عکس ماندگارترین اثری است که برای تدوین تاریخ و هویت ملت ها مورد تاکید است

خبرگزاری شبستان:به گفته دبیر منطقه پنج کشور در جشنواره بین المللی امام رضا مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی این استان با موضوع عکس در جشنواره رضوی حاضر شده است چرا که عکس ماندگارترین اثری است که برای تدوین تاریخ و هویت ملت ها مورد تاکید است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، علی اکبر صفی پور، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی امروز(28 مهر) در گردهمایی مدیران کل منطقه پنج کشور با موضوع جشنواره بین المللی امام رضا(علیه السلام) اظهار کرد: حضور این افراد در شهر شور و شعور حسینی در آستانه اجتماع بزرگ عزاداران حسینی که به عنوان استان الگو در عزاداری شناخته شده است مایه افتخار است.

 

وی با ابراز امیدواری از اینکه این جلسه دستاوردهای خوبی به ساحت مقدس امام رضا(علیه السلام) داشته باشد،ادامه داد: افتخار خادمی آن حضرت خیر دنیا و اخرت به دنبال دارد.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه منطقه پنج کشور متشکل از استان های زنجان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل است، اظهار کرد: این استان ها جزو مناطقی هستند که افتخار گسترش مذهب جعفری را بر پیشانی خود دارند و اهالی منطقه به شیعه بودن و دوستی با اهل بیت(علیه السلام) افتخار می کنند.

 

وی با یادآوری حماسه های این استان ها در دوران انقلاب و هشت سال دفاع مقدس ادامه داد: فرهنگ، زبان ترکی آذری و تولیدات فرهنگی درهر دو زبان رسمی کشور در زمینه های محختلف جزو افتخار این استان هاست.

 

صفی پور با بیان اینکه هم مرزی با کشورهای آذری چون نخجوان، ترکیه و عراق راهروی ارتباط ایران با اروپا شمرده می شود، اظهار کرد: جشنواره رضوی در کشورهای حاشیه که تشیع در آن ها رواج دارد می تواند در اجرای جشنواره رضوی به طور مشترک با این کشورها را فراهم می کند.

 

به گفته صفی پور آذربایجان شرقی در جشنواره رضوی با موضوع «جشنواره عکس رضوی» حضور یافت چرا که یکی از ابزارهای مهم انتقال فرهنگ استفاده از هنرعکاسی است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه 200 سال پیش هنرعکاسی وارد کشور شد، خاطرنشان کرد: این هنر در کنار تکنولوژی ها جدید، جزو ماندگارترین آثاری است که برای تدوین تاریخ و هویت ملت ها مورد تاکید قرار می گیرد.

 

دبیر منطقه پنج کشور در جشنواره امام رضا(علیه السلام) افزود: عکس یک هنر پویاست و انتقال دهنده پیام حامل عکس به مخاطبین می باشد.

 

وی با یادآوری اینکه عکس و جایگاه آن در جشنواره ای که در حال همگیر شدن است می تواند به اشاعه شعائر دینی کمک کند.

 

این مقام مسئول به چاپ این آثار در قالب کتاب اشاره کرد و گفت: متاسفانه کتب چاپ شده به جهت کمبود اعتبارات در شان این جشنواره نیست.

 

صفی پور افزود: در سال90 تعداد شرکت کنندگان در جشنواره رضوی استان آذربایجان شرقی 351 بود که این رقم در سال جاری تعداد شرکت کنندگان به 900 شرکت کننده رسیده است.

 

وی با تاکید به تغییر نگرش در خصوص هنر عکاسی به جهت تکنولوژی به روز در این عرصه ادامه داد: چاپ این آثار در قالب کتاب و توضیح به زبان های مختلف موجب توسعه این جشنواره می شود.

 

این مقام مسئول در ادامه خواستار تشکیل جلسه با آستان صحن مقدس رضوی به جهت عدم استفاده از دوربین در صحن و اینکه بتوانیم با بروشورهایی که تهیه کردیم زائران خارجی را متوجه این جشنواره کنیم و آنها را برای شرکت در جشنواره ها دعوت کنیم.

 

به گفته وی ارتباط با جشنواره رضوی در خارج از کشور، استفاده از سایت های ویژه همایش برای تبلغات می تواند در توسعه این جشنواره موثر باشد.

 

صفی پور با اشاره به اینکه در 2 سال گذشته سایت جشنواره در این استان به گونه ای طراحی شده است که اطلاعات به صورت آن لاین ارسال شود، تصریح کرد: در بخش هنری پیشنهاد می شود بخش جایزه پوسترها و اقداماتی که دبیرخانه های مختلف انجام می دهند، مورد توجه قرار گیرد.

 

 

کد خبر 495384

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha