرامت مددجویان و جامعه هدف این نهاد را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر خواند و گفت: گاهی یک برخورد نادرست از سوی یکی از افراد در سازمان و نهادی موجب بی‌تاثیر شدن اقدامات و تلاش‌های انجام شده می‌شود.

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان اظهار کرد: همه ما شأن خدمت‌گزاری خود را با رفتار، گفتار و عملکرد و تکریم شایسته ارباب رجوع باید حفظ کنیم و تا بتوانیم الگوی یک امدادگر شایسته در این نهاد باشیم.

 

موسی‌نژاد تقویت کار گروهی را نیاز امروز این نهاد دانست و خاطرنشان کرد: باید فرهنگ همدلی و هم‌زبانی در میان امدادگران کمیته امداد تقویت شود و همه برای یک هدف واحد تلاش کنند.

 

گفتنی است؛ در پایان این مراسم از بانوان شاغل در کمیته امداد امام خمینی کردستان که در زمینه احیای امر به معروف و نهی از منکر و ترویج حجاب و عفاف بیشترین تلاش را کرده بودند با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.

کد خبر 495798

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha