خالق قدیمی‌ترین اثر سینمای دینی تجلیل شد

همزمان با برگزاری اولین جشنواره فیلم میلاد سرخ در اردبیل از خالق قدیمی‌ترین اثر سینمای دینی ایران تجلیل شد.

به گزارش خبرنگار شبستان از اردبیل، همزمان با برگزاری اولین جشنواره فیلم میلاد سرخ در اردبیل از خالق قدیمی‌ترین اثر سینمای دینی ایران تجلیل شد.

 

 در این مراسم که صبح امروز (13تیر)در سالن فدک اردبیل برگزار شد، از فریبرز صالح کارگردان فیلم سینمایی سفیر به عنوان قدیمی‌ترین اثر سینمای دینی با موضوع قیام امام حسین (ع) با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.

 

این بازیگر و کارگردان ایرانی متولد سال 1323 در شهر خرمشهر است که با فیلم سینمایی سفیر که در آن فرامرز قریبیان با چهره متفاوت در این فیلم ظاهر شده علاوه بر کارگردانی این فیلم در کارنامه هنری خود بازی در فیلم سینمایی کشتی نوح را نیز دارد.

 

صالح کارگردان با‌ سابقه ایرانی در هنگام تجلیل و گرفتن هدایای خود به پشت تریبون رفت و اظهار داشت: من به هنرمندان اردبیل، معماران روح بشر و باغبانان گلزار هستی درود می‌فرستم.

 

 در ادامه این آیین، در بخش تقدیر از هنرمندان سینمای ایران از همسر رسول ملاقلی‌پور، رسول صادق سینمای ایران با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.

 

این کارگردان فقید که اهل دیار اردبیل نیز بوده در کارنامه خود آثاری چون میم مثل مادر، مزرعه پدری، قارچ سمی و ... را به یادگار گذاشته است.

 

در این مراسم، از فرهاد قائمیان بازیگر اردبیلی‌الاصل سینمای ایران نیز تجلیل شد که خالق چند اثر و بازیگر سریال‌ها و فیلم‌های سینمایی مختلف بوده که هنگام حضور او سالن با تشویق و ترغیب شورآفرین حال و هوایی خاص پیدا کرد.


این بازیگر برجسته سینمای ایران در حالی که به یاد رسول ملاقلی‌پور اشک می‌ریخت از او به عنوان فرزند برومند سبلان یاد کرد و اظهار داشت: مطمئن هستم که روح بلند رسول در این مکان است و من بهترین ایام هنری خود را با او سپری کرده‌ام.


وی گفت: کارهای ارزشمند ملاقلی‌پور نقطه عطفی در زندگی هنری من است و من همیشه خود را شاگرد رسول می‌دانم که اخلاق و ادب و معرفت را نیز از او یاد گرفته‌ام.

 

تجلیل از علیرضا شجاع‌نوری بازیگر و هنرمند فیلم سینمایی روز واقعه پایان بخش برنامه های این مراسم بود.

 

در کارنامه این هنرمند شیرازی مدیریت بنیاد سینمایی فارابی و بازی در فیلم شیر سنگی نیز دیده می‌شود.

 

این بازیگر در حالی که از ادا نکردن کلمات به زبان ترکی احساس ناراحتی می‌‌کرد، گفت: من خود متعلق به این شهر هستم به طوری که نیاکانم به مقدس اردبیلی بازمی‌گردند و من اردبیل را مهد هنر و اصالت می دانم.

 

پایان پیام/

کد خبر 49543

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha